0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през Септември и Октомври 2009
« Отговор #60 -: Септември 12, 2009, 16:30:01 pm »
Момичета,не се включвам ,защото няма какво да пиша за сега,но ви чета редовно да знаете и стискам палци на всички.Аз тези дни си правих имунологични изследвания,тъй като имам болки в ставите.Болките са ми откакто съм родила,но напоследък стават все по-силни.Края на др.седмица ще са готови.Джи пи-то ми каза,че е възможно болките да са и от сливици .Та когато станат изследванията,и покажат дали и къде е инфекцията,ще се наложи да отложим опитите ни докато се излекувам. :(
Бамзе,успех миличка с ин витрото и дано това е твоя опит,желая ти го от сърце.
Виолет,късмет и на теб,това да е последния и положителен опит;
 :bighug:
« Отговор #61 -: Септември 12, 2009, 16:55:37 pm »
   Благодаря Ви момичета за подкрепата и Ви  :bighug:
При мен процедурата мина леко и неусетно и като за първи път мисля
« Отговор #62 -: Септември 12, 2009, 17:00:36 pm »
   Съжалявам не успях да си довърша мисълта.
Та като за първа инсеминация мисля, че не бях много изплашена, но все пак ми беше малко притеснено. За тези като мен, на които им е за първи път - момичета няма нищо страшно.
   Сега остава да чакаме и след 2 седмици ще си пусна тест.Решила съм да не го правя по - рано за да не се отчая, ако резултата е отрицателен.

:bighug:
*
« Отговор #63 -: Септември 12, 2009, 17:10:20 pm »
Juliana82  Успех мила. Дано скоро висиш двете чертички.  Аз юби правих първото инсе, сеге се готвя ца 2. Наистина мисля че това е моят опит и моя месец

Успех на всчки. Вили, Радостинка, Д петкова, ситурно ппускам някого. Извинете ме.
Ovitrelle koga?
« Отговор #64 -: Септември 17, 2009, 10:17:55 am »
Някои може ли да ми помогне ...в други ден ми е инсето,а днес трябва да бия Овитрел,но се 4удя по кое време!?Казаха ми в 6 часа,но ми се струва рани4ко!Вие какво мислите? :)Мерси моми4ета :)

« Отговор #65 -: Септември 17, 2009, 12:10:58 pm »
Здравейте момичета,

На всички пожелавам успех и дано всички видите този месец две чертички  :bfp:.
Аз за пръв път ще правя инсе при д-р Владимиров.
Малко се притеснявам защото вече съм почти 11 ден от цикъла  и обикновено към 17-18 ден съм в овулация.
Вчера бях на преглед при доки, прави ми ултразвук и каза, че имам един фоликул 11 мм на десният яйчник. В събота съм пак на преглед и микробиология при неговата колежка д-р Димитрова. Доки нищо не каза за лекарства за стимулация за повече фоликули, а според мен другата седмица можеби ще ми правят инсето.

Моля да ми помогнете с малко повече информация относно кога се прави стимулация :ask:

Благодаря ви предарително :bighug:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Ovitrelle koga?
« Отговор #66 -: Септември 17, 2009, 12:54:22 pm »
Някои може ли да ми помогне ...в други ден ми е инсето,а днес трябва да бия Овитрел,но се 4удя по кое време!?Казаха ми в 6 часа,но ми се струва рани4ко!Вие какво мислите? :)Мерси моми4ета :)
Сложи си овитрела както са ти казали,доктора ти е изчислил не се притеснявай.Все пак той е лекаря.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #67 -: Септември 17, 2009, 20:05:57 pm »
partizanka75  не се притеснявай. Най вероятно инсето е на естествен цикъл, т.е без стимулация. Колкото фоликули си образуваш толкова. Довери са на доктора. И аз съм при тях. Утре съм на 2 инсе.
Успех.
Много пуста в последно време темичката.
Дано е затишие пред буря
« Отговор #68 -: Септември 18, 2009, 10:40:03 am »
Благодаря за подкрепата. osi_9
Дано да се похвалим всички с две чертички!

Успех  :bighug:
« Отговор #69 -: Септември 18, 2009, 15:03:56 pm »
bebo79,успех и да пишеш как е минало :crossfingers:
« Отговор #70 -: Септември 19, 2009, 12:01:41 pm »
Момичета тази сутрин правих тест, беше  :bfn: Чакам да ми дойде МЦ и започваме отново.
« Отговор #71 -: Септември 19, 2009, 22:28:24 pm »
Съжалявам мила agralina ,знам колко е гадно,но не губи надежда,следва6тия път 6те стане :)
Аз днеска правих инсе,но фоликулите не се бяха спукали и утре пак на преглед,ако са си о6те там в понеделник на ново!Стискам палци на вси4ки да се похвалят с двете 4ерти4ки!!!! :D

« Отговор #72 -: Септември 20, 2009, 08:24:24 am »
Добро утро на всички! :)Искам да ви попитам следното - след колко време/дни/ след прием на  Прегнил - говорим за 10000 единици, може да окаже влияние на уринен тест. Мерси предварително! Усмихнат ден ви желая и нека Бог да бъде с вас!
*
« Отговор #73 -: Септември 20, 2009, 10:28:07 am »
Здревейте мили момичета! Следя ви редовно какви ги вършите и много вви се радвамл Аз вече несъм за тази тема, но ми станахт много близки и определено ми липсвате. Искам да ни кажа, да не се тчайвате изобщо,  защото инсеминациите са само първата стъпка и ако не дадатрезултат ще проддължим пътя  си и ще стигнем до детската площатка. Малщо ще заобикоримл но пък ще ни е по-интересно. Има много начини, които ще ни направят щастливил стига да вярвате в тях! Нали знаетемоята теория: "Излагане има, отказване НЕ!" Силно ви прегръщам и вярвам във вас! бъдете позитивни и действаите! Несъществува обстятелство или човек, които са в състояние да ви откажат! И най-важното бъдете спокойни и усмихнати за да не плашите мъничетатал Всичко е наред и пмнете, че не сме болни. Просто сме различни и това ни прави уникални. Вярвайте в мечтите си и действайте за да ги стигнете!  :lol:
*
« Отговор #74 -: Септември 22, 2009, 00:06:22 am »
Добро утро на всички! :)Искам да ви попитам следното - след колко време/дни/ след прием на  Прегнил - говорим за 10000 единици, може да окаже влияние на уринен тест. Мерси предварително! Усмихнат ден ви желая и нека Бог да бъде с вас!
Божидара,теста е добре да го направиш най-рано на 10 ден и то кръвен(до 10 дни прегнила се изчиства),уринарен към 14-15 ден.

« Отговор #75 -: Септември 22, 2009, 14:27:12 pm »
   Здравейте момичета,

за съжаление моята първа инсеминация приключи неуспешно. Снощи късно видях някакво кафеникаво течение и си помислих, че е от имплантацията, но днес на 24 ден от месечния цикъл лелката дойде, а е едва 12 ден от инсето. Утре мисля да посетя доктора, но все пак, ако някоя от вас е имала същия проблем или знае нещо по въпроса, моля да ми пише, защото съм в шах защо толкова рано ми дойде. Та аз даже нямах възможност да си направя тест за бременност  :balk_145:
Като уточнение - след инсето не ми бяха предписани никакви медикаменти и единственото, което пиех на своя глава е фолиева киселина.
Чакам вашите мнения.
*
« Отговор #76 -: Септември 22, 2009, 15:56:28 pm »
Джулиана,за съжаление се случва.Януари месец не ми се спукаха фоликулите,но все пак направихме инсето,тогава не си пих изобщо лекарствата и ми дойде с 10 дни по-рано.

« Отговор #77 -: Септември 22, 2009, 22:01:13 pm »
Juliana82  на мен съ6то на миналото инсе ми доиде по рано с няколко дни.Доки каза,4е е нормално,особенно ако има стимулация.Не се предаваи следва6тия път 6те стане,стискам палци :D :D :D

« Отговор #78 -: Септември 25, 2009, 22:50:36 pm »
Здравейте момичета!
Моят цикъл дойде. Днес ми е 5 ден и бях на доктор.Огромния ми фоликул(може би киста е по правилно да се каже) , който не се спука при инсето,вече го няма,спукал се е все пак.Малко съм тъжна, защото доктора каза че ако следващия опит не е успешен...инвитро!
Аз минах 2 цикъла с Клостил.При първия фоликула се спука на малък размер (16мм.) и не правихме инсе.А на втория вече ви се оплаках- много порастна и не се спука-36мм.Правихме инсе, но напразно.
Сега пак ще пия Клостил , но и от 7-ми ден, 5 дни Меногон 75мг.
Защо е толкова трудно всичко?!
Някои жени прихващат от раз, без да са го желали, а ние.. :(

Късмет ви желая :D
*
« Отговор #79 -: Септември 26, 2009, 08:29:12 am »
Здравей МиленаТ. Не се отчайвай моля! Да трудно е, на всичко тредно е и хо-хубаво като се получи. На Някои им се случва случайно, отглеждат и възпитават на шега, но в крайна сметка не са наясно с кокво чудо са били благосровени. В инвитрото няма нищо страшно повярвай ми. Даже се доближаваш все ппо-близо д заветтното си мечта. Искрено ти пожелавам да запазиш сила и вярвай, че всичко ще е наред. Мисли си много хубави неща и не се гневи на онези, които случайно получават щастие, но никога не розбират с какво са надарени! Успех мила!