0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #340 -: Април 12, 2010, 18:02:16 pm »
Сара, добре ти се движи графиката.. И аз мисля, че Ову е било на 17ти ден.
Много ми харесва как сте ги наредили сърчицата...пу пу :)
Успех миличка, ще минавам да наглеждам как върви графиката. Дано има  :bfp: накрая :crossfingers:

:bighug:
« Отговор #341 -: Април 13, 2010, 11:06:24 am »
Сари, стискам силно палци... :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 Направо супер сте се справили този месец, браво на вас. Много успех ви желая  yahoo_17

« Отговор #342 -: Април 13, 2010, 11:55:16 am »
Ухууу само така нагоре мила ,стискам палчета  :P
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

saraapl

• 2009
« Отговор #343 -: Април 13, 2010, 19:43:41 pm »
Ухууу само така нагоре мила ,стискам палчета  :P

Дано сме се справили..малко се снижи БТ днес ама мисля че е защото не държах термометъра както обикновено си го държа по 6 минути.. закъснявах за работа :) Ама дано има повишение все пак другите дни..днес много ми се гадеше и накрая и върнах даже  :? а гърдите ме заболяха по следобед но страната откъм мишниците.За пръв път ми се случва това :) дано не е лошо.. Лека вечер засега от мен.Пак ще ви наглеждам  :wink:
*
« Отговор #344 -: Април 13, 2010, 19:51:04 pm »
Саричка, болката в гърдите откъм мишницата не е нещо притеснително. Мен по-често ме наболяват там, отколкото на други места. А за другите симптоми, много е рано да се дължат на бременност, по-скоро прекалено много се вглеждаме в телата си поради голямото желание, с което очакваме. Малко те охлаждам, защото ако продължаваш така ще луднеш до деня на теста.  :balk_21: :crossfingers:  :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

saraapl

• 2009
« Отговор #345 -: Април 13, 2010, 20:16:44 pm »
Саричка, болката в гърдите откъм мишницата не е нещо притеснително. Мен по-често ме наболяват там, отколкото на други места. А за другите симптоми, много е рано да се дължат на бременност, по-скоро прекалено много се вглеждаме в телата си поради голямото желание, с което очакваме. Малко те охлаждам, защото ако продължаваш така ще луднеш до деня на теста.  :balk_21: :crossfingers:  :crossfingers: :crossfingers:

Имам нужда от охлаждане от време на време :) мерси за което.Но аз май не се вглеждам в симптоми,просто тази болка е нова за мен и се чудех защо толкова рано преди лелката  :wink: успех на теб миличка :)
*
« Отговор #346 -: Април 13, 2010, 20:18:57 pm »
Права е Олито, но искрен осе надявам да е станало и да видиш  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Та между другото при мен като мине Ову. и започвт да ме болят гърдите, но при всеки организъм е различно  :D :wink:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #347 -: Април 14, 2010, 21:21:49 pm »
Милички много ми е зле днес.. :( Много ми се гади и повръщам.дали не е от дуфастон-а който приемам..ма и преди съм го пила и не е било така..много ми е изморено и гърдите ужасно болят.. Мисля да си лягам защото този ден сякаш край няма  :?
*
« Отговор #348 -: Април 14, 2010, 21:56:53 pm »
Сари мен от дуфастона много ме болят !Ще стискам палци дано имаме чудо :goodluck: :crossfingers:

*
« Отговор #349 -: Април 15, 2010, 12:14:09 pm »
Дано е от друго и не е от Дуфастона, не съм пила и немога да споделя мнение, но силно се надявам да ти се гади от нещо хубаво  :wink: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Днес как се чувстваш
« Отговор #350 -: Април 15, 2010, 14:48:27 pm »
Сари, как си днес? Стискам палци това ти състояние да крие най-хубавите новини  :babyflips: :crossfingers: yahoo_17!

*

saraapl

• 2009
« Отговор #351 -: Април 15, 2010, 19:15:20 pm »
Сари, как си днес? Стискам палци това ти състояние да крие най-хубавите новини  :babyflips: :crossfingers: yahoo_17!

Ми Женка,Шоко... не знам какво да кажа.днес съм като нова-не ми се е гадило,не ме болят толкова много гърдите-само лекичко ме наболяват..Ама леко за много кратко ме прихванаха яйчниците .. нищо обезпокоително :) Абе страно нещо ама какво е не знам :) Не ми е много висока БТ и мнението ми е че не се е получило..Но надеждата умира последна.Ако не имаме време пред себе си :)
*
« Отговор #352 -: Април 15, 2010, 20:34:41 pm »
Миличка, радвам се че си добре, незнам защо се притесняваш а БТ, че ти е ниска, като през ФФ БТ ти е била сравнително ниска и си има достатъчна разлика във фазите. Успех ще те наблюдаваме кога ще се похвалиш  :wink: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #353 -: Април 15, 2010, 20:47:07 pm »
Миличка, радвам се че си добре, незнам защо се притесняваш а БТ, че ти е ниска, като през ФФ БТ ти е била сравнително ниска и си има достатъчна разлика във фазите. Успех ще те наблюдаваме кога ще се похвалиш  :wink: :crossfingers:

Много ти благодаря за думите :) дано има с какво да се хваля :oops:
*
« Отговор #354 -: Април 16, 2010, 02:46:25 am »
Успех Сара. Не се притеснявай за болките в гърдите (откъм мишниците) И аз този месец съм с някакви такива болежки, и до днес не ме болят гърдите, ами само ме наболяват леко...Стискам палци това да е твоя месец :crossfingers: :sucky:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #355 -: Април 16, 2010, 08:12:41 am »
Помагайте ...дали да си сменям термометъра или да чакам лелка :(:( какво е това всичко вървеше супер а сега... направо надеждите ми умряха днес сутринта с тази Бт... Нямам късмет  :?
« Отговор #356 -: Април 16, 2010, 08:16:49 am »
Миличка какъв ти е термометъра,ако само с него си мерила и държиш едно и също време сигурно е реална  :( ,но ако не то тогава купи друг.Ако е дигитален аз го държа по 10 минути,тествала съм го и отчита различно....оф ами направо незнам какво да ти кажа...дано е грешка  :?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #357 -: Април 16, 2010, 08:53:08 am »
Според мен е много рано за лелка, дано да е от този хубавия спад - имплантационния !!!! :D
*
« Отговор #358 -: Април 16, 2010, 09:02:01 am »
Сари, и аз днес се главоблъскам със същия въпрос :ask:

Дано да е на хубаво yahoo_17
« Отговор #359 -: Април 16, 2010, 10:12:26 am »
Сари, мисля, че този спад може да е от имплантация... Дано, дано  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers: