0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Re: кампания "за още едно българче" на Роза Импекс
« Отговор #180 -: Ноември 01, 2009, 23:50:53 pm »
Не ми се искаше да го казвам, но НЯКОИ от нас са станали........
Все пак, обаче, има много други, които се "държат" по-близо до моралните и човешки ценности... И слава Богу:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
« Отговор #181 -: Ноември 04, 2009, 21:44:33 pm »
Браво на Вас,Буба и на "Роза Импекс" Също!!! Незнам може ли някой да ми каже дали са изтеглени вече номерата за кандидатите от втората кампания????Защото аз също участвах във първата но не бях избрана.Сега участвам и във втората но още нямям съобщение в имейла,съдържащо номер с който да участвам във второто теглене.Ако някой знае нещо?!!! :(
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #182 -: Ноември 05, 2009, 02:59:42 am »
Ами мисля, че трябваше да попълниш формуляра отново, щом не си получила отговор. Възможно е нещо да си объркала или пропуснала. Прочети внимателно условията и разясненията. Всичко е описано много ясно и подробно.
Обаче, срока за подаване на заявка за участие беше до 01.11.09. :?
Всичко си пише на сайта. Тегленето е на 15.11.09.
http://www.za1bg.com/ - тук пише всичко!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #183 -: Ноември 05, 2009, 09:53:30 am »
Злати, мисля, че момичето пита за номера, с който ще участва в томболата. Момичето, което е говорило с вас по телефона и пише тук, ви е обяснило, че има много молби, но те ги прозвъняват, след което ще обобщят отговарящите на условията и ще им пратят имейл с номера, с който ще участват в томболата. Мисля, че още не са изпратили на никой. Тегленето, както Злати е писала, е на 15-ти. Успех!!!

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #184 -: Ноември 05, 2009, 19:52:43 pm »
Аз също подадох заявление за участие и получих мейл с входящ номер веднага!!! В условията пише:"Кандидатстването за дарение в кампанията става чрез попълване на регистрационна форма , която се намира в менюто на интернет страницата. От там се подава заявката за участие. Ако всичко е попълнено и изпратено коректно, подателят получава обратно е-мейл, съдържащ входящ номер. Ако такъв не се получи, е необходимо да се направи повторна регистрация."
Освен ако, след одобрение за участие не се издава друг номер, различен от входящия :ask:
Не съм участвала в първия кръг и не съм запозната.
Всъщност аз също не съм получила все още обаждане, но си чакам де :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #185 -: Ноември 05, 2009, 20:31:29 pm »
Момичета, вече е късно за кандидатстване, нали?  :( Прочетох условията, видях и крайния срок. Просто се надявам дали няма да има някакъв компромис? Знам, че е трябвало да кандидатствам по-рано, но вчера правих кръвен тест и през цялото време вярвах, че ще е положителен. За съжаление не беше...
*
« Отговор #186 -: Ноември 05, 2009, 21:18:12 pm »
Освен ако, след одобрение за участие не се издава друг номер, различен от входящия :ask:
Да, точно така. След одобрение за участие се дава друг номер, с който ще се участва в тегленето на томболата. След разговорите с всички кандидатстващи на момичето по телефона( мисля, че се казваше Вера, а тук пише като Ети), би трябвало всички одобрени кандидати да получат нови номера, с които да участват в тегленето на томболата на 15-ти. Дано си ме разбрала! Желая успех на всички!

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #187 -: Ноември 05, 2009, 22:40:13 pm »
Мерси, Душе! Разбрах вече :D Май и аз съм за Баба Гицка :lol: Предполагам, че скоро Вера ще се обади, тегленето наближава :wink:
Успех на всички!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #188 -: Ноември 06, 2009, 06:55:49 am »
На мен ми се обади преди 10-тина дни,че ще участвам в томболата,но за номер не ми каза,пък и аз не питах.Каза,че ако бъда изтеглена ще ми се обадят.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #189 -: Ноември 06, 2009, 09:32:34 am »
Интересно,нали тези които са подали документи към фонда нямат право да участват???
*
« Отговор #190 -: Ноември 06, 2009, 09:44:56 am »
Интересно,нали тези които са подали документи към фонда нямат право да участват???
Веси, не е точно така. Нямат право на участие тези, които са одобрени по фонда. За това и момичето апелира към всички за искреност. Н-р на спечелилите момичета от първия кръг, никой не забранява да кандидатстват във фонда. Както и сега има момичета, които са кандидатствали и на двете места и нямат никаква сигурност, че ще бъдат избрани или одобрени поне на едно от двете. Дано си ме разбрала правилно. Ето, преди дни одобриха няколко момичета и те се отказаха от томболата. Но, ако си подала документи към фонда доста късно и си н-р №4000 или ако все още не си подала или пък не си сигурна, че ще те одобрят, защо не участва в тази томбола? На теб, знаеш, силно ти желая успех, независимо от къде ще дойде! На момичетата, участвали в кампанията на "Роза импекс" - също късмет! Дано се появят още дарители, като тази компания! И на края - независимо от къде ще бъдат финансирани опитите ви - дано всички се увенчаят с успех!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #191 -: Ноември 06, 2009, 12:11:40 pm »
Душка е дала абсолютно точен и изчерпателен отговор.Просто в случая трябва да сме честни към дарителя и ако някой бъде одобрен от фонда да ги извести.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #192 -: Ноември 06, 2009, 21:33:25 pm »
желая късмет на всички,но в момента съм толкова обезверена,че ми е все тая дали ще спечеля или не,дали ще ме одобрят от фонда или не.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #193 -: Ноември 06, 2009, 22:35:06 pm »
желая късмет на всички,но в момента съм толкова обезверена,че ми е все тая дали ще спечеля или не,дали ще ме одобрят от фонда или не.

:hug2: С теб съм Веси!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #194 -: Ноември 06, 2009, 22:39:12 pm »
Веси,  :hug2:!
Момичета, прочетох в сайта на "Роза импекс" новините за кампанията "За още едно българче". Разбрах, че се отказват от кампанията за следващата година. Първо, защото, фонда ще плаща процедурите на всички български семейства и второ, защото не са срещнали подкрепа и разбиране както от страна на останалите български фирми, а така също и от населението... Жалко, много жалко...
Хиляди благодарности на "Роза импекс", на инж. Димитър Георгиев и на всички хора с големи сърца!!!
Цитатът, с който не съм съгласна:"Миналата година планувахме кампанията да продължи две години. Наскоро новото правителство на страната изненада всички приятно с решението на премиера Бойко Борисов Здравната каса да поеме разноските на всички двойки в лечението на безплодие. Затова сега се оттегляме."
Още веднъж - огромни уважения и благодарности! Дано примерът им не остане без последователи!

« Отговор #195 -: Ноември 09, 2009, 19:33:42 pm »
Да, точно така. След одобрение за участие се дава друг номер, с който ще се участва в тегленето на томболата. След разговорите с всички кандидатстващи на момичето по телефона( мисля, че се казваше Вера, а тук пише като Ети), би трябвало всички одобрени кандидати да получат нови номера, с които да участват в тегленето на томболата на 15-ти. Дано си ме разбрала! Желая успех на всички!

Абе това не е много вярно всъщност, защото на мен ми се обадиха, казаха ми че съм удобрена за жребия и не ми дадоха друг номер, казаха че ако бъда изтеглена ще ми се обадят пак. Така че номерът с който се участва според мен е този от регистрацията.
*
« Отговор #196 -: Ноември 09, 2009, 20:11:04 pm »

Абе това не е много вярно всъщност, защото на мен ми се обадиха, казаха ми че съм удобрена за жребия и не ми дадоха друг номер, казаха че ако бъда изтеглена ще ми се обадят пак. Така че номерът с който се участва според мен е този от регистрацията.
В началото така беше обяснено. Но после и аз разбрах, че ще се обадят на който бъде изтеглен. А то и време вече няма. В предния кръг имаше писма с покана за присъствие, а така също и номера, но явно сега няма да е по същия начин. Успех ти желая!

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #197 -: Ноември 09, 2009, 22:18:39 pm »
Здравейте,момичета.Аз няма да участвам във вторият кръг,защото бях одобрена от фонда.Ето какво получих по имеила,за първото теглене.                   Уведомяваме Ви, че за да запазим Вашата анонимност при тегленето на жребия на І-вия етап от Националната Благотворителна Кампания „За още едно българче” на 14.06.2009г. от 11ч. в Новотел – Пловдив, ще бъдат обявявани само номерата от списъка на регистриралите се, които отговарят на условията за участие.

Вашият № в този списък е 124.

Изтеглените номера ще бъдат публикувани в сайта на кампанията www.za1bg.com.

ЖЕЛАЕМ ВИ КЪСМЕТ!
Не се притеснявайте,при първото теглене емеила получих 2 дни преди тегленето на жребия.От цялото си сърце ви желая,късмет.

ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #198 -: Ноември 11, 2009, 12:59:21 pm »
На мен ми се обадиха на 26.10.
да ми кажат че номера ми ще се промени,и ще получа нов по е-мейла
понеже ще има отпаднали ,но до днес нищо.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #199 -: Ноември 11, 2009, 13:20:40 pm »
На мен ми се обадиха на 26.10.
да ми кажат че номера ми ще се промени,и ще получа нов по е-мейла
понеже ще има отпаднали ,но до днес нищо.
И аз, очаквам новият си номер и се чудя, какво става, т.к все още, нямам е-мейл, нито са ми позвъни за новият номер  8O