0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #580 -: Юни 04, 2010, 20:39:43 pm »
 :D Ей Сари честито Сърчице мила !!!
Пожелавам ти една лека и прекрасна пълна само с хубави и незабравими моменти бременност!
Цункам те и се пазете  :D
*
« Отговор #581 -: Юни 04, 2010, 21:46:29 pm »
Саричкаааа честито и от мен!Лека бременност и много усмивки :bighug: :balk_16: yahoo_17

*
« Отговор #582 -: Юни 04, 2010, 22:44:29 pm »
Сари,
толкова е хубаво ... и толкова се радвам за теб!
Наслаждавай се на тези блажени моменти  :bighug:
*
« Отговор #583 -: Юни 04, 2010, 22:54:45 pm »
Браво Сара, много се радвам!! Желая ти все така лека бременност и здраво бебче!!!
« Отговор #584 -: Юни 05, 2010, 09:26:22 am »
Браво Сарииии,супер,да така е ведин момент техните сърчица тупкат ,а наще в този момент спират  :lol: :lol: :lol:,браво момиче .......... дано всяка жена която желае да е поне толкова щастлива колко бях и аз в този ден,и това щастие да я сполети съвсем скоро  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #585 -: Юни 05, 2010, 10:37:35 am »
Честито сърчице миличка, мнаслади се докрай на тези страхотни мигове и лека бременност :D
« Отговор #586 -: Юни 05, 2010, 12:23:33 pm »
Сари, много се радвам за вас  :balk_16:. Сега вече спокойно се наслаждавай на незабравимите моменти. Лека и много щастлива бременност  preggo с най-хубавото и здраво бебче. 

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #587 -: Юни 05, 2010, 15:19:15 pm »
Много ви обичам милички :) засега съм в страхотно настроение :) и всичко е перфектно- нищо не ме боли... абе рай :) айде до скоро момичета кокичета че сега отивам да спинкам малко след работа  :P
*
« Отговор #588 -: Юни 05, 2010, 17:33:42 pm »
Честито  :heartbeat:, Сиси!!!!!!!!
Много се радвам за теб! Наистина отдавна го чакате. Хубавите неща се сбъдват, трябва само да вярваме!
Желая ти лека и безпроблемна бременност!
Почивай си повечко сега, че при вас трябва да е мнооооого горещо  :?
Ако мога да ти помогна с нещо, пиши ми на лични!

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #589 -: Юни 05, 2010, 18:00:42 pm »
Честита точица със сърчице.... най- леките девет месеца ти пожелавам и здраво и добро бебче на финала :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #590 -: Юни 06, 2010, 17:38:25 pm »
мерси :) Засега сме добре-борим се с жегата :):) лек ден момичета
« Отговор #591 -: Юни 07, 2010, 14:40:48 pm »
Отсъствах десет дни и ето че едно чудо се е случило тук  :D Желая ти лека и безпроблемна бременност Сари, надявам се да ни навестяваш от време на време и да споделяш опит!  :bighug: Пази се много!

*

saraapl

• 2009
« Отговор #592 -: Юни 07, 2010, 18:32:20 pm »
Отсъствах десет дни и ето че едно чудо се е случило тук  :D Желая ти лека и безпроблемна бременност Сари, надявам се да ни навестяваш от време на време и да споделяш опит!  :bighug: Пази се много!

Никакъв проблем.А относно опита единственото с което мога да помогна и смятам да помогна е меренето на БТ и бележки.Мисля да си меря БТ през цялото време :) снощи малко се изплаших но за щастие всичко е наред.Имах много ама много малко петънце на гащичките..И се уплаших много.За щастие не беше кръв а по скоро бяла кремообразна слуз примесена с лекооо кафеникаво.Но почти не се виждаше.Но аз много се притеснх и на спешната гинекология :) Имам си поредната снимка на малката ми точка-на място и необезпокоявана.. дано е все така добре :) Ами това е от мен засега .. До скоро милички
*

saraapl

• 2009
« Отговор #593 -: Юни 08, 2010, 19:11:25 pm »
Момичета това според вас спад голям ли е ? знам че много се притеснявам ама... благодаря ви много Обадих се на доки и той каза че е според него нещо случайно-нямам болки нито зацапване,супер се чувствам...  :?
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 19:14:21 pm от saraapl »
*
« Отговор #594 -: Юни 08, 2010, 19:18:54 pm »
Аз мисля, че е напълно в рамките на нормалното и тази БТ е индидент, а и да не е- смятам я за нормална. Щом ти се чувстваш добре значи всичко е ок, не се притеснявай излишно, наслаждавай се на бременността си и мисли положително. :)  :bighug:
*
« Отговор #595 -: Юни 09, 2010, 04:07:49 am »
Сиси миличка,не бях чела форума от много време и сега случайно влизам и първата ми работа да те нагледам как си!И какво да видя,най-красивата,най-желаната и най-съкровената ти мечта се е сбъднала!!!
Разплаках се от щастие!!!Желая ти много късмет,безпроблемни  :cloud9: и на финала здраво и красиво бебче!!!
Честито и те прегръщам много силно!!!!!
*
« Отговор #596 -: Юни 09, 2010, 10:44:42 am »
Момичета това според вас спад голям ли е ?
Сиси, спри да мериш температурата. Тя е под влиянието на много хормони и от тук нататъка няма да е постоянна.
Аз имах същия „ проблем“ в началото на бременността ми. Някъде около шестата седмица изведнъж БТ се понижи. Уплаших се и попитах момичетата във форума дали е нормално. Тогава Денис ме посъветва да спра да я меря, защото БТ става колеблива.
Не се притеснявай излишно. Чудото е станало и сега само се наслаждавай на състоянието в което се намираш.

*

saraapl

• 2009
« Отговор #597 -: Юни 09, 2010, 18:48:16 pm »
Момичета това според вас спад голям ли е ?
Сиси, спри да мериш температурата. Тя е под влиянието на много хормони и от тук нататъка няма да е постоянна.
Аз имах същия „ проблем“ в началото на бременността ми. Някъде около шестата седмица изведнъж БТ се понижи. Уплаших се и попитах момичетата във форума дали е нормално. Тогава Денис ме посъветва да спра да я меря, защото БТ става колеблива.
Не се притеснявай излишно. Чудото е станало и сега само се наслаждавай на състоянието в което се намираш.

Мила много ми помогна...това мисля да направя днес и доки ми се обади да ме посъветва да спра да си тормозя главицата :):) леле много е трудно да станеш мама :) целувам те Стефи.Голяма си ми упора :) на толкова км от БГ ...
*

saraapl

• 2009
« Отговор #598 -: Юни 16, 2010, 19:16:56 pm »
Здравейте сладуранки :) исках да ви попитам до кога е нормално да се чувства това "боцкане" като при цикъл :) не че ми пречи  :wink: просто ми е интересно ..аз съм в почти 8 г.с. :) дано всичко е наред и занапред-на доки сме чак след месец ... ех,какво да се прави-не живея в Бг и малко трудно се справям с медицинските грижи тук :) те си имат правила хората ама на мен ми се иска всеки ден да се "гледаме " с бебо :):)
*
« Отговор #599 -: Юни 17, 2010, 10:49:31 am »
Сиси, за боцканията не мога да ти кажа. Лично аз не съм обърнала внимание на тази подробност. :(

Искам да те успокоя за медицинското обслужване в Испания. Аз съм много доволна от вниманието и грижите, които получих по време на бременността, но най-вече по време на раждането. Отношението на мед. екип беше повече от отлично както по време на раждането, така и по време на престоя ми в болницата (3 дни при нормално раждане). Става въпрос за държавната болница в Паленсия (Комунидад Кастийя и Леон). А и фактът, че съпругът те придружава по време на раждането, е още един плюс. Съветвам те, ако съпругът ти е навит и има желание (защото на сила не става) да присъства. За мен беше от изключителна помощ.
Единственият недостатък според мен е, че прегледите са по един всеки месец, а ехографиите са три на брой, по една във всеки трименстър. Естествено, ако се наложи и има нужда, се правят и по-често. Аз съм ходила 2 пъти в спешното заради кървене, през 20-тата и 25-тата седмица, и обслужването и вниманието пак бяха на ниво.
Ще си призная, че пътувах често до България в командировки и всеки път съм ходила там на гинеколог. Сигурно съм правила повече от 10-12 ехографии. Дори използвах лятната ваканция и си направих фетална морфология при Др. Даскалов в Пловдив, защото и седмиците ми бяха подходящи (22-ра). Изключително внимателен човек, както и съпругата му.
С две думи, исках да те успокоя, защото бях чувала изказвания от сорта, че тук в Испания лекарите били некадърници и тем подобни, и че ставали различни гафове,  но се оказа, че не е така. Некадърници има навсякъде, а е много важно, според мен, да те посрещнат с усмивка и внимание, а не с касовата бележка за мед. услуга.

П.П. Честита ви племеничка! Да ви е жива и здрава и само да ви радва!!!!