Здравейте,пиша за първи път.Много съм отчаяна,от съвсем малък синът ми боледува доста често бих казала.Мналата зима се започна постоянна кашлица и доста чести ангини и червено гърло и т.н Правихме изследвания,носихме секрет(носен игърлен)лекувахме се,но детето пак си кашляше,немного често,но за да прави впечетление....Лятото не боледува толкова много-за цяло лято един път се наложи да даваме антибиотик.Иначе сиропи за кашлица почти всички сме пили,и пак същото.Педиатърката ни каза,че предполага не,че е сигурна че малкия има алергия към домашния прах.И така до ден днешен.Вмомента пие капки ''ксизал'' преди две седмици се разболя доки ни изписа първо азатрил,но се обрина,направихме почивка 3 дни и ни изписа сумамед и това+флудитек и ксизал,спряхме флудитека иантибиотика,но вчера имаше контакт със болни деца и на сутринта гласчето му беше променено говореше лекона нос,но няма секрети нито хърка нощем.Купих му Сироп Фитолор,той е на 1г и почти 9мес,но там няма дозировка за деца под 3год.Разказах ви всичко това с надеждата да ми дадете съвет,препоръка за лечение,хомеопатия каквото ида е самодетето дасе оправи.Много ще съм ви задължена.Благодаря предварително.