0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #300 -: Март 21, 2010, 13:00:21 pm »
Хей, Саричка, разбира се, че ща стане, а защо не и сега  yahoo_17. Стискам палци тестчето от мама да донесе хубави новини!!!  :crossfingers:

Милички кога според вас мога да направя тест?  :?
*
« Отговор #301 -: Март 21, 2010, 13:07:10 pm »
Сара, минали са 10 дни от ову и добър тест може и да отчете, но ако не искаш да се разочароваш излишно - изчакай още 3-4 дни.
Ти си прецени, ние ще ти стискаме палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #302 -: Март 21, 2010, 13:10:35 pm »
Док. ми беше казала, че 10 дена след О. мога да направя тест, но до сега не съм имала положителен опит.
Кофти е, че дори и да е отрицателен, пак се надяваш, защото си казваш че е прекалено рано.
Не знам какво да те посъветвам...

Може пък да докажеш тази теория за 10-тия ден  :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #303 -: Март 21, 2010, 13:15:05 pm »
Док. ми беше казала, че 10 дена след О. мога да направя тест, но до сега не съм имала положителен опит.
Кофти е, че дори и да е отрицателен, пак се надяваш, защото си казваш че е прекалено рано.
Не знам какво да те посъветвам...

Може пък да докажеш тази теория за 10-тия ден  :crossfingers:
Мисля да чакам до към 32 ден поне...не знам и аз.Предната ми бременност едва след седмица отчете теста и то така че чак док не беше сигурен..  :? та какво да говорим сега.. раничко си е а не искам да се навивам нещо така че май ще почакам :(
*
« Отговор #304 -: Март 21, 2010, 13:25:39 pm »
Да, най-добре изчакай, пък ние  :crossfingers:
*
« Отговор #305 -: Март 21, 2010, 16:30:38 pm »
Саричка щом си решила да изчакаш,изчакай, пък ние стискаме палци и се надяваме, когато и да го направиш да е  :bfp: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #306 -: Март 21, 2010, 16:50:10 pm »
Саричка щом си решила да изчакаш,изчакай, пък ние стискаме палци и се надяваме, когато и да го направиш да е  :bfp: :crossfingers:

Мерси за подкрепата макар че вътрешното чувство никога не ме е лъгало.а за жалост ми казва че и този месец не е станало.Май много надеди възложих на добрите резултати от изследванията ( не че е лошо),но може би не е писано този месец :) Дано за следващото прибиране на гости в Бг да сме трима :) ..ами това е. А аз иначе си очаквам след 2/3 дни да започне и да пада БТ.. :) лек ден..
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #307 -: Март 22, 2010, 14:45:28 pm »
Саричка - изчакай с преценките за чудото. ;) аз пък си мисля че може и скоро да ти се наложи да пробваш тестчето от мама! Успех миличка. :)
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
<br />[/url][img]http://ticker
*

saraapl

• 2009
« Отговор #308 -: Март 22, 2010, 18:05:50 pm »
Саричка - изчакай с преценките за чудото. ;) аз пък си мисля че може и скоро да ти се наложи да пробваш тестчето от мама! Успех миличка. :)
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

графиката ми друго показва за жалост..  :(
*

saraapl

• 2009
« Отговор #309 -: Март 24, 2010, 18:49:33 pm »
Дойде ми обаче съм с нови сили напред.Док ми се обади и ми каза да не се притесняваме.Като се има предвид че цикъла ми беше нередовен сега си е направо супер на 30 ,29 дни :) само изключение когато ми дойде предния месец ама преди тръгването за Бг и нервите бяха в повече :) та засега вискчо е наред при нас и с нови сили напред до заветната цел :)
*
« Отговор #310 -: Март 24, 2010, 19:36:30 pm »
Сари,важното е ,че нещата се нареждат-първо цикала става редовен ,а после ....изчезваааа! :hug2:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #311 -: Март 24, 2010, 19:43:27 pm »
Сари,важното е ,че нещата се нареждат-първо цикала става редовен ,а после ....изчезваааа! :hug2:

Миличката ми... Мони много ти мерси за думите..а на теб -знаеш си :)
*
« Отговор #312 -: Март 24, 2010, 21:02:11 pm »
:good_post: :good_post: :good_post: :bighug: :bighug: вярвам, че съвсем скоро нещата ще се наредят  :D. Нов месец с нови сили
*

saraapl

• 2009
« Отговор #313 -: Март 28, 2010, 17:41:34 pm »
:good_post: :good_post: :good_post: :bighug: :bighug: вярвам, че съвсем скоро нещата ще се наредят  :D. Нов месец с нови сили

Започваме вече с опитите .. сега следва 3 месеца с дуфастон :) уж да помогне повечко -да видим :):) мерси за подкрепата Женка
*
« Отговор #314 -: Април 06, 2010, 17:05:37 pm »
Успех в лова миличка  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #315 -: Април 06, 2010, 17:26:47 pm »
 :D Саричка успех и от мен мила  :hug2: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #316 -: Април 06, 2010, 19:21:30 pm »
Песничке,Жени милички.. теста ми за О. и днес е -.. Е има време де.аз след 3 дена започвам дуфастон.Не мисля че дотогава няма да имам + на тест за О. :) айде дано..И на вас успех..Песничке разбрали сме се с тебе :) Женка държа те под око  :wink:

Как Ви се вижда моята графика ???
*
« Отговор #317 -: Април 06, 2010, 22:02:52 pm »
Наближава, ти си действай, късмет този месец :crossfingers:
*
« Отговор #318 -: Април 07, 2010, 08:30:05 am »
 :D Разбрали сме се Саричка (не съм забравила :wink:).
Графиката ти изглежда добре, май тия дни ще е ову. Ти си прави тестчетата, да не я изтървете.
Успееееех !!!! :D :balk_602: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #319 -: Април 07, 2010, 12:03:14 pm »
Ами добре се движи миличка, може утре, вдругиден да е ову, така че действайте и много успех от мен  :D :crossfingers: