0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

balmi

Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #360 -: Април 12, 2006, 11:49:35 am »
Киара, желая ти от все сърце успех и стискам палци. Чакаме бебешки новини в края на май !!!! :hug2:
« Отговор #361 -: Април 12, 2006, 11:50:54 am »
Киара, стискам палци за успех :D

Момичета, искам да се посъветвам с вас. От кой хормон се подуват гърдите във втората половина? Този месец за първи път от не знам колко не ме болят гърдите хич :roll:  Други пъти започва сякаш почти веднага след овулация. Този месец с инсеминацията естрадиолът беше висок - 310 още на 15мм ф-л, а прогестеронът е 50.84 ng/ml (реф.1.7-27.0)????? (За прогестерона пуснах отделно питане). Та с две думи - много естрадиол (и лигавицата ми беше 18-20 мм), много прогестерон, а гърдите са ми съвсем спокойни?? Днес ми е 9-ти ден след инсе.

Благодаря, Милички!
Благодаря ти, Бени!

*

balmi

« Отговор #362 -: Април 12, 2006, 11:58:13 am »
Фреши, аз мога да ти кажа нещичко съдейки по себе си. При последния безуспешен опит за инсеминация ме стимулираха с клостилбегит - естрадиол около 1000 при четири фоликула. Тъй като не се спукаха отпадна приема на прогестеронов препарат и този месец изобщо не ме болят гърдите, за разлика от друг път, когато пия дуфастон и слагам вагинално утрогестан. Та, може би от прогестерона болят гърдите, но все пак е индиведуално за всеки.
« Отговор #363 -: Април 12, 2006, 13:41:47 pm »
Сигурно не е част от тази тема, но от няколко месеца забелязвам, че гърдите си ме болят почти през целия цикъл. ето, днес ми е 6ти ден, и са ми едни такива напрегнати и болезнени леко. защо ли е така? Ще питам моята лекарка, но за всеки случай, питам и тук...
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #364 -: Април 12, 2006, 13:45:41 pm »
Цитат на: kiara
Здравейте, момичета!!! Ето, че се включвам и аз вече в пролетната тема!!! Вчера 23-ти ден от цикъла ми поставиха Диферилина!!! Сега чакаме да ми дойде и в началото на май, започваме стимулация за ин витро по дълъг протокол с Гонал!!! Надявам се всичко да е наред и да имам най-прекрасния резултата в края на май!!! Стискайте ми палци :P  :P  :P

Много спокойствие и успех ти желая!
*

Anonymous

« Отговор #365 -: Април 12, 2006, 13:49:44 pm »
Kiara,няма нужда да ти казвам,колко много ти стискам палци.Желая ти повече търпение,по-малко въпроси,повече вяра и само ЕДИН прекрасен резултат в края на май.
*
« Отговор #366 -: Април 12, 2006, 13:50:58 pm »
Гостът бях аз.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #367 -: Април 12, 2006, 13:51:37 pm »
Благодаря Ви за подкрепата, момичета!!! Помагате ми страшно много, незнам какво щях да правя ако Ви нямаше!!! Прегръщам Ви и ще пиша като започнем!!!

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #368 -: Април 12, 2006, 15:19:26 pm »
Успех Киара :goodluck: - само положителни емоции и голяма доза късмет ти желая.
Намерихме нашето синче.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #369 -: Април 12, 2006, 15:27:14 pm »
Цитат на: FreshBreeze

Момичета, искам да се посъветвам с вас. От кой хормон се подуват гърдите във втората половина? Този месец за първи път от не знам колко не ме болят гърдите хич :roll:  Други пъти започва сякаш почти веднага след овулация. Този месец с инсеминацията естрадиолът беше висок - 310 още на 15мм ф-л, а прогестеронът е 50.84 ng/ml (реф.1.7-27.0)????? (За прогестерона пуснах отделно питане). Та с две думи - много естрадиол (и лигавицата ми беше 18-20 мм), много прогестерон, а гърдите са ми съвсем спокойни?? Днес ми е 9-ти ден след инсе.

Фреши, не съм сигурна точно кой, затова ще изчакам някое от по-знаещите момичета да ни осветли :D , но искам само да споделя, че при първото ми инсе поддържах лутеалната фаза с Прегнил (т.е. ЧХГ) и гърдите ужасно ме боляха. При второто инсе бях на Утрогестан и - нищо, никакви болки и напрежение.
Имаш още малко чакане - не си тормози главицата с мрачни мисли :lol:  :kiss: .
Намерихме нашето синче.
« Отговор #370 -: Април 12, 2006, 15:41:34 pm »
В цикли без никакви медикаменти си ме болят яко :roll:  А сега, с Утрогестана - не.

Това може би значи нещо за моя хормонален статус? Знам, че Утрогестан се предписва при някои проблеми с гърдите, но не знам точно какво-що :oops:
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #371 -: Април 12, 2006, 16:13:16 pm »
Цитат на: peti_pati

Фреши, не съм сигурна точно кой, затова ще изчакам някое от по-знаещите момичета да ни осветли :D , но искам само да споделя, че при първото ми инсе поддържах лутеалната фаза с Прегнил (т.е. ЧХГ) и гърдите ужасно ме боляха. При второто инсе бях на Утрогестан и - нищо, никакви болки и напрежение.
Имаш още малко чакане - не си тормози главицата с мрачни мисли :lol:  :kiss: .

И аз имам същите терзания Фреши. И при мен почти винаги болките в гърдите започват веднага след овуто, та чак до м-то. При предишната ми инсеминация беше същото, поддържах лутеалната фаза с утрогестан само. Този път (второ инсе) освен стимулацията с клостил, имаше и схема с прегнил плюс утрогестан. Гърдите изобщо не ме болят, нито след овуто, нито сега, та се питам признак на какво е това  :roll:
« Отговор #372 -: Април 12, 2006, 17:52:16 pm »
Питах Док за прогестерона - екстра бил като за бременност ("хайде, че вече нямам търпение да стане при теб"). Симпатяга ми е Док :wink:
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #373 -: Април 12, 2006, 17:53:43 pm »
Фреш,много много много късмет този път.Стискам всички палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #374 -: Април 12, 2006, 18:02:56 pm »
Питах Док за прогестерона - екстра бил като за бременност ("хайде, че вече нямам търпение да стане при теб"). Симпатяга ми е Док :wink:

И ние, Фреш. Стискам палци!!!
*
« Отговор #375 -: Април 12, 2006, 20:08:00 pm »
Успех Киара!
Спокойствие и един прекрасен, мъничък, сладък "резултат" след 9 месеца!
Стискам палци късмета да е с теб!
*
« Отговор #376 -: Април 12, 2006, 20:11:55 pm »
Фреши мила, много ти стискам палци!!!
Хайде да ни зарадваш най-после и да повлечеш крак!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #377 -: Април 12, 2006, 21:44:15 pm »
Киара и Фреши, успех.
Фреш мен понякога ме болят гърдите, понякога - не.
Лекарите казват, че няма значение, както и няма проблеми нито когато те болят, нито когато - не.
Преди да започна опитите за забременяване никога не са ме боляли.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #378 -: Април 13, 2006, 00:23:10 am »
И аз съм като Лали. Само дето не помня какво е било преди да пробвам за бебе, може би просто не съм обръщала такова детайлно внимание на всеки симптом

Фреши, аз още веднъж да ти пожелая успех. Киара, на теб също.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #379 -: Април 13, 2006, 08:28:59 am »
Лали,Киара,Фреши ,желая ви много,много късмет и успех!  :bighug: