0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #400 -: Април 13, 2006, 14:17:14 pm »
Хм, замислихте ме кое е правилното :ask: Явно различните лекари имат различно мнение. Една вечер без утрогестан ще изкарам пък утре сутринта - каквото тест покаже.

« Отговор #401 -: Април 13, 2006, 14:22:25 pm »
Цитат на: bebe_2006
Хм, замислихте ме кое е правилното :ask: Явно различните лекари имат различно мнение. Една вечер без утрогестан ще изкарам пък утре сутринта - каквото тест покаже.

Бебе2006, а защо не направиш кръвен тест? Мисля, че не е необходимо да чакаш до сутринта за него? Аз поне за себе си така съм решила - направо кръвен тест ще правя като му дойде времето.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #402 -: Април 13, 2006, 14:27:26 pm »
Защото ме е страх какво ще покаже :P

« Отговор #403 -: Април 13, 2006, 14:30:17 pm »

Хубава работа. То каквото е писано ще стане. :)
От уринния не те ли е страх? Освен че има резултат, може и да е грешен :wink:
Я, ако има в Русе къде, върви си пусни един тест и ни зарадвай.
« Отговор #404 -: Април 13, 2006, 14:33:23 pm »
Цитат на: alia_alia

Хубава работа. То каквото е писано ще стане. :)
От уринния не те ли е страх? Освен че има резултат, може и да е грешен :wink:
Я, ако има в Русе къде, върви си пусни един тест и ни зарадвай.

Напълно подкрепям Аля. Какво страшно има в кръвния тест? Ако е положителен, само хубаво, ако ли не, поне ще знаеш със сигурност.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #405 -: Април 13, 2006, 16:07:00 pm »
Звъннах на Док и довечера отивам при него да правим теста заедно. Утре ще пиша какви са новините  :wink:

« Отговор #406 -: Април 13, 2006, 16:14:06 pm »
Успех! И утре да се похвалиш с  :bfp:
« Отговор #407 -: Април 13, 2006, 17:57:41 pm »
Бебе, много ми се иска утре да имаш хубави новини :D

За гърдите - в листовката на утрогестана нали пише, че при фиброкистоза или нещо такова помага, така че може би затова не ме болят сега? (Имам фиброкистозна структура).

Милички, сърдечно ви благодаря за милите пожелания :D

Ех, мисля си, да можеше всичката добра енергия от всички добри пожелания да се трансферира веднага в положителен развой на нещата, всички щяхме да забременеем за миг :D

Дано има дъъъъълга Великденска серия :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #408 -: Април 13, 2006, 18:14:54 pm »
Киара бъди много, много спокойна и положително настроена.
 :balk_21:

Фреш, Бебе- хайде дано този месец да е вашият. :balk_602:
*

bebe2006

« Отговор #409 -: Април 13, 2006, 19:23:36 pm »
Отрицателен е тестът :cry: Ако до 2-3 дни не дойде М. пак ще правя тест, но едва ли ще е друг резултатът.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #410 -: Април 13, 2006, 23:23:20 pm »
Съжалявам мило Бебе!  :balk_21:  
Следващия ще е успешен!
Какъв тест направи? Предполагам уринарен..
:bighug:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #411 -: Април 14, 2006, 08:56:25 am »
Бебе, не се отчайвай, мила, предстоят ти още много шансове! Пък кой знае, следващият тест може и да не е отрицателен  :wink:
Киара, Фреши, късмет още веднъж и от мен!
На всички момичета в АРТ процедура много спокойствие и успехи!
/Днес сутринта изненадващо ми се беше оправил нета и о, каква радост, отвори темата  :wink: /
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #412 -: Април 14, 2006, 09:45:21 am »
Lita, Grace  :balk_21:
Уринарен беше тестът и не се надявам да стане положителен след 2 дни :( Само дано малко да ми позакъснее М., че да не се налага да ходим в София точно по Великден с моята ранна овулация, а да можем поне на празника да сме си със семейството.
Айде дано някое от другите момичета скоро се похвали с  :bfp1: и да повлече крак, че нещо много лошо започна тази пролетна серия.

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #413 -: Април 14, 2006, 10:01:27 am »
Bebe_2006, съжалявам за резултата, но може би е още рано :crossfingers: . Дано не ти дойде и след няколко дни теста се позитивира :D  :D  :D .

За съжаление и при мен новините са лоши: днес 7ми ден (след удвоена доза Клостил) отново само един дом. фоликул и той е пораснал цели 18мм 8O  :cry: .
Изхода е ясен - инсето се отменя.
Трябваше да се доверя на шестото си чувство и да се отдам на почивка. Сега разочарованието ми е двойно по-голямо. :(
Намерихме нашето синче.
« Отговор #414 -: Април 14, 2006, 10:18:55 am »
Бебе, не се отчайвай още. Нали си чувала за лъжлив отрицателен тест? Може при теб да е такъв. Наистина се надявам да те е излъгал и ти стискам палци всичко да е наред.
Напълно те разбирам какво ти е. На мен днес ми е 8-ми ден след трансфера. Незнам как ще дочакам до 17-ия, за да си направя и аз теста. Много, много съм притестена.
*
« Отговор #415 -: Април 14, 2006, 10:21:41 am »
Бебе, Пети, Василия  :balk_21: .Кураж мили момичета. :bighug:
« Отговор #416 -: Април 14, 2006, 10:30:29 am »
Всъщност по този повод искам да ви попитам, момичета.
На мен освен Утрогестан /3 пъти по 3 / през устата, док ми предписа и куп други лекарства, а именно: Папаверин /3 пъти по2/; Геритамин /2 пъти по1/; Фолиева киселина по 1 на ден; Аспирин по 1 на ден и Мултивитамин по 1 на ден.
Освен това в първия и в седмия ден от трансфера ми биха две инжекции Ипрофос. Отделно Прегнила, които беше в първи ден 5000, на трети и пети ден 3000 и на седми ден 1500.
Та въпросите ми са: тъй като вчера ми беше последния Прегнил, дали може малко по-рано да си направя теста, например след седмица?
Втория ми въпрос е: при вас също ли имаше толкова много лекарства след трансфера?
*
« Отговор #417 -: Април 14, 2006, 10:30:40 am »
Бебе_2006, аз също съм на утрогестан 2+3 вагинално и на 15-ти ден трябваше да се обадя на док да ми намали дозата. Но започна леко зацапване, кафяво, и док ми нареди да не намалям дозата. Засега 3 дни вече ми цапа кафяво, но аз още имам надежда. А иначе в листовката на утрогестана пише, че по предписание на док може да се слага през първите три месеца от бременността, ако има опасения за плода. Така че, мойто мнение е не спирай утрогестана!
« Отговор #418 -: Април 14, 2006, 10:42:49 am »
Бебе, съжалявам за резултата  :( . Какво стана, нали щеше да правиш кръвен тест? Стискам палци все пак уринния да не е бил верен!
Пети, съжалявам мила  :( . Дано въпреки всичко нещата да се подредят този месец възможно най-добре!
Василия, мисля че заради прегнила може да имаш фалшив + резултат, не бързай с теста. Стискам палци да издържиш на напрежението! И на мен ми остава седмица до теста и вече започвам да се побърквам леко  :wink: , но ще устискам, трябва.  :!:
Успех на всички кой каквото е започнал или чака!  :bighug:
*
« Отговор #419 -: Април 14, 2006, 10:57:01 am »
Vasilia,спокойно,мила. Изчакай до препоръчителния ден за тест. И без това не можеш да промениш резултата. Знам ,че е трудно, но времето така или иначе ще мине. По-добре няколко дни повече в надежди, отколкото в рев.
pkoprinkova, стискам ти силно палци. Помни, че най-хубавото тепърва ти предстои.
Пети_ пати, много съжалявам за отрицателния тест. Събирай сили и душичка за новите УСПЕШНИ опити. Прегръщам те силно.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери