Здравейте момичета!След две годишно четене на форумите дойде и моето време да питам,че от вчера ми иде да откача. след две годишни опити за забременяване и 4месечно дъвкане на хапчета по схема най- накрая на 6.04 видях двете чертички. На 11.4 бях на ехограф(вагинален )и док каза честито мого малка вътрематочна бременност ела след 2 седмици.Да ама почнаха празниците и двете седмици станаха 4.Вчера бях при него и .....ужаса започна, според док трябва да съм в 10г.с. а ехографа показва 6-7г.с.Направо откачиш сега трябва да чакам още 10 дни преди да отида пак да видим какво става.после си погледнах данните в моя календар и според него вчера съм била на 9с. и5д. но то датата на последния цикъл(5.03),а имах положителен тест за ову на 18.03 и така погледнато май съм в норма ама не знам .Моля някой който е по-наясно да даде мнение.Благодаря предварително!
Такааа, понеже моя много близка приятелка ма почти същия проблем и онзи ден хвърлих сума сили да се опитам да я успокоя и дам кураж, та да разкажа и аз.
Моята бременност беше много странна от самото начало, когато отидох при док все още нямах ембрионче, а бях с двуседмично закъснение, тя обаче беше абсолютен оптимист, каза че имам чудесни условия за една мнооого ранна бременност. След седмица или две вече не помня точно видяхме ембрионче, но не и пулс, съгласно календара съм била 7-ма седмица и малко даже, а ембриончето отговаряше на 4-та. На следващия ден получих някакво зацапване и бегом пак при док-кръвен тест, според който отговоаряше на 5седмично бебе, док пак ме погледна-ембриончето си беше там и всичко изглеждаше ОК. След още две седмици вече се виждаше и как тупка малкото сърчице. Така че съвета ми е да се успокоиш и да изчакаш още малко и да видите на къде ще потръгнат нещата. Не се шашкай, защото това никак няма да ти помогне, особено ако нямаш болки или кървене не виждам причина да се пускаш в някакви филми. Естествено трябва да имаш и пълно доверие на лекаря си, защото ако не е така по-добре го смени, а и винаги можеш да потърсиш второ мнение.
Успех и дано всичко приключи успешно след 9месеца. Стискам палци