Здравейте, момичета!
Да се отчета и аз- вчера бяхме на преглед- отговаряме си на седмиците, доплерът ни е добър, но плацентата ми започва да зрее, което според док не е проблем.
Сега по ред:
Пешек, тепърва ще ставаш по хиляда пъти, аз вече се въртя като пумпал в леглото, а и скоро ще почнат да те будят,щото какво като на тебе ти се спи, на бебата нали й се играе!
Тия кахъри са много мили- страшно ми е гот бебо като се ядоса и ме изрита, докато не се преместя както на него му е удобно. Е, мязам на вампир- със сенки под очите и блуждаещ поглед, но съм щастлив вампир!
Дениса, упорствай с час за Марков, защото той е страхотен,много е добър, а и изключително внимателен и симпатичен, а кабинетът му е като от американски филм, а и броенето на пръстчета е такъв купон!Пък и ще видите на 4Д муцунката, а това е разтапящо!
bsvane2, аз също пия аспирин, и то от 100мг., а и фраксипарин си бия(хепарин), защото имам доказана склонност към тромбофилия. Вече го спирам, де, но при необходимост не само не вреди, но и е дори стандартна терапия.
Течението трябва задължително да се изследва - микробиология и т.н, но това трябва да го направи лекарят ти.Опитай се да се срещнеш с него по-скоро.Може да е нещо напълно безобидно, но е добре да се знае какво е.
Лека вечер на всички!