0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #280 -: Март 14, 2010, 15:20:55 pm »
Не знам мила, аз в момента пия клостил. Само два дена съм имала гадене.
Не ми се вярва да е от уетирокса все пак е само 25 мг.  :ask:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #281 -: Март 17, 2010, 17:05:24 pm »
Здравейте  :) аз съм си вече в къщи :) И сега чакам да видя какво сме направили с мъжлето ми.. след около седмица трябва да ми дойде.Дано не идва :) е аз да кажа че от другия месец ще започна да меря Бт и тетсове за о.Този месец малко не ми остана време :)
« Отговор #282 -: Март 17, 2010, 17:20:07 pm »
Хайде, Саричка, как изкара? Стискам палци да сте успели след хубавите резултати от изследванията  yahoo_17 :crossfingers: и да няма нужда да си мериш температурата и да правиш тестове за овулация  yahoo_17!

*

saraapl

• 2009
« Отговор #283 -: Март 17, 2010, 18:12:46 pm »
Хайде, Саричка, как изкара? Стискам палци да сте успели след хубавите резултати от изследванията  yahoo_17 :crossfingers: и да няма нужда да си мериш температурата и да правиш тестове за овулация  yahoo_17!

Чул те Господ :) Пожелавам на всички ни да захвърлим термометрите :):)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #284 -: Март 18, 2010, 15:24:18 pm »
Този месец БТ се движи добре за края на месеца..И все пак до седмица макс. 10 дни трябва да дойде :) следващите месеци ми казаха да приемам дуфастон от 16 до 26 ден.. поне 3 месеца :) да видим дали ще имаме късмет
*
« Отговор #285 -: Март 18, 2010, 16:58:45 pm »
Дано късмета е с Вас Сари! :hug2:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #286 -: Март 18, 2010, 17:15:39 pm »
Дано късмета е с Вас Сари! :hug2:
:bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #287 -: Март 19, 2010, 09:22:03 am »
Добро утро..бихте ли коментирали мало графиката ми .знам че няма стойности но на база на тестовете за овулаия може ли да ми кажете кога според вас би трябвало да ми дойде..?? Така и не се научих да си изчислявам дните след о. горе долу. благодаря Ви предварително :) Пък и Бт се държи над 37.10 което е ново двайсет за мен .ДАно нещата си дойдат на мястото :)
« Отговор #288 -: Март 19, 2010, 09:27:32 am »
Според мен на 32-33-ти ден, ако ЛФ е 14 дни. Но дано не ти дойде, стискаме палчета
*
« Отговор #289 -: Март 19, 2010, 09:42:16 am »
Сара,попрегледах графиките ти и останах с впечатление че цикъла ти доста варира.Така че не се знае точно кога ще е и този месец,нали?А колкото до БТ то и декември е била такава по това време/имам предвид ако правилно си отбелязала ову теста на 16ти ден он МЦ/За сега БТ де движи ок.Не се тревожи и не го мисли толкова.Каквото е писано - това ще се случи.Вече има доста показателни случаи за това във форума напоследък. :D
Ще стискам палци :crossfingers: и ти пожелавам успех миличка :hug2:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #290 -: Март 19, 2010, 09:43:53 am »
Сара,попрегледах графиките ти и останах с впечатление че цикъла ти доста варира.Така че не се знае точно кога ще е и този месец,нали?А колкото до БТ то и декември е била такава по това време/имам предвид ако правилно си отбелязала ову теста на 16ти ден он МЦ/За сега БТ де движи ок.Не се тревожи и не го мисли толкова.Каквото е писано - това ще се случи.Вече има доста показателни случаи за това във форума напоследък. :D
Ще стискам палци :crossfingers: и ти пожелавам успех миличка :hug2:

Направо си варира имаш право..Но този месец поне на доки бях да проследя нещата и хормони пускахме и спермограма :) както си му е реда..Да видим :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #291 -: Март 19, 2010, 20:32:20 pm »
Да ви кажа една весела новина :) Нали си бяхме в Бг с мъжлето за 2 седмици и точно тогава се паднаха и дните на гонитбата... Та майка ми сега си идва от работа и ми носи един дигитален тест за бременност ама увит и с панделка. :) И вика айде да ти е на късмет-направи си го когато трябва :) Мале мале иска да е баба вече :) сори за спама  :oops: ама беше много весело
*
« Отговор #292 -: Март 19, 2010, 21:12:11 pm »
 :D Ей супер мама си имаш !  :P
 Дано това да е късметлийския положителен тест ! :wink:
Хайде с благословията на Мама и нашите силно стиснати  палци имаш късмета да видиш двете чертички . :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #293 -: Март 20, 2010, 08:55:03 am »
Успех, Сара!

Дано теста на Мама да ти е късметлийския!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #294 -: Март 20, 2010, 10:56:30 am »
Успех, Сара!

Дано теста на Мама да ти е късметлийския!

БТ малко падна и този месец няма да ползвам теста ... другия месец ако ми е писано..
*
« Отговор #295 -: Март 20, 2010, 12:21:43 pm »
Ама душко това не е спад  :D, чакай малко пък и ти е 26-ти ден, има време спокойно  :crossfingers: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #296 -: Март 20, 2010, 12:52:49 pm »
Ама душко това не е спад  :D, чакай малко пък и ти е 26-ти ден, има време спокойно  :crossfingers: :crossfingers:

ами имаш право и все пак.. 10 ден е от О. БИ трябвало да е по височка.. да видим какво следва :)
*
« Отговор #297 -: Март 20, 2010, 14:52:38 pm »
Аааа, Саричка! Я виж моята графика и после разправяй, че ти е ниска БТ  :lol:
Стискам палци теста от майка ти да е късметлийски!!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #298 -: Март 20, 2010, 15:52:34 pm »
Аааа, Саричка! Я виж моята графика и после разправяй, че ти е ниска БТ  :lol:
Стискам палци теста от майка ти да е късметлийски!!

Страхотна графика :) честито :) Ами аз мислих да правя тест но според доки е много рано :) каза поне на 33/34 ден :) а сега е едва 26..така че ми каза дори и да има нещо да не очаквам да покаже положителен резултат..Иначе не че е много ниска БТ ама все си мисля че трябва да е повече от 37.10 за да има някаква вероятност за надежда :) Иначе аз имам вяра дори и сега да не е станало все един ден ще е :)
« Отговор #299 -: Март 21, 2010, 10:02:34 am »
Хей, Саричка, разбира се, че ща стане, а защо не и сега  yahoo_17. Стискам палци тестчето от мама да донесе хубави новини!!!  :crossfingers: