0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #280 -: Април 06, 2006, 12:52:45 pm »
Ели, Алия - може пък да са 2 чертичките утре  :wink: Ще чакаме да се похвалите. И аз нямам симптоми и остават още 6 дни до теста и ми се струва че няма нищо пак :( Само днес дето усетих една болка по едно време - все едно нещо ме бодна - нали някои момичета са усещали така имплантация. Ама едва ли е това. Хич не смея да се надявам.
Андиа, много здрави яйчица ти пожелавам за поне едно хубаво здраво бебешоче :)
Уайти, при тебе как вървят нещата - вижда ли се вече колко фоликулчета са тръгнали? Или е още рано.

« Отговор #281 -: Април 06, 2006, 13:20:49 pm »
LITA, BEBE,  :balk_21:  :balk_21:
*
« Отговор #282 -: Април 06, 2006, 13:29:27 pm »
Eli7, alia_alia, bebe_2006 - Много късмет и успех на тестовете
*
« Отговор #283 -: Април 06, 2006, 13:35:59 pm »
А стига бе, това с бодването и аз го усетих на няколко пъти, около 4 пръста под корема...Верно ли има такъв симптом...Бебчо, пиши какво си чела, че до утре ще изкукам. Нека и някой от бременните да каже има ли такова нещо???
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #284 -: Април 06, 2006, 13:38:12 pm »
Бебе, успех и на теб мила!  :babyflips:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #285 -: Април 06, 2006, 13:46:16 pm »
Ами Ели, не помня къде съм го чела :( Ама си беше в матката бодването и не беше ПМС със сигурност.
Дано да е било това, което ни се иска на нас  :wink:

*
« Отговор #286 -: Април 06, 2006, 13:50:32 pm »
На мен ми направи впечатление, точно около 8-10 ден след трансфера беше, на няколко пъти се случи, като моментно пронизване.Знам лии аз...надеждата последна умира :wink:
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #287 -: Април 06, 2006, 15:35:02 pm »
Цитат на: Maiski
Петинка, сега чак влизам тук и виждам какво си писала, адски съжалявам  :cry:
сега обаче се задават едни хууубави празници...почивни дни....може пък да не се налага трета инсеминация  :wink:  а и да ти кажа, аз този месец дето почивах, добре ми се отрази. Поне не се притеснявам "ще ми дойде или няма да ми дойде".. :lol:

Maiski, благодаря за подкрепата :kiss: - вече го преживях и смятам да се порадвам на пролетта и да попътуваме из страната.

Andia, Alia_alia, ЗАБРАНЯВАМ ви да излагате фронта като мене :wink: . Утре чакам два положителни теста.

Bebe_2006, а на теб пожелавам още малко търпение и мно-о-го спокойствие. А резултата ти си знаеш какъв искам да е :D .
Намерихме нашето синче.
« Отговор #288 -: Април 06, 2006, 16:02:39 pm »
Пети и Мира_Д, съжалявам за неуспеха този път - дано вече сте се възстановили психически и сте готови за нови опити :D  Ей, няма отказване, докато не стане, нали :wink:

На виртуалните ми приятелки White и Andia ще стикам много много палци  :D

Ели, на теб пък стискам сиииилно палци да утре :D

Ето сега малко и от мен. Нали мъж ми лекува хламидии, чакаме след Великден контролния тест, а и без друго се чудехме какво да предприемаме. Обаче се сетихме, че имаме замразен материал за 6 месеца, които изтичат, та по тоя случай решихме да направим една инсеминация. Беше голяма бъркотия. Ову обикновено ми е 12-14 ден, но миналия месец на 18-ти, тоя също тръгна бавно. Към 14-ти ден Док предложи да го засилим с малко Меногон, аз в първия момент се навих, после нещо се ошашках, та сложих само два дни по една ампула. После Док препоръча и следващите два дни да слагам Меногон, но аз не се навих - въобще страхотен цикъл :wink: В крайна сметка фоликулът си стана 20мм на 18-ти ден, както се и очакваше, и по мое настояване този път направихме първата инсе на неспукан. В бързината се разбрахме първата да е с размразен материал, втората - нативен + размразен. Та от замразения направихме инсе с 14 млн. (Ембриоложката ми обясни нещо от сорта, че оцелелите след размразяване били доста читави генетично, но пък преживяемостта се оказа много зле - 10% след 24 часа, а имало и страшно много аглутинати). Втората инсе след 24ч беше вече на спукан, с 18.7 млн - не се наложило да добавят размразен, щото пробата добра (като взема сп-мата, специално ще ви се похваля с нея, много съм на кеф, че вече се стабилизираме на нормоспермия, но проблемът ни е, че се заформяме стабилно неизяснен стерилитет).
Този път съм решила съвестно да слагам Утрогестан, че лигавицата беше пак 18-20мм, аман вече момичета от тая лигавица :x  Докторката, която прави процедурите (не точно моята) каза, че колкото по-дебела, толкова по-добре, но аз не съм хич сигурна - много ми се види :?
Другата хубава новина е, че този път и двете процедури минаха доста леко, особено втората. Щото предния път, както ви се оплаках, беше голям зор - ето че всичко е индивидуално, даже при един човек. (А лекарката беше същата).
Това е, с тая ниска преживяемост пак се осланяме на инсето на спукан, а всички неуспешни все така ги правим и толкова ми се искаше сега да разчитаме на материал в готовност преди спукване на яйцеклетката :?
За хламидиите питах, в общи линии не било опасно, щом досега не съм се заразила, а при криоконсервация би трябвало да загинат, а нативния да се надяваме да е след излекуването, а и имало антибиотик в средата, но така или иначе досега инсетата сме ги правили по същия начин.
Благодаря ти, Бени!

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #289 -: Април 06, 2006, 16:25:02 pm »
Фрешче, хубаво решение сте взели, стискам палци този път инсето да е успешно:)))))))
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #290 -: Април 06, 2006, 16:54:14 pm »
Ще стане Фреши, я какъв роман си ни написала :lol: Ще има да му го показваш един ден на хлапето и да се смеете :lol:  :lol:
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #291 -: Април 06, 2006, 17:08:11 pm »
:ballons:

Алия,Withe,Ели7,Фреши,Бебе-желая ви много късмет и успех,дано всичко се нареди и само хубави новини очаквам от вас!
целувки

:goodluck:  :babyflips:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #292 -: Април 06, 2006, 17:16:26 pm »
Фрешче, стискам палци. :)
eleonor_78, благодаря.:)
peti_pati, ще се постарая с теста :wink:
missy, благодаря ти. :)
« Отговор #293 -: Април 06, 2006, 18:38:26 pm »
Стискам палци да ни зарадвате :D  :D  :D  :D

*
« Отговор #294 -: Април 06, 2006, 20:35:29 pm »
Фреши, хайде дано стане мила!!! пожелавам ти този път да стане едно  :babbycarrage:
исках да те потам (извинявай, че не мога да си спомня нещо) - вие правихте ли имунологични и ако да, при кого? Нещо ми се върти в главата, че правихте в Плевен? или греша...
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #295 -: Април 06, 2006, 21:49:42 pm »
И аз стискам много палци на всички!!!
 :crossfingers:  :babyflips:
« Отговор #296 -: Април 07, 2006, 09:19:41 am »
Фреши, мила, стискам палци с всичка сила. След 2 седмици е Великден, може да е по-лично велик за теб :)

На останалите момичета, които чакат положителни резултати от тестове - много късмет! Да се похвалите.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #297 -: Април 07, 2006, 10:11:18 am »
Фреши, страхотно решение. Много късмет и по Великден  :bfp1:
Намерихме нашето синче.
« Отговор #298 -: Април 07, 2006, 10:15:12 am »
Благодаря за милите думи. Стискам палци на всички. :balk_40:
« Отговор #299 -: Април 07, 2006, 10:22:23 am »
Всъщност исках да ви питам нещо. Следващия цикъл ще съм на Клостилбегит от 3 до 7 по 2 на ден. При тази схема кога се очаква да се спука фоликулът? Доколкото си спомням на упътването на Клостилбегита пишеше, че овулацията обикновено е около 5 дни след спиране на приема. Док ми каза да отида на 12 ден. Да не е вече късно? Пък и нали трябва 3-5 дни преди инсе да не се прави секс.... Страхувам се да не пропуснем и този цикъл. Пък и хич не ми се искаше да взимам по 2 на ден. Предишния път и 1 на ден имах 3 доминантни, които се спукаха.