0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: кампания "за още едно българче" на Роза Импекс
« Отговор #40 -: Юни 04, 2009, 20:43:19 pm »
Момичета и на мен ми се обадиха вчера. Успех на всички.
Жена която мечтае
*
« Отговор #41 -: Юни 04, 2009, 21:05:18 pm »
Здравейте, днес се обадиха и на мен.
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
« Отговор #42 -: Юни 05, 2009, 01:33:13 am »
Здравейте, днес и аз бях зарадвана с обаждане. Чувствам се удовлетворена, че ми обърнаха внимание тъй като аз ще правя трети опит с донорски яйцеклетки и не вярвах много да ме включат предвид факта,че такива като мен останаха извън борда на фонда. Сега обаче се чувствам реабилитирана още поваче,че и зачатие подаде ръка  с инициативата "И аз ще съм прекрасна майка" и показа,че някой мисли и за нас и така не ни кара да се чувстваме отделени от всички,с които имаме общи проблеми. Благодаря и успех на всяка от вас ,нали знаете "Съдбата помага на смелите". :goodluck:
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #43 -: Юни 05, 2009, 03:43:44 am »
Момичета, радвам се, че съм ви зарадвала;)
Стискам палци на всички ви, защото всички заслужавате да бъдете мами:)
За тези, които не са доогледали критериите да кажа, че най-вероятно ще им пишат мейли, че отпадат:(
А по въпроса за двойките, които са останали извън фонда, мисля, че точно тук имат шанс, защото няма никакви ограничения - всички, които са направили поне 1 опит за собствена сметка и нямат дете (жената не е бременна също), ще получат своя шанс да участват в жребия.
Да ви кажа, че доста кандидатки, вече са бременни и направо с удоволствие ги изключваме от жребия:)
Още веднъж, успех на всички ви, стискам ви палци!
Вера
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
« Отговор #44 -: Юни 05, 2009, 12:20:33 pm »
Момичета, радвам се, че съм ви зарадвала;)
Стискам палци на всички ви, защото всички заслужавате да бъдете мами:)
За тези, които не са доогледали критериите да кажа, че най-вероятно ще им пишат мейли, че отпадат:(
А по въпроса за двойките, които са останали извън фонда, мисля, че точно тук имат шанс, защото няма никакви ограничения - всички, които са направили поне 1 опит за собствена сметка и нямат дете (жената не е бременна също), ще получат своя шанс да участват в жребия.
Да ви кажа, че доста кандидатки, вече са бременни и направо с удоволствие ги изключваме от жребия:)
Още веднъж, успех на всички ви, стискам ви палци!
Вера
Вера, изключително много съм благодарна за благородството и всичко, което правите за нас-хората с проблеми. Въпросът ми е: приключило ли е вече обаждането от ваша страна на всички момичета, които са попълнили формуляра на фирма "Роза импекс"?
Предварително благодаря за отговора и вниманието.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #45 -: Юни 05, 2009, 12:51:48 pm »
Въпросът ми е: приключило ли е вече обаждането от ваша страна на всички момичета, които са попълнили формуляра на фирма "Роза импекс"?
Мен също тава ме интересува, защото аз все още нямам обаждане!!! Благодаря!!!

« Отговор #46 -: Юни 05, 2009, 15:23:02 pm »
Аз също нямам отговор.Прегледах отново критериите,но освен "Двойката, която кандидатства за дарение в кампанията “За още едно българче”, да е самофинансирала поне един опит ин витро",друго съществено условие не видях.Аз имам 2 опита и се надявам да не са приключили с обажданията.

*
« Отговор #47 -: Юни 05, 2009, 15:24:44 pm »
По-напред в темата написаха, че може би няма да успеят и тази седмица да се обадят на всички.
И на мен не са звъняли, но чакам.
*
« Отговор #48 -: Юни 05, 2009, 18:21:11 pm »
И на мен ми се обадиха вчера! Верче невероятна си , така ме зареди с оптимизъм! Момичета от сърце ви пожелавам успех , крайно време е да гушкаме и ние бебчета....... preggo :balk_46: :balk_46: :balk_46: :balk_46:
« Отговор #49 -: Юни 06, 2009, 14:27:34 pm »
    Аз също се интересувам дали обажданията вече са приключили. На мен до този момент никой не ми се е обадил, а мисля, че отговарям на критериите. Ако все пак има някакви нередности, нали би трябвало да разбера? Не зная докога да се надявам. Ако някой е по-наясно, моля да отговори! Благодаря предварително!
« Отговор #50 -: Юни 06, 2009, 15:03:02 pm »
Аз също съм от тези, които все още нямат обаждане, да се надяваме, че другата седмица ще продължат да прозвъняват и останалите кандидати.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #51 -: Юни 06, 2009, 15:37:44 pm »
На мен ми се обадиха на 1-ви юни.
« Последна редакция: Юни 06, 2009, 15:40:24 pm от eganeva »
*

Eti76

• 158
« Отговор #52 -: Юни 07, 2009, 19:11:25 pm »
Момичета, извинете ме за забавянето, но в петък не можах да се обаждам, че имах лични ангажименти.
Вече 5 дни звъня, но става доста бавничко:( Опитвам се да съм изчерпателна, всичко да изясня на всеки и разбира се, да отговоря на индивидуалните ви въпроси и притеснения! Та затова НЕ СЪМ ПРИКЛЮЧИЛА с обажданията. Живот и здраве, в понеделник ще продължа! В общи линии съм стигнала по азбучен ред до селищата, започващи с буквата "С" ( с малки изключения - на хората, които по-късно са си подали кандидатурите).
Предполагам, че повечето от вас са получили ел.писма от Роза импекс, че са поканени на 14-ти на тегленето на жребия. Това е решено в петък, аз самата нямах информация за окончателното решение по този въпрос - това е лично право на дарителите - да ви поканят или не! Аз, разбира се, ще се радвам да се видим лично на тегленето на късметлийските ваучери!
Това е засега от мен!
Желая ви слънце и усмивки:)
« Отговор #53 -: Юни 07, 2009, 19:59:02 pm »
Благодаря ти,Ети за това,което правиш.Малко се отчаях,защото съм от град с буква"р",но от сърце желая късмет на всички,които са получили обаждане.
« Отговор #54 -: Юни 08, 2009, 22:12:38 pm »
Момичета,
Днес получих по електронната си поща покана да присъстваме на тегленето на късметлийските двойки на 14.06.2009 в новотел Пловдив. Успех на всички пожелавам и дано скоро сбъднем мечтите си!
Предполагам, че това писмо е одобрение за участие в жребия...
Обаждали ли са се на някой от гр. София?
Бъди щастлив с това,което имаш,докато се бориш за това,което желаеш!
*
« Отговор #55 -: Юни 08, 2009, 23:00:26 pm »
Здравейте,аз съм от Стара Загора.Все още нямам писмо,нито обаждане,но ще почакам  :P   Успех на всички   :crossfingers:
« Отговор #56 -: Юни 09, 2009, 01:07:46 am »
Момичета,
Днес получих по електронната си поща покана да присъстваме на тегленето на късметлийските двойки на 14.06.2009 в новотел Пловдив. Успех на всички пожелавам и дано скоро сбъднем мечтите си!
Предполагам, че това писмо е одобрение за участие в жребия...
Обаждали ли са се на някой от гр. София?

Здравеите,и аз получих писмо за участие.Но незнам дали ще мога да отида.Интересувам се дали печелившите кандидати ще бъдат публикувани.Успех на всички.
« Отговор #57 -: Юни 09, 2009, 01:14:50 am »
Аз също съм получила покана за томболата и се питам ,ако не успеем да присъстваме и евентуално бъдем изтеглени ,ще изтеглят ли  друг или ще ни потърсят в последствие?

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
« Отговор #58 -: Юни 09, 2009, 01:26:29 am »
Ако бъдете изстеглени ще ви се обадят на телефона който сте дали.
Жена която мечтае
*

Eti76

• 158
« Отговор #59 -: Юни 09, 2009, 05:03:14 am »
Здравейте пак!
На никой от София не сме звъняли, с 3-4 изключения. Стара загора и т.н. със "С" - все още не.
За поканата за присъствие - който не е получил обаждане, предполагам, че ще получи, стига дарителите да не променят по някакъв начин процедурата ... Засега мисля, че няма място за притеснение, дори и да не успеете да дойдете, предполагам, че това няма да е пречка да си получиъте дарението друг път, стига да ви изтеглят, разбира се!
Относно публикуването на имената - не, няма да се публикуват, защото това е лична информация и по закона за личните данни, не може да се разглазява...