0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #220 -: Март 30, 2006, 13:38:04 pm »
Бебе, успех!
1 фоликул ли само имаше?
И моя мъж ме пази, не ми дава и глътка бира, :evil: , и постоянно ме пита - това трябва ли да правиш, онова трябва ли, изпи ли си хапчетата.. 8O.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #221 -: Март 30, 2006, 13:57:47 pm »
Роми, и аз така викам - ятото щъркели да донесат на всяка от нас поне по едно ревливо вързопче  stork-girl  stork-boy
Серпафара пих 4-8ми ден по половинка хапаче. Станаха 2-3 фоликула (различните лекари ги изброиха различно, но вероятно са били само 2) в ляво и 1 в дясно. Видяха се ясно още на 9-ти ден. После на 12-ти ден се видяха 2 в лявия Я. - 16мм и 13мм и един в десния - 10мм (той повече и не порастна). Биха ми прегнила и на другия ден - големият в ляво стана 19мм и правихме инсе. На 14-ти ден не се беше пукнал и си беше все 19мм. На 15-ти ден се беше пукнал и май и малкият в ляво също. Повторихме инсето. Лигавицата малко тънка 8мм  :( И това е - сега чакаме. Слагам си утрогестанче и стискам палци.
alia_alia - не се ядосвай на мъжа си. Те горките като не могат с друго да помогнат, поне за нас да се грижат, че да са съвсем безпомощни :) А и си струва лишението от кафета (казаха ми че могат многото кафета направо до аборт да доведат), алкохол, захарни боклуци (е не съм се лишила тотално от сладките работи де).
Фреши, мерси за пожеланията мила :)
Успех на всички !!

*
« Отговор #222 -: Март 30, 2006, 15:19:45 pm »
Цитат на: FreshBreeze

Благодаря, ТА. А в Пловдив всичко ли ще направят, или само част от процедурата? Ще ти стискам палци :D

Да, цялата процедура. Вече и в Пловдив трябва да се понаучиха  :)
При мен обаче още не е съвсем сигурно ще се стартира ли - някакви остатъци от жълто тяло имам. Ако до утре се изчистят - започвам. Ако не - противозачатъчни този месец и от следващия евентуално.
Това чакане ме разбива! :cloud:
*
« Отговор #223 -: Март 30, 2006, 15:21:23 pm »
ТА,гони черните мисли.Утре всичко ще бъде наред и ще започнеш,а после ще се хвалиш.Прегръщам те.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #224 -: Март 30, 2006, 15:36:59 pm »
ТА, най-трудно е да стартираш, така си мисля аз, после те завърта процедурата и нещата следват едно след друго ... и докато се обърнеш, минало :D
Дано няма пречки и започнете по-скоро :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #225 -: Март 30, 2006, 16:21:52 pm »
Цитат на: Maiski
направо ще се гръмна!  8O можеш ли да ми кажеш защо (от личен опит ли) или ако не, дали мога прочета някъде нещо за него?

Майски.... направо съм готова да се хвана на бас че ще ви изкарат положителни антиспермалните.
Хич не им се връзвай на тези резултати. Направи ги някъде където са достоверни.
Спомням си че "схемата на лечение" беше следната:
-положителни антиспермални... после този доктор дава някакво лечение, като си купуваш ОТ НЕГО лекарствата. (май беше Алое, ако не греша, ама скъпичко излизаше целия курс)... и след 1-2 месеца... контрола... и О, чудо....Няма ги.....
Всъщност, не е ясно дали изобщо някога ги е имало...
Не че Алоето не може да ги махне ако ги има... Знам че то има мощен антиоксидантен и Регенеративен ефект върху клетките на организма...
Ама.... чудя се аз... защо да ги купувам точно от някой...на неговите цени... а не от аптеката. В такива моменти ставам особенно подозрителна.

Аз лично не съм правила антиовариални и антиспермални и не мога да дам съвет от личен опит, на кое място е добре да се изследват.
Но, съвета ми е "Служай Джам" :balk_123:
Повтори ги на читаво място... и пиши пак за резултатите.
Дано да се окаже че всичко е ОК. :D
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
« Отговор #226 -: Март 30, 2006, 16:31:11 pm »
alia_alia, стискам ти палци мила... :crossfingers: , много yahoo_17  и.....това ...:babyflips:  

Аля, я кажи... ти ли беше изследвала антиспермалните при М.Генов...и какъв точно беше случая, че нещо вече ми се препълва хард-диска... :roll: ... и почвам да забравям.. или съм в грешка...

« Отговор #227 -: Март 30, 2006, 16:51:03 pm »
Цитат на: Rommi
alia_alia, стискам ти палци мила... :crossfingers: , много yahoo_17  и.....това ...:babyflips:  

Аля, я кажи... ти ли беше изследвала антиспермалните при М.Генов...и какъв точно беше случая, че нещо вече ми се препълва хард-диска... :roll: ... и почвам да забравям.. или съм в грешка...

Благодаря ти, мила!  :)  И да ти се  връща тъпкано ylinfant
Аз при Генов изследвания не съм правила, някое друго момиче си спомняш. По онази програма на д-р Конова и Израелската клиника правих имунологичните, откъдето ми излязоха антифосфолипидните положителни.Нищо му няма на харда ти, ама то толкова сме много тук и толкова време стана :evil:
Дано скоро да влезем в серията на успелите, та да имаме оправдание  :wink:
*
« Отговор #228 -: Март 30, 2006, 17:01:25 pm »
Аля, абе нещо ми се въртеше в главата ник с "А" покрай тези антиспермални... някакви такива спомени имах.... да не би пък да беше "Alomita"... ще я питам и нея...

Верно много време стана.... което значи ... че наближава и нашия час... :sunshine:

Имам страхотни предчувтвия за една много яка пролетна серия... :wave:

« Отговор #229 -: Март 30, 2006, 17:04:38 pm »
Цитат на: Rommi

Имам страхотни предчувтвия за една много яка пролетна серия... :wave:

И аз :wink:  И май се започна, но дано да стане епидемия. :D
Дано да се случат предчувствията ти. Че вече станахме ветерани. :D
*
« Отговор #230 -: Март 30, 2006, 20:17:16 pm »
Джам, Роми, благодаря ви много за инфото. Аз точно реших да ги повторя в Център "Надежда" :) но! Най-напред ще видим д-р Генов какво ще ми предпише  :roll: утре ще ви информирам надлежно!!!
цунки

ааа и много късмет на ТА и Бебето!!!!!!  :beerdr:
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
« Отговор #231 -: Март 30, 2006, 20:34:43 pm »
А на заек благодаря - няма, нали  :P
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #232 -: Март 30, 2006, 20:56:00 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Лили, съжалявам много, че не се е получило. Ама така е с инсеминациите, за съжаление, но пък следващите две (ако правите) са с голям шанс :wink:  Успех с резултатите, които чакаш :D

стига толко инсеминации. след като излезнат всички резултати и се назначи лечение ще си пробвам успоредно с лечението да забременея с пот на челото. ако не стане...мъжа ми ми остава за утеха. това е положението (за сега). дано не ми се налага да размисля.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #233 -: Март 31, 2006, 00:56:20 am »
Здравеите момичета кокичета.Ето че и моята инсеминация вече е факт.Беше на 28 ми.Утре съм на изследвания да видим как е прогестерона,след това трябва да бия hcg ин-я и остава само да се чака.Моят лекар каза че ако до 3 инсета няма резултат ще правим инвитро.Аз обаче зная че ще се получи.Както някои от вас беше писал имам много добро предчуствие за тази пролетна серия.Успех на всички.
« Отговор #234 -: Март 31, 2006, 09:33:21 am »
Успех, WEIM.
Ти къде прави инсе?
*
« Отговор #235 -: Март 31, 2006, 10:03:31 am »
ех Зайо, ти си главният виновник за това, то се знае :D
 :bighug:
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
« Отговор #236 -: Март 31, 2006, 10:06:36 am »
Майски, пошегувах се  :balk_21:
*
« Отговор #237 -: Март 31, 2006, 10:49:27 am »
При мен няма да е този месец - задържано жълто тяло. Този цикъл - Примулт-нор, и на втори ден от следващия цикъл - преглед. :balk_133:  :balk_134:
Успех на момичетата, които продължават и ... само положителни тестове!!!
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #238 -: Март 31, 2006, 10:55:18 am »
TA, всяко зло  за добро 8) . Може пък това да ти донесе невероятен късмет идния месец.

Weim, успех!
Намерихме нашето синче.
« Отговор #239 -: Март 31, 2006, 16:23:11 pm »
Успех, Weim! Стози оптимизъм няма как да не се получи :balk_602: