Момичета прочетох всички бележки, но пиша чак сега че вчера някъв вирус (сигурно грипче) не ми даде да стана от леглото. Онзи ден (на 15-ти) все пак гадната М дойде - инсето е било неуспешно. Супер фоликул при естествен цикъл (20 мм), лигавица-също (10мм), плувците - направо не вярвах като ми казаха колко са много, инсеминация при вече пукнат фоликул и жълто тяло 15мм с 36 милиона подвижни сперматозоиди. И пак не стана
Уж всичко беше перфектно, освен че не се втечнява "материалът" самичък... Чак не знам какво още трябва да се подобри, че да се получи
Сега докторът ми назначи минимална стимулация - по половинка Серпафар от 4-ти до 8-ми ден (да започна да го пия на 18-ти). До сега не бях чувала за такава схема, но дано да помогне да има повече големи фоликули и здрави яйцеклетки
Искам да питам, някоя от вас знае ли дали можем да разберем предварително има ли годна яйцеклетка или е кух фоликулът? Тука някъде четох, че при инвитро се изследва хормон Е2 и по него се определя колко здрави яйцеклетки има. Кога точно се изследва и може ли да пробвам при инсеминацията?
Много се радвам, че се включиха и момичета с успешни инсеминации - поздравявам ги и им желая здрави сладки бебчета
писано от bebe_2006