0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през Септември и Октомври 2009
« Отговор #20 -: Септември 04, 2009, 09:43:08 am »
Хайде тази есен вместо дъждове да валят +++++++++++++++ !
Пожелавам успех на всички, които започват процедури!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #21 -: Септември 04, 2009, 19:56:31 pm »
Момичета,здравейте и от мен!
Записвам се в темата да пожелая успех на всички през този месец :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз съм за октомври.Искам да ви питам,според вас трябва ли да се обадя на д-р Димитрова  и да я предупредя,че ще ходим през октомври или направо на 5-7 ден в клиниката?Ние след последното инсе коментирахме и аз й казах,че при евентуален неуспех,ще пропуснем септември месец.Не знам обаче ,трябва ли да предупредя.
Още веднъж успех на всички :bighug:
« Отговор #22 -: Септември 04, 2009, 20:39:24 pm »
pebals,  трябва да отидеш направо на следващия цикъл.Не е нужно да предупреждаваш.Аз пропуснах Август и сега започваме 5-то инсе, но не съм предупреждавала.Напрово отидох на 4-ти ден и така....Успех!!!
« Отговор #23 -: Септември 07, 2009, 10:48:47 am »
Голямо затишше в тази темичка :? Хайде момичета какво става с вас?

July82 чакаме да кажеш как вървят нещата, мина ли вече първия преглед?

violett, за теб знам, че утре си при Димитрова, много силно ти стискам палци нещата да вървят добре, и много скоро да забравиш даже думата инвитро :wink:.

Аз вчера бях при док, видя ме на узито, всичко е ок и почнах стимулацията. Трябваше да е Меногон, но док каза, че иска да пробваме първо само Клостилбегит и сега от трети ден на МЦ пия 2х1 за пет дни ( до четвъртък включително) и в петък съм на преглед. Утре ще ходя в клиниката за вливането на интарлипид. Този път съм много положително настроена, няма начин да не стане :), а и съм си при моя док и съм спокойна.

Хайде всеки да мине да даде очет :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #24 -: Септември 07, 2009, 15:54:24 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.
ЧЕСТО ВИ ЧЕТА НО ЕТО, ЧЕ И АЗ ВЕЧЕ СЪМ СРЕД ВАС.
НА 4.09.09 БЕШЕ ПЪРВАТА МИ ИНСЕМИНАЦИЯ. СЕГА ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА МИНАТ 15 ДНИ ЗА ДА НАПРАВЯ ТЕСТА.
« Отговор #25 -: Септември 07, 2009, 16:40:55 pm »
Успех Аги ( дано нямаш против така да ти викам),дано неусетиш как минават тези дни и да се похвалиш ей  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #26 -: Септември 07, 2009, 17:03:07 pm »
Здравейте мили момичета! Супер тема и дано , дай Боже да се напълни с много положителни тестчета! Аги пожелавам спокойни дни на чакане и  :bfp:и :bori_003:всъщност това желая и на всички ви! Свърших Клостила в събота и да видим - живот и здраве съм в четвъртък на док - дано да е тръгннал фоликул вече! И това е  от мен ! Големи  :bighug: на всички ви!
« Отговор #27 -: Септември 07, 2009, 17:14:05 pm »
Аги стискам палци за  :bfp: резултат, а до тогава леко чакане и без много мисли и напрежение  :wink:

Божидара, ти колко време пи Клостила, че те викат на преглед чак в четвъртък? От събота до тогава това са 5 дни  :?
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #28 -: Септември 07, 2009, 17:31:32 pm »
Предполагам, че е искала да каже, че започва клостила в събота и ще го пие 5 дни до сряда и в четвъртък е на преглед. Успех на всички момичета!

« Отговор #29 -: Септември 07, 2009, 17:42:08 pm »
Не Радосинка- в събота го спрях- т.е. почнах Клостила миналия вторник /трети ден от МЦ/ 2х1, до събота-миналия ден.А сега в четвъртък всъщност е 10-тия ден от стимулацията. Така ми каза доки :(
« Последна редакция: Септември 07, 2009, 17:44:42 pm от bojidara7_7 »
« Отговор #30 -: Септември 07, 2009, 18:56:28 pm »
Не Радосинка- в събота го спрях- т.е. почнах Клостила миналия вторник /трети ден от МЦ/ 2х1, до събота-миналия ден.А сега в четвъртък всъщност е 10-тия ден от стимулацията. Така ми каза доки :(
Зачудих се защото мен и двата пъти ме викат веднага след като изпия лекарствата, предния път на 9 ден от МЦ, сега на 8-я, но лекаря си знае най-добре, а и си познава пациента, щом така е преценил..., стискам палци всичко да мине ок :)
« Последна редакция: Септември 07, 2009, 19:01:38 pm от radosttinka »

« Отговор #31 -: Септември 07, 2009, 20:37:37 pm »
   Здравейте момичета!

Днес бях на преглед при любимия си доктор и нещата вървят на добре. Имам точно толкова фоликула, колкото трябва да бъдат и освен 5те инжекции меногон, които си бих (искам да уточня, че сама си правя инжекциите и както казват някои мои познати "Ставаш за наркоман" :)) днес и утре продължавам с по половин доза Меногон. В сряда съм отново на доктор и тогава ще видим кога ще е самата инсеминация, но най - вероятно ще е петък - събота. Дано всичко да е наред.
   Радост ти при кой доктор си между другото, защото знам, че беше в Олимед, но сега май си сменила човека.
   Успех на всички!
« Отговор #32 -: Септември 07, 2009, 21:43:06 pm »
Radostinka, благодаря ти.И аз ти пожелавам това да е последният ти опит и резултатът да най-голямото ти щастия.Успех на всички включили се в темичката.Аз утре съм при доки и ще видим какво сме направили:)Ще докладвам веднага щом се прибера.
« Отговор #33 -: Септември 08, 2009, 10:49:21 am »
Juliana82, още съм си в Олимед, само че при предното инсе моя док беше в отпуск и ми го направи една друга лекарка - от която въобще не останах доволна, ама няма да влизам в подробности. Сега съм си при моята лекарка и затова съм спокойна :)

Виолет, стикам палците за днес и чакам новини :wink:

Аз днес бях в клиниката за вливането, много ми е омразен този момент - един час гледах тавана, многоооо бавно минава времето :lol:

« Отговор #34 -: Септември 08, 2009, 14:11:16 pm »
Здравейте, мили момичета! Сори предварително за вероятно тъпия въпрос - напълно ясно ми е, че док определя според обстоятелствата ми кога точно ще е инсето, но трябва ли да е преди да се спука фоликул или след това. Предния цикъл с фемарата на узито лигавицата ми беше 7 :(
« Отговор #35 -: Септември 08, 2009, 14:30:16 pm »
Ами по-добре след като се е спокула фоликула, ако не е може да се направи реинсе след като се е спукал.
Божидара, а лигавицата кога беше 7мм, на кой ден? Док не ти ли изписа прогестеронов препарат някакъв за след инсето?

« Отговор #36 -: Септември 09, 2009, 13:35:12 pm »
Радостинка инсето предстои - дуфастон пия за цикъл - тоя цикъл, както ти казах стимулирахме с Клостила. Живот и здраве утре съм на доки и да видим фоликул кво прави. А лигавицата ми беше 7 на 17 ти ден. Затова и  вече се чудя кога ще е вече инсето. :(
Дано се развие, както трябва ! Бог да е с всички нас! :)
« Последна редакция: Септември 09, 2009, 13:36:50 pm от bojidara7_7 »
*
« Отговор #37 -: Септември 09, 2009, 17:16:07 pm »
Здравейте момичета. И аз се включвам в групичката. Вчера бях на преглед и започваме. Пия Клостилбегит до събота - вкл. и в понеделник на лекар. Дано е на късмет, че съм и рожденичка тогава.
Пожелавам много късмет на всички. И да я напълним тази тема с положителни тестчета.
« Отговор #38 -: Септември 10, 2009, 14:45:20 pm »
Здравейте!
Да се отчета и аз:)Днес бях при доки и ми биха прегнилчето.Имам си само едно фоликулче - 22 мм. и утре ще е инсето.Дано пък да имам късмет 5-я път.Успех и на вас момичета :wink:
« Отговор #39 -: Септември 10, 2009, 19:10:17 pm »
Здравейте момичета! Днес ми беше първото инсе, стимулирано само с Клостил.Фоликула ми беше 27 мм.Но не беше спукан.По късно през деня ми се появиха спазми и болки, направо не мога да ходя изправена.Звънях в клиниката, казаха че е нормално и да пия Спазмалгон.Пих, ама няма ефект, имам 37,6 темперетура.Казват че може да е защото се е спукал фоликула....ох много съм уплашена, и мъжът ми е в чужбина и съм съвсем сама.След хидротубацията едва не умрях, клечах един час там и ме свестяваха, болкоуспокояващи....а всичко си беше проходимо.
Баси , какъв шашав организъм съм!
Щом се е спукал час-два след инсето, май нямало да правим повторение.
Дайте съвет или телефона на Д-р Димитрова( че в клиниката вече няма никой)??

Благодаря ви и успех на всички в хубавото начинание. :bori_020: