0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Изследване за антитела при отрицателен RH!
« Отговор #20 -: Април 07, 2006, 10:16:00 am »
Aми ще се направя консултации и изследвания и ще докладвам.
Балгодаря ти и успех и на теб още веднъж.
*
« Отговор #21 -: Април 07, 2006, 11:36:31 am »
Много съжалявма Краси, ще се моля бебчо да оцелее.

А при теб единствено RH антителата ли предисвикват този проблем, имам предвид от отрицателния резос фактор или е в комбинация с други проблеми.
Сори че те разпитвам, ама и аз съм с отрицателен рф :(
*
« Отговор #22 -: Април 07, 2006, 13:11:44 pm »
krasi5, прегръщам те и се моля всичко  с вас да е наред.
:blowingdust:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #23 -: Април 07, 2006, 13:13:38 pm »
Краси,
и аз ще се моля за теб и бебо:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #24 -: Април 07, 2006, 13:24:32 pm »
и аз съм отрицателна група и ми биха след аборта инджекциа и аз доколкото разбрах след време няма смисъл да я биеш.Не се притеснявай може плода да е бил твоята група и да няма образувани антитела.Успех  :D
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #25 -: Април 07, 2006, 14:11:59 pm »
Moмичета, объркали са му кръвната група :( положителен е, а аз съм отрицателна. Няма да се предавам, но в пристъп на лека паника се обадих на 3-ма доктори, които ми казаха, че няма смисъл да бия анти Д-то след толкова много дни. За изследване не антитела е още рано. Единия от докторите ми каза, че след като е било кухо яйце и по-ранна бременност има голяма вероятност да не образувам антитела. За всеки случай ще се изследвам след 3 седмици и след това, по време на евентуална бременност, ще се следя както си е реда. М/у другото единия от лекарите ми каза да ида да ударя една малка мастичка и мисля точо това да направя :)
Дано да имам успех, както и krasi5.
Всъщност вече забравих в коя седмица съм била - последната ми менстр. беше на 19 Януари, а абразиото на 24. Март?... това е коя г.с.?
« Отговор #26 -: Април 07, 2006, 19:49:36 pm »
Краси, бъди силна и се моли !
 :bighug: И аз ще се моля с бебчо да сте добре и всичко да мине успешно. :balk_21:  :blowingdust2:

*
« Отговор #27 -: Април 07, 2006, 23:14:11 pm »
Краси,

извинявай, но днес бях сразена от съобщението, което ми пусна и не се сетих да те питам, назначиха ли ти все пак някаква лекарствена терапия. Питам защото на момичето до моето легло, което видя, веднага й дадоха аспирин 80 мг дневно и й казаха, че е трябвало да го пие от началото на бременноста.

*
« Отговор #28 -: Април 08, 2006, 10:16:59 am »
Не , нищо не ми назначиха,мен са ме отписали......
« Отговор #29 -: Април 08, 2006, 18:07:28 pm »
Не се предавай!!!Моля те!!!Как така са те отписали???Ама ,че доктори............
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #30 -: Април 08, 2006, 18:20:51 pm »
Краси, това, което знам като теория, е че може да се направи кръвопреливане на плода (вътреутробно). За жалост не се прави в България. Ако имаш възможност, потърси помощ в чужбина.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #31 -: Април 08, 2006, 18:50:39 pm »
Мели, мерси! Знам за това , но вероятността при вътреутробното кръвопреливане за спонтанен аборт е 90%, прекалено високо!Може би долу-горе толкова е вероятността -10% и да стигна до 7 месец, да му прелеят кръв навън!
*
« Отговор #32 -: Април 08, 2006, 19:08:48 pm »
Мила, незнам какво да кажа  :bighug:  Ще се моля за теб и бебо да сте добре и всичко да мине успешно :blowingdust:

*
« Отговор #33 -: Април 08, 2006, 19:36:49 pm »
Мели, а нямали някаква имунопоттискаща терапия,знам че тук няма ,но в чужбина мисля че се прилага?Знаеш ли нещо по въпрос?
« Отговор #34 -: Април 09, 2006, 12:18:20 pm »
Краси, не бях чела скоро! Много съжалявам, че се налага да преживееш и това! Бъди силна и се моли! Аз също ще се моля за тебе!
Сега коя седмица си? И какво трябва да правиш от тук нататък - да чакаш ли?
Матей - 1.04.2006 г
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #35 -: Април 09, 2006, 14:16:57 pm »
Мила Краси5 стискам палци всичко да свърши добре.Мисли положително и се бори.Ако е необходимо да влезеш в болница ще го направиш!!Трябва да си сигурна че правиш всичко което ти е по силите.Останалото е божа работа.УСПЕХ мила. :lol:
*
« Отговор #36 -: Април 10, 2006, 12:17:46 pm »
Цитат на: krasi5
Мели, а нямали някаква имунопоттискаща терапия,знам че тук няма ,но в чужбина мисля че се прилага?Знаеш ли нещо по въпрос?

Краси5, а чувала ли си се с д-р Конова по този въпрос....
Предполагам тя повече ще знае за това.
Ако не си, обезателно се свържи с нея.

Много, много, много късмет ви желая yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17 . И много стиснати палци :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  всичко да се подреди.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
« Отговор #37 -: Април 10, 2006, 13:01:28 pm »
Краси какво стана в София?Невярвам да са ти казали само да чакаш,това е абсурдно просто.Свърза ли се с доц.Конова?
Неможе да няма някакъв начин или не ми се иска да го повярвам ,че няма друг избор освен да се чака.
Стискам палци и се моля за вас :goodluck:
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #38 -: Април 10, 2006, 14:18:17 pm »
Krasi5, стискам палци и на краката да я докарате успешно до 30 г.с. Не ти ли направиха повторни изследвания? Аз не съм запозната с този проблем, но все пак случват се грешки като тази с резус фактора по-горе. Как така ще ви отписват само след 1 изследване, умът ми не го побира... Бъди силна, дано и бебчо излезе борец
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
« Отговор #39 -: Април 12, 2006, 16:03:38 pm »
Мила Краси, с цялото си сърце се надявам да успеете! :D  Кураж, Миличка!
Благодаря ти, Бени!