0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през Септември и Октомври 2009
« Отговор #40 -: Септември 10, 2009, 23:43:22 pm »
violett  - стискам палци мила. Дано това е твоя опит. Много съжелявам че не се видяхме, но автобуса се счупи и закъснях с 2 часа :( Ще пиша на лични
MilenaT -  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Многа късмет на всички. Пилците се броят на есен.  :D :D :D така чеееееееееееееееееееееееееееееееееее  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:
« Отговор #41 -: Септември 11, 2009, 08:28:33 am »
Виолет, Бебо, стискам ви плаци :)

MilenaT, как си днес? Звъня ли на док?

Аз днес съм на преглед, нямам търпение да разбера как вървят нещата :)

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #42 -: Септември 11, 2009, 08:32:23 am »
Радост, стискам палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дано всичко е наред!
« Отговор #43 -: Септември 11, 2009, 08:38:55 am »
Радост, стискам палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дано всичко е наред!
Петя, благодаря :). Дано наистина всичко е ок. Ще пиша по-късно как е минало :)
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #44 -: Септември 11, 2009, 09:02:12 am »
 :D Радостинка късмет миличка. Стиснала съм всички пълци (и на ръце и на крака).
Ще чакаме Хубави новини !!! :)
« Отговор #45 -: Септември 11, 2009, 09:41:23 am »
Здравейте, почти не спах, сега се оправям и с една приятелка ще ходим към клиниката.Като че ли малко по-малко ме боли, но все още си ходя сгъната на две.
Ако има какво да се случи като усложнение или болка, то ще ми се случи!
На РАдост и всички останали чакащи добро развитие им стискам и аз палци от сърце!!
Ще пиша пак, като се върна.
« Отговор #46 -: Септември 11, 2009, 09:57:30 am »
Милена, дано да няма проблем :?, пиши след това. И все пак е хубаво, че днес вече си по-добре, на мен не ми се е случвало да имам някакви такива непоносими болки и не знам какво да те посъветвам :(

« Отговор #47 -: Септември 11, 2009, 10:10:33 am »
здравейте момичета и аз се вклучвам за този месец за трето инсе и дано това да е последно на 18 съм на преглет и да видим колко ще е фолукулчето :) лек ден милички и мн усмивки
*
« Отговор #48 -: Септември 11, 2009, 14:00:42 pm »
Ехоооо! Ето ме и мен! Аз в понеделник съм при док и започвам първия опит за инвитро, но ще пиша в тази тема, защото тука са ми приятелките! Много с ерадвам за успелите, а на всички от моя отбор стискам палци и пожелавам успех, както и на себе си. Всичко ще се нареди нали знаете! Целувам ви!
« Отговор #49 -: Септември 11, 2009, 14:25:17 pm »
Аз се върнах от док, уф пак са тръгнали много фоликули - отново са десетина броя и всичките са по 10,12мм. Как може от един прост Клостилбегит да направя толкова много пак, напоследък се попадам на хора дето с него правят само 2-3 фоликула, пък аз 10, надявах се този път да бъдат 5-6... Както и да е в понеделник пак съм на узи да видим колко от тях ще порастнат, този път няма да включваме други лекарства и дано не порастнат всичките.

Чудя се вече дали да не питам док, да пробваме инсе на естествен цикъл...аз без стимулация в същите тези дни на цикъла съм с по 3 фолукула, ако има начин да им помогнем само да порастнат...ама обърках се вече от вякъде... май трябва да спра да го мисля и да правя каквото каже док :)

Петкова, Бамзе, много късмет и на вас :) yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #50 -: Септември 11, 2009, 15:08:28 pm »
Явно си е и до организъм, не е само влиянието на хаповете.Последната диагноза за мен е че карам летен грип или вирус.Още ме боли корема, но видеозона не показва гинекологична причина за това.
Фоликула още не е спукан, но няма да правим днес повторение, нямало смисъл.Станал е 36 мм.а естрадиола се покачва( каквото и да значи това).Та, нещо не е наред и няма да стане оплождане и този път.
Миналия месец за първи път пих Клостил, имах общо 3 фоликула в двата яйчника.Само единия порастна до 16мм и овулира(спука се).Но на толкова малък не се правело инсе.
Сега пък друго....ох, защо да е лесно, като може да е трудно :?
Сега ще чакаме сам да се спука , да ми дойде цикъла и на 3-5 ден пак на доктор.Ще мъдрят и може да ми сменят схемата.Опитвам се да не се навивам и да не се отчайвам.

Късмет на всички пожелавам :wink:
прегнил
« Отговор #51 -: Септември 11, 2009, 20:23:35 pm »
Милички здравейте! Преди минути ми биха прегнила - студен! Няма проблем нали че е бил студен? и на веднъж 10000! Тук в болницата не бяха чували естествено за такъв медикамент и се учудиха че трябва студен. Моля отговорете ми бързо ,че се притесних
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 20:27:57 pm от bojidara7_7 »
Re: прегнил
« Отговор #52 -: Септември 11, 2009, 20:25:24 pm »
Прегнилът се държи в хладилник и предполагам, че винаги се бие студен. На мен лично така са ми го били и не е имало проблем. Успех ти желая!

« Отговор #53 -: Септември 11, 2009, 20:27:10 pm »
ох Краси мирси миличка - направо ми премаля като ме попита. Благодаря ти за екстремния отговор
« Отговор #54 -: Септември 11, 2009, 20:29:07 pm »
Сега да ви кажа - В неделя живот и здраве е инсеминацията първата ни.
« Отговор #55 -: Септември 11, 2009, 22:05:21 pm »
   И на мен ми биха прегнила студен и то 10 000 единици, така, че спокойно. Нали трябва да се съхранява в хладилника, така, че няма място за притеснение.
   Моето инсе е утре. Надявам се всичко да е наред.
   Радостинка не се отчайвай и не ги мисли много нещата, защото така не си помагаш. Гледаш напред и това е. Щом имаш доверие на доктора си, тогава се остави в неговите ръце.
   Ето и аз се притесних, защото снощи прочетох тук във форума постинга на Violett, че и е инжектиран прегнила и инсеминацията е на следващия ден, а при мен е по различно - аз си бих прегнила в четвъртък, а инсето ми е в събота. И естествено веднага започнах да разсъждавам защо при Violett е така, а при мен по различен начин, но доктора си знае.
   Успех на всички!
     :)
« Отговор #56 -: Септември 12, 2009, 08:56:59 am »
Juliana82,и аз се бях шашнала,че  :egg:няма да дочака  :sperm2: :sperm2: :sperm2:,но ето, че се получи.Спокойствие и позитивизъм :bighug:Всичко става точно навреме! Късмет!
*
« Отговор #57 -: Септември 12, 2009, 10:08:33 am »

Чудя се вече дали да не питам док, да пробваме инсе на естествен цикъл...аз без стимулация в същите тези дни на цикъла съм с по 3 фолукула, ако има начин да им помогнем само да порастнат...

radosttinka, второто ми инсе беше на естествен цикъл, вследствие на което имах по един доминантен фоликул на двата яйчника. Док ми изписа Мерионал 2х75 I.U. за същия ден и за следващия, който по спомените ми спомагаше за нарастването на фоликулите.
Така че можеш да говориш с док да направиш едно инсе на естествен цикъл, щом така  и така си образуваш достатъчен брой фоликули. 
Късмет ти желая!  yahoo_17

Успех желая на всички момичета в процедура!   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #58 -: Септември 12, 2009, 11:03:18 am »
Здравейте, мили момичета! Благодаря ви за успокоението и Юлка успех ти желая на теб днес - нека Бога да бъде с теб и с всички нас! Успех на всички!
« Отговор #59 -: Септември 12, 2009, 11:47:44 am »
Моми4ета,знаете ли събота и неделя до колко 4аса бият инжекции за стимулация? :)