0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #420 -: Април 14, 2006, 13:08:27 pm »
Здравейте отново, слънчица.
Вчера ми беше последната инжекция меногон. Довечера слагаме прегнил и в неделя живот и здраве - пункция. Очакван добив - 11 фоликула и искам само едно бебе, ако може.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #421 -: Април 14, 2006, 13:16:25 pm »
Ще имаш това, което искаш, най-искрено ти го желая!!! :P  :P  :P

*
« Отговор #422 -: Април 14, 2006, 13:18:42 pm »
Стискам палци, с теб съм!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #423 -: Април 14, 2006, 13:21:55 pm »
Цитат на: white
в неделя живот и здраве - пункция. Очакван добив - 11 фоликула и искам само едно бебе, ако може.

Браво, мила.Стискам много силно палци всичко да е наред и аз пък ти пожелавам това: newsm04
« Отговор #424 -: Април 14, 2006, 13:25:48 pm »
Успех white, стискам ти силно палци! :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
*
« Отговор #425 -: Април 14, 2006, 13:26:36 pm »
Мерси, Пета, но за съжаление ми е двурога матката и мога да износя само едно (а пък искаме 3).

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #426 -: Април 14, 2006, 13:34:59 pm »
Мила white, много стискам палци, да знаеш  :)
« Отговор #427 -: Април 14, 2006, 13:52:22 pm »
Успех White! От сърце ти пожелавам да се сбъдне най-съкорвената ти мечта!  :goodluck:
« Отговор #428 -: Април 14, 2006, 13:59:34 pm »
Цитат на: Vasilia
Та въпросите ми са: тъй като вчера ми беше последния Прегнил, дали може малко по-рано да си направя теста, например след седмица?
Втория ми въпрос е: при вас също ли имаше толкова много лекарства след трансфера?

Стискам палци за положителни резултати!  :crossfingers:

А ето и отговорите: Не бързай с теста. Някъде бях писала вече, че на 17 ден може да даде отриц. резултат, а след няколко дни положителен. Търпение!  (знам, че не е лесно  :( )
Пиех абсолютно същите лекарства при същата дозировка (вместо папаверин - но шпа).
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #429 -: Април 14, 2006, 14:01:56 pm »
Пети-пати, ами не е ли възможно да имаш много ранна овулация този месец - защо отлагате инсето?
Василия, кураж миличка и след 10 дена едни хууубави дебели две чертички ти пожелавам  :bfp:
Жасмин, вчера Док ме прегледа и каза че имам добра лигавица и ако е станало ембриончето ще може да се задържи. Той ми каза да спирам утрогестана за да не се удължава фалшиво цикълът ако няма нищо. И аз не знам кое е правилно и за това слушам Док :(
Уайт, пожелавам ти да дойдат и тричките желани бебчета  :triplets: , но едно по едно. Стискам палци да излязат поне 11 хубави здрави яйчица и тъкмо за Великден да са ти трансферирали няколко :wink:
На всички други, благодаря за подкрепата  :balk_21: и чакам вече хубави новини за да се зарадвам за някоя от вас :)

*
« Отговор #430 -: Април 14, 2006, 14:06:46 pm »
Браво мила! Желая ти успех най-малко 3 пъти! Стискам палци!  :balk_127:
« Отговор #431 -: Април 14, 2006, 14:08:14 pm »
Цитат на: bebe_2006

Жасмин, вчера Док ме прегледа и каза че имам добра лигавица и ако е станало ембриончето ще може да се задържи. Той ми каза да спирам утрогестана за да не се удължава фалшиво цикълът ако няма нищо. И аз не знам кое е правилно и за това слушам Док :(

Бебе, а кой док ти го каза - Стаменов или друг?
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #432 -: Април 14, 2006, 14:10:31 pm »
И аз стискам палци на всички!!!!!!!!!!!!!!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #433 -: Април 14, 2006, 14:53:50 pm »
Копринкова, русенският ми доктор ме прегледа вчера, който работи със Стаменов. Няма как да ида до София сега :(

« Отговор #434 -: Април 14, 2006, 15:00:21 pm »
Копринкова, русенският ми доктор ме прегледа вчера, който работи със Стаменов. Няма как да ида до София сега :(

Успех Бебе! Щом русенският док ти казва и щом двамата работят заедно, занчи знаят какво правят.
  :crossfingers: скоро да се похвалиш с  :bfp:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #435 -: Април 14, 2006, 15:03:46 pm »
Цитат на: pkoprinkova
Успех Бебе! Щом русенският док ти казва и щом двамата работят заедно, занчи знаят какво правят.
  :crossfingers: скоро да се похвалиш с  :bfp:

Мерси  :wink:

« Отговор #436 -: Април 14, 2006, 15:08:08 pm »
White, стискам палци :D
Благодаря ти, Бени!

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #437 -: Април 14, 2006, 15:17:07 pm »
Пети-пати, ами не е ли възможно да имаш много ранна овулация този месец - защо отлагате инсето?

Лигавицата ми е много тънка още - само 6мм, а докато порасте, фоликула ще се скука... :?
Здраве да е - следващия тото шанс.
На теб ти стискам силно палци, както и на White - дано по Великден да имате много късмет и поводи за радост.
Намерихме нашето синче.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #438 -: Април 14, 2006, 16:04:15 pm »
Пети-пати - Стаменов ли ти каза това? С утрогестан няма ли да стане? Питам щото и аз не знам как стават работите :(

*
« Отговор #439 -: Април 14, 2006, 18:27:47 pm »

И аз не мога да ходя в София и затова по телефона. Сега два дена не съм звъняла, но се надявам това зацапване да спре събота и неделя. А за утрогестана док. искаше да намали дозата, а не да спре приема му. Така че ще го слагам колкото може по дълго, дано наистина успее да помогне.
Пожелавам положителни резултати на всички, няма да назовавам по именно, че вече се обърках кой до къде е стигнал. :D