0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #240 -: Март 31, 2006, 20:45:54 pm »
WEIM,успех и от мен, позитивната нагласа е много важна :wink:

Успех и на другите момичета :D

*
« Отговор #241 -: Март 31, 2006, 20:56:12 pm »
Blagodarj vi milicki.Nesto ne moga da si vkluca kirilicata,izvinqvam se.Inseto go pravih na teritoriqta na usa za sujelenie mujut mi ne moje da se vurne dori za malko v BG za tova zapocnahme tuk.Oste vednuj blagodarq za moralnata podkrepa .Stiskam palci na vsicki. :[/url]
*
« Отговор #242 -: Април 01, 2006, 19:27:21 pm »
съжалявам, Та  :(  и при мен се получи така този месец...сега почивам.
 weim, успех!!!!

аз пък да разкажа какво се случи при Генов. Ама точно така се случи, както казахте  :lol: изписа ми Алое и аспирин, а на мъжа даде за недобрата спермограма Мака. аз обаче не съм си взела алоето още, записах час при д-р Стаменов в клиника Малинов, ама чааааак за 11-ти април...много му пълен графика, бе!  :wink:
та така...самите резултати ще ги публикувам по-късно, че сега мъжо ме "гони" от компютъра  :D
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #243 -: Април 03, 2006, 00:30:28 am »
Пролетта ли?При нас пролетта и лятото настъпва време за по4ивка.По4ивка от лекари,изследвания,нерви,разо4арования....От вси4ко.Есента,живот и здраве,ще продължим,или по-то4но,ще запо4нем от на4ало.Надявам се разбира се да имаме положителен отговор от касата.
    Единствено ми се ще да направим изследване на щитовидната жлеза.Незнам защо,но ми се струва,4е може би там е разковни4ето,незнам,сигурно е параноя.
    Това е моми4ета.....излизам в "отпуска".Но това не озна4ава,4е няма да влизам тук....  :)
*

Anonymous

« Отговор #244 -: Април 03, 2006, 09:00:43 am »
Ето и последни новини от мен: резултат от инсе #2 -  :bfn: .
И аз като Карелия нямам сили в момента да продължа, но не съм се отказала от борбата. Ще си почина месец-два и ще се опитам да си върна поне малко душевното спокойствие.

На всички момичета тук пожелавам много късмет и още повече  :bfp: .
Няма да ви изоставя :D  и ще продължавам да пиша.
 :bighug:
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #245 -: Април 03, 2006, 09:02:07 am »
Май ми пролича колко съм разсеяна  :?  - госта по-горе съм аз.
Намерихме нашето синче.
« Отговор #246 -: Април 03, 2006, 09:14:46 am »
Peti_pati, съжалявам. :(  :cry:
*
« Отговор #247 -: Април 03, 2006, 09:28:17 am »
Ех , че лоши новини :cry:  pety pati съжалявам мила , надявам се есента да е нашия сезон
*

peti_pati

• 746
« Отговор #248 -: Април 03, 2006, 09:33:23 am »
Тигра мила, току-що ти отговорих и в другата темичка. :cuddle:
Да определено смятам да си почина, не знам дали чак до есента - може да пробвам още веднъж преди летните почивки на клиниките, но поне за сега съм в отпуск 8) .
Намерихме нашето синче.
« Отговор #249 -: Април 03, 2006, 11:16:26 am »
Здравейте! Моята първа инсеминация се провали. Беше без стимулация, но фоликулът не порастна достатъчно и се спука на 13 ден. :( На 10 ден беше 14 мм, на 12 - 16, а на 14 вече се беше спукал. Другия цикъл ще бъде със стимулация с Клостилбегит 2х1. Овулацията ще се падне точно около Великден. :?  Но поне докторът каза, че ще е в София и ще работи.
*

peti_pati

• 746
« Отговор #250 -: Април 03, 2006, 11:29:15 am »
Мира, съжалявам  :kiss: , на дано по Великден да имаш най-прекрасните "яйца за чупене"  :balk_45:
Намерихме нашето синче.
*
« Отговор #251 -: Април 03, 2006, 12:03:43 pm »
peti_pati,Мира, много съжалявам за неуспеха ви.
Изхвърлете лошите емоции,заредете малко батериите и отново с вдигната глава влизайте в борбата.Ние сме до вас и ще успеем.Важното е ,че има и други начини.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #252 -: Април 03, 2006, 14:57:13 pm »
Peti-pati, Mira, съжалявам за неуспеха милички  :( Знам какво ви е  :kiss: Дано следващият път се получи.
Аз продължавам да чакам - още 10-тина дни ще се надявам и дано надеждите ми не останат напразни. Иначе, ако не сме успели сега и мойта овулация следващия месец ще е около Великден и не знам тогава д-р Стаменов дали ще работи. Дано не се налага да ходя до София пак и да зарадвам родата на празника, ама каквото стане :(

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #253 -: Април 03, 2006, 15:48:35 pm »
Peti-pati, Mira съжалявам за неуспешните опити. Следващият път ще стане!!! Трябва да вярвате!!!  :balk_21:   :bighug:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #254 -: Април 03, 2006, 17:43:13 pm »
Момичета,кажете ми телефона на Доц.Маркова за да си запиша час. :ask:
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
*
« Отговор #255 -: Април 03, 2006, 17:55:04 pm »
052 / 332000
« Отговор #256 -: Април 03, 2006, 21:25:00 pm »
cygnus,миличка благодаря ти, за светкавичния отговор :balk_21:
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
« Отговор #257 -: Април 04, 2006, 09:06:23 am »
Момичета, благодаря ви за милите думи! Бебе, стискам палци.
Вчера докторът каза, че вероятно миналата нощ се е спукал фоликулът, но днес още не ми се е повишила температурата 8O.  Защо???
« Отговор #258 -: Април 04, 2006, 09:22:39 am »
БТ може да се повиши утре. Споко. :)
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #259 -: Април 04, 2006, 10:25:11 am »
Мира, и аз при първата инсеминация мерех температурата, но с тези пътувания до София и спането на чуждо място, нещо не можах да хвана кога се е качила БТ и дали е точно когато се очаква. А много исках да направя сравнение между данните за БТ и фоликулометрията. По принцип д-рът ми каза, че БТ не дава винаги точна информация.
За това и този месец съм се доверила изцяло само на фоликулометрията и не се тормозя с мерене на БТ :P