0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #140 -: Март 20, 2006, 10:41:53 am »
peti_pati, успех!  :D
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #141 -: Март 20, 2006, 10:55:17 am »
Успех и от мен!!!  :grouphug2:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #142 -: Март 20, 2006, 11:11:12 am »
Късмет,peti_pati!
Ти ли беше при Стаменов в четвъртък към 16.30?

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #143 -: Март 20, 2006, 13:12:49 pm »
Благодаря ви момичета. Да ви се връщат многократно милите пожелания.
Бебе_2006 и двете инсета ги правих при д-р Стаменов.
White, инсето ми трябваше да е в 13.30ч, но имаше голямо закъснения в графика, та док ми го направи чак в 15.05ч. Голямо чакане падна, дано да си заслужава :D. В чакалнята минаха толкова много момичета, та нищо чудно и с някои други да сме били заедно 8) , но като не се познаваме. Обещавам следващия път и аз да дойда на сбирката :wink: .
Намерихме нашето синче.
*
« Отговор #144 -: Март 20, 2006, 15:31:18 pm »
Peti_pati, успех мила!   :balk_21:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #145 -: Март 20, 2006, 17:26:33 pm »
Ново инсе - нов късмет  :wink: Пък за чакането - нали за хубавите неща трябвало да се почака, така че дано наистина да си е заслужавало чакантео този път. Успех, :bfp: и непремемнно да пишеш какво става при тебе

*
« Отговор #146 -: Март 21, 2006, 00:18:26 am »
И АЗ съм тук ДНЕС МИ Е 8 ДЕН ОТ ЦИКЪЛА УТРЕ Е ПОСЛЕДНОТО хап. CLOMID  НА 23 СЪМ НА УЛТРАСАУНД И ПОСЛЕ ИНСЕМИНАЦИЯ.Първата и дано последната. :D
*

peti_pati

• 746
« Отговор #147 -: Март 21, 2006, 08:53:00 am »
Pandichka,
Bebe_2006, благодаря ви :kiss:

Weim, с теб сме и горещо ти желаем наистина да е първото и последното ти инсе :D .
Намерихме нашето синче.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #148 -: Март 21, 2006, 09:34:36 am »
Цитат на: weim
... И ПОСЛЕ ИНСЕМИНАЦИЯ.Първата и дано последната. :D

Weim, дано да се изпълни наистина твоето желание и да се похвалиш скоро с двете чертички  :wink:

*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #149 -: Март 21, 2006, 10:08:16 am »
Хайде,милички,повлечете крак с много и хубави новини!
Чакаме само положителни резултати :bfp:

*
« Отговор #150 -: Март 21, 2006, 11:27:28 am »
weim,късмет и здрави нерви до заветния тест.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #151 -: Март 21, 2006, 19:57:04 pm »
аз не бях писала скоро. Днес ми е 11 ден от цикъла, като се готвех за 4 инсеминация...предишните 2 бяха стимулирани с клостилбегит, този цикъл също взимах 2 х 1 от 5 до 9 ден. като отидох да ме види докторката на шестия ден, се оказа, че имам неспъкан фоликул от предния път!! и ми предписа една 5000 Е Прегнил. Каза да продължавам с клостила, с надеждата да се спука фоликула. Да, ама не  :cry: днес, 10 ден от цикъла, фоликула си седи там, а трите други мъничета разбира се нищо не са направили. "ЛУФ-синдром,", отсече док и ми даде Дуфастон от 15 ден 2 х 1 и после, ако не се е разминал и от него, ЦЯЛ месец противозачатъчни!! направо щях да откача...така исках щъркелите да ми подарят най-чаканото нещо за наближаващия ми рожден ден!  :( явно няма да ме огрее...та така с мен.
Ще ви следя отблизо, обаче, какви ги вършите, и стискам палци на всички, които са в процедура!!!! целувки,  :heartbeat:
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*
« Отговор #152 -: Март 21, 2006, 20:20:58 pm »
Maiski, не се отчайвай мила! Съчувствам ти за неуспеха, защото съм минала по този път. Тъкмо смятах да започвам ин-витро (дори лекарствата си бях купила) в същата клиника и ми откриха неспукан фоликул, но на трети ден, а не на 6-ти като при теб. Очудва ме как си пила клостил преди да те погледнат... Пих 3 месеца Диане да се спука, но уви! После с пункция го махнаха- нищо страшно, само дето се тормозих 3 мес с това Диане. През януари т.г. останах с 6 неспукани от стимул. Без никакви лекарства се спукаха сами (или по-точно са се спаружили) на втори цикъл. Ако не бяха щях да искам твърдо пункция веднага, вместо противозач. или др. лекарства. Пожелавам ти моя късмет от второто ми приключение с неспукани фолик.
За лекарите в тази клиника - добри са, но с това гонене по коридорите и толкова народ не могат да се съсредоточат понякога над твоя проблем.
Изчакай си спокойно следващия цикъл- явно ти е време да починеш от процедури. А после- горе главата и с нови сили напред!
Успех!
*
« Отговор #153 -: Март 21, 2006, 21:21:57 pm »
мила Анди, благодаря! това за търчането по коридорите, гоненето на доктори е абсолютно вярно! даже днес се запитах дали да не сменям клиниката. Но ще изчакам имунологичните изследвания и ще преценя...дано наистина се спука, спаружи или каквото там тойя "дърт" фоликул!  :evil:
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #154 -: Март 22, 2006, 02:20:26 am »
Майски, как може да започваш стимулация без преглед за състоянието на яйчниците ти? :roll:
Аз съм имала две стимулации и двата пъти се получи задържан фоликул. Лекарят ми препоръчваше противозачатъчни, но аз съм противник на лекарствата. Първият път се спука сам. Вторият път ми е този цикъл и изчаквам.
*

peti_pati

• 746
« Отговор #155 -: Март 22, 2006, 09:16:26 am »
Maiski, съжалявам за това което ти се е случило и за разочарованието, което преживяваш  :cry: . НО това е явен знак, че имаш нужда от почивка :D . Ти така или иначе се чудеше дали да продължиш с четвърто инсе или да изчакаш резултатите от имунологичните изследвания - е, мисля, че съдбата сама ти подсказва кой е правилния път :wink: . Не се отчайвай - ще успееш  :bighug: .
Намерихме нашето синче.
*
« Отговор #156 -: Март 22, 2006, 10:53:16 am »
Горе главата,Майски.Следващия път ще бъде успешен.Няма начин щъркелите да те подминат при толкова силно желание и нашата подкрепа. :goodluck:

Антоан дьо Сент Екзюпери
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #157 -: Март 22, 2006, 11:03:08 am »
maiski, и на мен ми престои инсе и те разбирам - не искам повече да чакам и да пропускам цикли, но каквото стане :( Все пак над нашите желания и старанията на докторите стои дядо Боже (това ми го напомни Док последният път като ходих при него), а Той може да е решил да ти даде подаръка за РД с мъъничко закъснение :wink: И аз миналата седмица исках такъв подарък за РД, ама 2 дни след него М. дойде. Сега надеждата ми е за РД на мъжа ми да има подарък ама... Не смея да се надявам много много  :P
Стискам палци до края на този ти цикъл да се спука "дъртият" фоликул и да не пиеш противозачатъчни  :goodluck:  :balk_21:

*
« Отговор #158 -: Март 22, 2006, 15:45:12 pm »
ми Лали, незнам и аз това се чудя!!! нещо почвам да се съмнявам в докторката си, което не е добре :( поне следващият път ще си знам!

Пети, White и Бебе, много ви благодаря за подкрепата и милите думи  :sunshine: мисля, че поне едним плюс излиза от цялата тая работа - ще мога да си пийвам и танцувам на рождения ден без сериозни ограничения  :lol:
*

peti_pati

• 746
« Отговор #159 -: Март 22, 2006, 16:45:45 pm »
Цитат на: Maiski
ще мога да си пийвам и танцувам на рождения ден без сериозни ограничения  :lol:

Виждаш ли, винаги можем да погледнем и от друга страна на нещата :wink: или както казва народа: Всяко зло за добро :!:
Намерихме нашето синче.