0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #420 -: Април 22, 2010, 20:46:51 pm »
Сари, на 10-ти ден след овул е много трудно, но не невъзможно да се установи бременност с уринен тест, моля те , както док. ти е казал при теб най-рано 15-ти ден, което е утре. Та вземи си едно тестче - използвай това на мама, дето ти беше дала и действай, нали знаеш със сутрешна урина. И естествено после чакам да се похвалиш, ноооо може и пак да е рано, така че ако утре по някаква малка случайност е - да не вземеш да се отчаяш, може пак да е рано, доколкото зная денят на МЦ е минал, така че би следвало да отчете до 2 дена. Силно ти стискам палци и вярвам, че теста ще е  :bfp: :crossfingers: :bighug: Целувки
*
« Отговор #421 -: Април 22, 2010, 21:07:47 pm »
Ако утре е все още висока температурата направи още едно тестче както е посъветвала Жени - дано миличка е това което всички искаме. От сърце ти го желая. :hug2: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Цунки  :balk_21:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #422 -: Април 22, 2010, 21:13:55 pm »
Ако утре е все още висока температурата направи още едно тестче както е посъветвала Жени - дано миличка е това което всички искаме. От сърце ти го желая. :hug2: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Много благодаря милички.. но аз не вярвам много  :?
« Отговор #423 -: Април 22, 2010, 21:15:12 pm »

Много благодаря милички.. но аз не вярвам много  :?

Тогавааа бойй ще имааа,ааааааааааааа само позитивно мислене еййй  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

saraapl

• 2009
« Отговор #424 -: Април 22, 2010, 21:18:00 pm »
 А странното е че нямам никакви предменструални болки.Даже гърдите ме наболяваха по едно време а сега нищо..Нормалното болене при натиск.Не знам това добре ли е ...  :oops:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #425 -: Април 22, 2010, 21:21:27 pm »
Стискам палци, дано ни зарадваш тия дни  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #426 -: Април 22, 2010, 21:23:22 pm »
А странното е че нямам никакви предменструални болки.Даже гърдите ме наболяваха по едно време а сега нищо..Нормалното болене при натиск.Не знам това добре ли е ...  :oops:
Ами миличка за това немога да ти помогна - при всеки организъм е различно, ти не се вглеждай толкова много в тия неща и не разчитай много на тези симптоми, ами се успокой като си направиш едно тестче
« Отговор #427 -: Април 23, 2010, 09:05:12 am »
Сари, аз лично съм много нетърпелива, но когато си решиш - тогава. Пожелавам ти от сърце да видиш  :bfp:  yahoo_17

« Отговор #428 -: Април 23, 2010, 12:03:19 pm »
Сари супер графика  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #429 -: Април 23, 2010, 19:38:10 pm »
Сари супер графика  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Момичета както предполагам при мен хормоните си правщт яка шега ... :( нещо БТ се движи май надолу.. офф да идва и да започваме наново
*
« Отговор #430 -: Април 23, 2010, 19:43:15 pm »
Саричка, по-скоро вчера не е била в час :wink: днес си е в обсолютен синхрон с останалите от ЛФ.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

saraapl

• 2009
« Отговор #431 -: Април 23, 2010, 19:47:17 pm »
Саричка, по-скоро вчера не е била в час :wink: днес си е в обсолютен синхрон с останалите от ЛФ.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

доки ме посъветва след 17 дена да напяравя тест... дали е най-удачно?
*
« Отговор #432 -: Април 23, 2010, 22:54:41 pm »
Може би имаш в предвид 117 дена след Овул, нали защото 17 дена след закъснение си е чиста проба на ревната система  osi_15 osi_15 Ами миличка, както си решиш още 2 дена при това положение, ако имаш търпение да чакаш.... А аз упорито стискам палци и си мисля, че може и утре да направиш тест, защото вече си имаш закъснение  :crossfingers: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #433 -: Април 23, 2010, 22:59:21 pm »
Сари  :crossfingers: yahoo_17 Друго няма само успех ти пожелавам с тая графика :D ,ако имаш толкова търпение  да не направиш тест....евала :D

*

saraapl

• 2009
« Отговор #434 -: Април 23, 2010, 23:01:29 pm »
МНОГО МЕ Е СТРАХ ЧЕ ЩЕ Е ---- ..май именно това е което ме спира..А и корема така ме свива тази вечер.. колко съм глупава -да не си взема един тест ами да мисля сега.на мама не знам къде е ..Ще почакам до утре
*
« Отговор #435 -: Април 24, 2010, 09:26:43 am »
Сари, виждам, че вече си се настроила за гадната среща ...

Не искам да вдъхвам напразни надежди, но виж последната графика, публикувана в "бременните графики", явно БТ не е чак толкова определяща.
Скоро си изрових и моята щастлива графика от преди 6г. - ами тя никак не изглежда добре ... много късно се е покачила Т., после имам такъв хубав спад към датата на МЦ, имах си даже и зацапване, после е почнала пак да се покачва и така ...

Явно не случайно тук всички казват - Докато няма лелка, Надежда Има   :hug2:

*
« Отговор #436 -: Април 24, 2010, 09:32:38 am »
Сари пращам ти една :hug2: за кураж,пък каквото стане :wink:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #437 -: Април 24, 2010, 13:46:56 pm »
Ами наистина след днешната БТ се настроих за лелка обаче е странно че с нищо организма ми не показва че ще иджа гадината..Даже и гърдите не ме болят. а имах малко опъванка в яйчниците ама .. за 3 минути.даже и корема ми не е надут вече.. КАквото стане  :D аз съм позитивни настроена.. :) до скоро милички
*
« Отговор #438 -: Април 24, 2010, 22:14:53 pm »
КАквото стане  :D аз съм позитивни настроена.. :) до скоро милички
Така те искам - повечепозитивизъм и след ден - два + тест :D от сърцети гожелая и постоянно те наблюдавам :wink:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #439 -: Април 25, 2010, 17:49:10 pm »
Милички това е от мен този месец..докито се съмнява че е имало голям шанс да се получи.. не знам не разбирам какво не е станало както трябва :) Обаче аз не се предавам и смело напред :)с мъжо сме супер позитивно настроени. да ми помагате както досега ей :) обичам Ви много