0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #200 -: Март 28, 2006, 20:38:43 pm »
Майски, именно, същия. Никакво доверие на този човек. Иначе другите  лекари от същата болница са добри.
*
« Отговор #201 -: Март 28, 2006, 20:42:15 pm »
направо ще се гръмна!  8O можеш ли да ми кажеш защо (от личен опит ли) или ако не, дали мога прочета някъде нещо за него?
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
« Отговор #202 -: Март 28, 2006, 20:57:39 pm »
В дир-а съм го чела, но там не работи търсачката. Утре ще потвърдят и други момичета.
*
« Отговор #203 -: Март 29, 2006, 10:52:30 am »
Включвам се и аз.. днес ми взеха кръв за хормони и утре ако всичко е наред започвам лека стимулация за ин-витро.
*
« Отговор #204 -: Март 29, 2006, 10:58:41 am »
Стискам палци,ТА.Пролет е и всичко се възражда.Вярвам в твоя успех.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #205 -: Март 29, 2006, 11:18:25 am »
Та, пожелавам ти успех с ин-витрото;)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #206 -: Март 29, 2006, 13:30:41 pm »
ТА, успех!
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #207 -: Март 29, 2006, 13:40:39 pm »
TA, стискаме палци.
Намерихме нашето синче.
« Отговор #208 -: Март 29, 2006, 13:45:00 pm »
ТА, успех и от мен :D  В какво ще се изрази леката стимулаиця и къде ще правиш опита?

Майски, който се е изследвал при Генов, всички тестове са му положителни, пък после той ти предписва едно скъпо лечение. Преди врече пък в Дир-а имаше истории на момичета, дето той тамън им откри антитела, пък те си забременяха естествено.
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #209 -: Март 29, 2006, 14:20:45 pm »
мама му стара :( добре, склонна съм да си направя още едно "контролно" такова, вие в коя клиника в София бихте препоръчали?
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*
« Отговор #210 -: Март 29, 2006, 18:08:43 pm »
Благодаря ви много, момичета!
 :bighug:
Фреш, стимулацията ще бъде със Серпафар/клостил. Първия си опит ще направя в клиника Салманида в Пловдив.
*
« Отговор #211 -: Март 29, 2006, 23:31:37 pm »
Цитат на: TA
Включвам се и аз.. днес ми взеха кръв за хормони и утре ако всичко е наред започвам лека стимулация за ин-витро.

TA, успех мила  :bighug:
желая ти го от цялото си сърце  :balk_21:
*
« Отговор #212 -: Март 29, 2006, 23:49:51 pm »
Цитат на: little_rabbit
Майски, ако имунологичните си ги правила при М. Генов, направо не им се връзвай, а ги повтори другаде.

Преди 1 година аз също изследвах антиовариални антитела при въпросния др.М Генов и се оказаха положителни. 8O Месец след това ги повторих в Бодимед и бяха отрицателни. :wink:
Склонна съм да вярвам на Бодимед.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #213 -: Март 30, 2006, 10:53:54 am »
Цитат на: Maiski
мама му стара :( добре, склонна съм да си направя още едно "контролно" такова, вие в коя клиника в София бихте препоръчали?

и аз не бих повярвала на Генов.

тия изследвания се правят както тук - www.ivf.bg, така и тук - www.invitro-bg.com.
някои лаборатории също твърдят, че ги правят, но не знам доколко може да им се вярва.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #214 -: Март 30, 2006, 11:17:56 am »
Най-накрая и аз се върнах от София след втората инсеминация. Като гледам доста информация съм изпуснала за седмицата дето ме нямаше. На момичетата, които са правили АРТ - успех, а на миличките, които са посрещнали гадната гостенка  - пожелания да не се предават и да успеят през новия цикъл :kiss:
Ние направихме на 2 пъти през ден инсето - преди и след спукването на фоликула и сега се започва дългото чакане и надяване. Мъжа ми от сега ме пази да не вдигам тежко и да внимавам  :P Пък то още не се знае даже какво е станало   :(  Не смея много да се надявам, ама не мога и да се спра. По пътя за и от София видяхме цели ята щъркели и им поръчахме поне едно малко бебешоче да ни донесат - дано да са ни чули  :wink:
Стискайте палци след 2 седмици да се похвалим с  :bfp:

*
« Отговор #215 -: Март 30, 2006, 11:24:59 am »
Хайде,Бебе.Чакаме новината.Този път ще стане,ТРЯБВА.Нашият док е супер и ти е направил малко човече.Почивай си повече и пази точиците.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #216 -: Март 30, 2006, 12:10:38 pm »
Мерси, White, за окуражаването :) Спор няма - не само докторът е супер, ами и целят му екип :balk_47: Знам, че ако зависи от тях, всяка от нас ще си тръгва още от пъръвия път с бебче. Дано вторият път при нас да е бил успешен наистина и вече да отида в София само за да им изразя огромната си благодарност. :balk_5:

*
« Отговор #217 -: Март 30, 2006, 12:50:38 pm »
Успех, бебе 2006.Дано този път всичко е наред :bighug: .Ти се пази и си мисли само за хубави неща. :balk_21:
*
« Отговор #218 -: Март 30, 2006, 12:52:08 pm »
Бебе, стискам палци на всякъде.:crossfingers:
В средата на лятото миналата година видях едно щъркелово гнездо с 2 щъркела вътре. Края на август се бях оказала бременна.
Сигурна съм че това да видиш щъркел е хубав знак.

(Нали каза на цялото ято щъркели да наминат дружно към клуба stork-boy  stork-girl  защото всички чакаме щъркелови известия.

Бебе, сеге стимулацият със Сепрафар беше, нали?
Каква беше схемата, колко фоликули образува, колко мм и на кои дни, колко мм лигавица.
Дай моля те малко повече инфо. ако някъде си го писала вече, извинявай.

Целувки. :D
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

« Отговор #219 -: Март 30, 2006, 13:18:17 pm »
Цитат на: TA
Фреш, стимулацията ще бъде със Серпафар/клостил. Първия си опит ще направя в клиника Салманида в Пловдив.

Благодаря, ТА. А в Пловдив всичко ли ще направят, или само част от процедурата? Ще ти стискам палци :D

Бебе_2006, късмет и на теб :D
Благодаря ти, Бени!