0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #460 -: Април 17, 2006, 15:59:39 pm »
Момичета,  :bfn1:

Аман бе, искам да знам защо не става???? :evil:  Естрадиол - слънце, прогестерон - като за втори триместър, лигавица - колкото щеш, спермограма отличничка, таймиране- ОК - и не става и не става, аман вече :evil:  :lol:
Ще ми се да знам оплождане ли не става, имплантиране ли не става, какъв по дяволите му е проблемът??? Имам питане в тази връзка, пускам го отделно и ще се радвам, ако споделите мнение.

White, браво на теб! На всички момичета - успех!!

Нашата програма - този месец вече ще пиша на Конова, а за следващия можем да помислим за едно ин-витро, въпреки че като не знаем причина що не става, много тъпо - сигурно в (не)имплантацията е проблемът, а ако е така, и да се скъсаме от ин-витро, все тая :(
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #461 -: Април 17, 2006, 16:05:24 pm »
Чакай Фрешче, споко! То и за неимплантацията пак си има причина. Ако не е бил качествен ембриона. Сега се успокой малко и начертайте с док план за следващи действия! Целувам те много и се пази!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Пролетта ми донесе най-голямото разочарование!
« Отговор #462 -: Април 17, 2006, 18:11:53 pm »
За съжаление кръвният тест при мен се оказа отрицателен! Толкова много се надявахме! Много ми е трудно да приема факта, че двете точици,  които видях на монитора при трансфера вече ги няма! Всички надежди умряха! А за празници не ми се и мисли! :bfn1:
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: Пролетта ми донесе най-голямото разочарование!
« Отговор #463 -: Април 17, 2006, 18:21:45 pm »
Много съжалявам, yana-v  :cry: . Ще опиташ пак! Ще успееш!

white, на теб стискам палци за успешен финал!
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #464 -: Април 17, 2006, 18:49:56 pm »
Много съжалявам Яна,аз също прекарах едно разочерование преди празник,за Нова Година.Точно на 31.12.05г сутринта ми дойде след ИКСИ.Но не се затваряй в себе си.Нареви се,потръшкай се и с бодра крачка към празничната маса. :wink:

А относно Фреши,ами доста момичета тука мила си задаваме този въпрос.Абе мааму стара/с извинение/,защо при едни става,а при други-НЕ.Еми защото така било писано.И да ритаме и да се тръшкаме...
Каквото зависи от нас го правим....Другото е Божа работа.Приготвяйте се за празника и се усмихнете на любимия си мъж.
« Отговор #465 -: Април 17, 2006, 19:16:02 pm »
Пожелавам на White много късмет и спокойствие.
Всъщност на всички момичета, които са преди или след трансфер, включително и на мен :D, защото и аз съм в тази група.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #466 -: Април 17, 2006, 19:30:48 pm »
На единайсетия ден има два фоликлуа - единият  голям, другия - малък.
Големият е 26 мм, но лигавицата не е готова. :evil: По всяка вероятност инсеминация няма да има, защото единият ще презрее, а другият няма да порастне. :cry:
В сряда съм пак на преглед - да видим какво е положението.
На мен по принцип овулацията ми е на 14-я ден и явно лигавицата има нужда от още време, за да стане гостоприемна.
Аман :evil:
*
« Отговор #467 -: Април 17, 2006, 20:06:17 pm »
Съчувствам на всички момичета, които ТОЗИ ПЪТ не успяха!
Аз самата имам 6 неуспешни инсета и знам какво е. Процедурите се изтърпяват, но разочарованието най-много боли...
Фреши, съжалявам мила:-( Някак си бях сигурна, че този път ще стане при теб! Много те прегръщам! Защо не се консултираш с още някой или няколко лекаря. Верно, че има момичета с по 3-4-5 иксита и пак не е ясно защо не става, но пък повече глави може да измислят нещо. Едно ин-витро поне ще ти даде отговор на въпроса.
Бебе - горе главата! Знам че е лесно да се каже, но няма начин...
Ще се видя и аз как ще мрънкам ако не стане..., но трябва да сме силни.
При мен естрадиола днес е 4300... Аз се притеснявам от хиперстимулация, но док. е доволен, което ме успокоява. Днес- прегнил, в сряда - пункция, пък да видим!
Който сега не е успял- поне не е в неведение, знае истината, пък и ще ходи на море:-)  
За другите- надеждите продължават...
КЪСМЕТ МОМИЧЕТА!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #468 -: Април 17, 2006, 21:51:04 pm »
Здравейте момичета.
ЛАЛИ -ако мога да те попитам колко ти е лигавицата??Немогат ли да йи помогнат с Естрофем?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #469 -: Април 17, 2006, 23:07:07 pm »
Лали, дано в сряда има промяна в положителна посока и все пак да има инсе!  :balk_21:

Фреши, съжалявам.  :bighug:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #470 -: Април 18, 2006, 01:24:29 am »
Бебе, толкова ми е мъчно, че не се получи и този път, а така ти стисках палци:(. Надявам се да не тъгуваш дълго и да продължиш напред в борбата и ти пожелавам, от сърце, скорошна победа:)
Уайт, поздравявам те за прекрасните резултати и ти желая да завършиш процедурата все така блестящо:)
Лали, желая ти късмет:)
Абе, въобще на всички ви стискам палци
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #471 -: Април 18, 2006, 07:30:21 am »
Цитат на: adi
Здравейте момичета.
ЛАЛИ -ако мога да те попитам колко ти е лигавицата??Немогат ли да йи помогнат с Естрофем?

Не може, защото тогава няма да растат яйцеклетки.
А и няма време, защото единият фоликул е доста голям.
Тя и сама се си порастне и ще стане подходяща, обаче през това време или фоликула ще презрее, или ще се спука.
*
« Отговор #472 -: Април 18, 2006, 08:12:42 am »
Ot mene losi novini.1-va inseminaciq neuspesna.Dnes mi e purvi den na klomod i se zapocva 2-ri tur.

Пиши на кирилица! Има КРЕДОР!
*
« Отговор #473 -: Април 18, 2006, 08:30:27 am »
Първо инсе-неуспешно за мен.Започвам 2 ро.Фреши вие защо не опитате инвитро?Доста по голям е процента на успеваемост.За съжеление много от нас си задават тези въпроси.Защо не се получава когато нещата изглеждат добре.Аз мисля че само ако се премине към инвитро може да се разбере става ли оплождане или не и някои от нещата се поизасняват.Успех на всички.Стискам палци на всички.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #474 -: Април 18, 2006, 08:47:43 am »
Weim, съжалявам. :(
*
« Отговор #475 -: Април 18, 2006, 08:49:57 am »
Вейм, съжалявам за неуспеха, но има още толкова възможности - това ти е била първата инсеминация  :D
Фреши, съжалявам  :cry: Верно аман вече, а и тези неизяснени обстоятелства най-много затормозяват  :evil:
Лали, дано в сряда пък да се окаже, че всичко си е наред при теб и да се състои инсеминацията, че и да е успешна  :wink:
Уайт, до тук си отличничка, дано да е така и нататък.
На всички в процедури много, много добър шанс!  :D
Момичета, днес ми стискайте палци спермограмата на мъжа да е добра и да можем да направим инсеминация. Направо сърцето ми се е свило от притеснение. :cry:
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #476 -: Април 18, 2006, 08:56:39 am »
Grace, всичко ще е наред. :lol:
*
« Отговор #477 -: Април 18, 2006, 09:05:36 am »
Вейм и при нас първа неуспешна :cry: . Сега почвам някакви противозачатъчни и следващият месец втори опит. Дано май е по- благосклонен към нас.
Фреши, изчакай малко и прави кръвен тест. Ще си спестиш много притеснения. Ние чакахме цяла седмица и се надявахме, а се оказа, че няма нищо, а не ми е идвало от утрогестана. Пожелавам ти успех. Дано поне ти ни зарадваш.
*
« Отговор #478 -: Април 18, 2006, 09:05:59 am »
Lali,Grace благодаря за подкрепата.Аз се държа психически,не ми е лесно но ако се депресирам няма да си помогна много,затова се опитвам да не мисля.Нов месец нов късмет.Много много късмет и на вас.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #479 -: Април 18, 2006, 09:15:21 am »
Жасмин, съжалявам. :(