0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Изследване за антитела при отрицателен RH!
« Отговор #100 -: Май 30, 2006, 04:56:08 am »
:cry:  :cry:  :cry:
« Отговор #101 -: Май 30, 2006, 08:09:38 am »
Краси, съжалявам :(  :(  :(
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #102 -: Май 30, 2006, 09:33:26 am »
Миличка, съжалявам... :cry:  :cry:  :cry: ...с теб сме...пиши, когато имаш нужда.
*
« Отговор #103 -: Май 30, 2006, 10:28:44 am »
Мила Краси, сега влизам в зачатие и виждам, че си писала. Аз допоследно се надявах че непишейки в зачатие нещата са наред при вас, силно и искрено се надявах нещата да са се наредили.
Както съм писала преди, немога и не ми се иска да го повярвам,че вие с мъжа ти няма да може да имате собствена рожба, все си мисля че е въпрос на компетенция от страна на българските лекари.
Другото което ме шокира,че са оставили детето да почине във Варна и ако в София са знаели, че няма смисъл да расте това дете,защо са го оставили за да се стигне до този трагичен край.
Знам как се чувстваш мила,много ми е мъчно за теб и вашето семейство, разибрам те и подкрепям, самата аз в момента съм притеснена за моето бебе.
Това не се прижевява, просто преживяното избледнява с течение на времето. Надявам се съдбата бъде по благосклонна към вас и даде мир в душите и сърцата ви, за да имате сили да продължиет напред.Това е живота понякога не толкова хубав и прекрасен.

Ние сме с вас и ви подкрепяме,горе глатвата и не се предавайте
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #104 -: Май 30, 2006, 10:41:54 am »
Краси, миличка, съжалявам. Бъди силна.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #105 -: Май 30, 2006, 11:06:53 am »
Боже Красинка,толкова ми е мъчно за теб,така силно се надявах ,че този път всичко ще е наред.Не знам как бих могла да ти помогна и подкрепя,но ако нещо мога да направя за теб-знай,че съм насреща.
<br />
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #106 -: Май 30, 2006, 11:12:39 am »
Краси, много съжалявам, съжалявам и ако се откажеш, но знам пък, че преживяването е кошмарно и не всеки може да пробва до последно, пък и незнам, кое е последно. Нали знаеш, че и при мен има объркана кръвна група на таткото и поставена анти Д имуноглобулин чак на 24 ден след абразио  :(  
Искам да успееш и силно се надявам, все пак стават чудеса.  :cry:  :cry:  :cry:
*
« Отговор #107 -: Май 30, 2006, 11:33:58 am »
Краси, много, много съжалявам:(
*
« Отговор #108 -: Май 30, 2006, 12:00:25 pm »
:balk_145: Много съжалявам, Краси :balk_144:
« Отговор #109 -: Май 30, 2006, 14:10:38 pm »
Краси, каквото и да кажем сега, нито ще изрази напълно съчувствието ни, нито ще ти донесе утехата, която искаме... Така се надявахме твоята история да свърши другояче... Сега няма как да не се потопиш в мъката си, но може би не е сега времето да вземаш важни решения за нататък. Дано имаш необходимите сили и смелост да продължиш напред и да скрепиш семейството си. Прегръщам те.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #110 -: Май 30, 2006, 14:42:21 pm »
Съжалявам, Краси. Толкова много се надявах, че всичко ще приключи добре.  :cry:
« Отговор #111 -: Май 30, 2006, 16:41:47 pm »
Мила Краси, направо не знам какво да кажа - толкова ми е мъчно че е трябвало да изживеете всичко това :(
Направо не мога да приема, че животът може да ни поднася такива тежки удари понякога.

Кураж, Миличка!
Ние сме с теб!
Благодаря ти, Бени!

*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #112 -: Май 30, 2006, 19:50:39 pm »
Съжалявам краси5 :cry:  
Прегръщам те силно и кураж....просто думите са излишни.... :cry:
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
« Отговор #113 -: Май 31, 2006, 08:59:51 am »
О, Краси и аз като Надето се надявах всичко да е наред като не пишеш. Нали трябваше да изчакаш до двайсе и някоя седмица и да ти бият нещо си?! Нестана ли?! Толкова съжалявам и плаках като четох за горкото бебече, оставено да умре! Знам, че правят така, но е направо жестоко! :balk_146:
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #114 -: Май 31, 2006, 11:18:44 am »
Краси, съжалявам.:balk_144:
Думите просто са слаби и недостигат за изкажа това което ми се иска.

Прегръщам те. :hug2:
И на теб и мъжа ти желая да имате сили и кураж.... за да можете да продължите напред.

Трябва да има някакъв начин.... сега не е момента за вземане на такива решения.... но след време......
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
« Отговор #115 -: Май 31, 2006, 12:05:39 pm »
Каквото и да кажа, ще е глупаво в този момент.....
Прегръщам те миличка..... много хора мислят за теб сега, ако това може изобщо да ти е утеха.....
Целувки
В очакване ....
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #116 -: Юни 01, 2006, 16:16:15 pm »
Krasi много съжалявам за загубата ти.
Аз съм Rh отрицателно, а мъжът ми с положително. И бях със стерилитет. Затова ми когато забременях ми казаха, че най-добрата лекарка, която се занимава с това е Мазнейкова от медицинска академия. Аз ходих при нея - доста е внимателна.
Няма ли някаква надежда детето което заченеш да е Rh отрицателно. Защо така са те описали. На мен и майка ми и баща ми са Rh (+) и когато се разбра, че аз съм минус започна една суетня. После говориха с преподавателка в медицинска академия, която им каза, че това не се предава по наследство. За нашите проблема спря до тук, но от тогава ми казват за много двойки които имат странно поведение на този фактор.
Не вярвай само на тези доктори! Защо те смятат ще и следвашата ти бременност ще е с Rh(+)?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #117 -: Юни 01, 2006, 23:49:22 pm »
дано почива в мир мъничкото ангелче! :(
кураж, Краси и се дръжте двамата с мъжа ти заедно в мъката.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #118 -: Юни 02, 2006, 07:34:00 am »
Мила Краси... толкова ми е мъчно... много съжалявам...
 :balk_146:  :balk_146:  :balk_146:  :balk_146:  :balk_146:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #119 -: Юни 02, 2006, 10:00:13 am »
:balk_146:  Краси, бъди много силна! Толкова ми стана мъчно за тебе...много съжалявам!