0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през Септември и Октомври 2009
« Отговор #160 -: Октомври 19, 2009, 15:18:47 pm »
Ами така го правим, поне повечето от нас го правят  :wink:
Това помага за ориентиране и радва всички, когато БТ се задържи висока, дори при наличие на ПМС. Желая ти много късмет, дано се е получило при теб!
« Отговор #161 -: Октомври 19, 2009, 15:23:01 pm »
Възможно ли е да е висока , ако не съм бременна а е само ПМС?
Благодаря!
« Отговор #162 -: Октомври 19, 2009, 15:30:33 pm »
Ако не си бременна, дори и да се държи висока, все някога ще спадне и ще ти дойде. Но ако се държи висока, въпреки ПМС, то шанса чудото да е станало е много голям.
*
« Отговор #163 -: Октомври 19, 2009, 18:22:46 pm »
Милена, и аз не меря температура.
Просто реших, че фоликулометрията потвърждава ову, а меренето предимно ми нарушава съня. Ставам поне веднъж-дваж всяка нощ, а и все термометъра ми е в главата. Ползата от високата температура като ранен признак последните дни не компенсира безпокойството, поне при мен.

Имам въпрос за предстояща инсеминация:
1. пих клостил от 4ти до 8ми ден
2. днес, 12ти ден, имам 3 фоликула (22, 21 & 18 см)
3. предстои ми УЗИ в сряда, ден 14ти, и евентуално инсе в ден 15ти или 16ти
4. обикновено цикълът ми е 26-28 дни, с ову в ден 12-14

Явно не предвиждат предизвикване на ову преди инсеминацията. Няма ли да изпуснем овулацията? Лекарят смята, че ще овулирам късно, но фоликули с тези размери май са готови. Какво мислите?
« Отговор #164 -: Октомври 19, 2009, 18:49:45 pm »
Момичета след моята 2 неуспешна инсеминация пуснах имунологични,сега чакам резултата от тях,и ако всичко при тях е наред се устремявам към следващото инсе и най-вероятно последна,не мисля да продължа ако и то се окаже неуспешно,ще се ориентирам към инвитро.Някоя от вас правила ли е имунологични?
« Отговор #165 -: Октомври 19, 2009, 19:00:11 pm »
На ман имунологични за сега не са ми препоръчали.
Утре ще измеря темперетура, въпреки ,че е по никое време, посред цикъла.
Колко дни приблизително преди цикъл спада темер.?
Цигуларче, имаш предвид че няма да ти бият Прегнил ли??На мен и двата пъти ми биха.
Иначе и на мен тези фоликули ми се струват готови, особено два от тях.
« Отговор #166 -: Октомври 19, 2009, 21:33:35 pm »
   Цигуларче според мен в сряда ще се реши кога ще ти е инсето. Нищо чудно тогава да ти го направят. Много добре сте се справили така като гледам - 3 фоликула направо е прекрасно. Както моят доктор казва (и аз имах същия брой) "Ще играем за близнаци". Не се притеснявай, но и не се натоварвай физически за да не ги предизвикаш.
   А относно базалната температура и аз като теб не я меря. Правила съм го може би 3 месеца, но графиките ми бяха като кардиограма и се депресирах много от това. Последва фоликуметрия, на която се оказа, че всичко е наред и така приключих с меренето.
   И още нещо - нищо чудно в сряда да ти кажат да си купеш прегнила, защото при мене забравиха и се наложи да действам експедитивно. Просто понякога докторите забравят.
    Успех на всички, че май тези два месеца нямаме добри новини или съм ги пропуснала.
*
« Отговор #167 -: Октомври 19, 2009, 22:06:31 pm »
Благодаря ви за мненията. За предизвикване на овулация тук май бият Овитрел (rhCG). Питах за шанса за близнаци и лекарят ми отговори "5%". Колкото, толкова, стига да се получи.
Дано фоликулите продължат да зреят и не паднат от клона преди сряда. Може пък да си занеса материал още тогава...  osi_10

Милена, мисля, че ако няма бременност, тепературата пада 1-2 дни преди следващата менструация. За ПМС не се тревожи, такива са и симптомите при бременност - дано при теб това да е случаят!
« Отговор #168 -: Октомври 20, 2009, 09:21:47 am »
Здравейте момичета, моя преглед беше на 9 ден и аз като cigularche имах 3 фоликула - 15, 17 и 18,5мм и същия ден бихме прегнила. Инсеминацията беше на 11 ден и реинсе на 12 ден - вече на спукани 2 фоликула. Сега пия дуфастон 3х1 и чакам, и моят цикъл е 27-28 дни.
Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш
« Отговор #169 -: Октомври 20, 2009, 17:36:17 pm »
Здравейте! Аз съм нова!Моето инсе беше на 10.10.09 Днес много ме боли корема и се притеснявам страшно много! Не искам да си правя тест, нали се сещате от какво се страхувам? Някоя от имала ли е подобни признаци? :ask:
« Отговор #170 -: Октомври 21, 2009, 10:34:33 am »
Не се притеснявай аз също имах стандартните ПМС придружени с болки в корема и въобще не вярвах че може да се е получило. Все пак това беше първа  инсеминация. Не може да си 100 процента сигурна до деня на теста. Стискам палци на всички чакащи да имат само положителни резултати.
« Отговор #171 -: Октомври 21, 2009, 11:30:28 am »
Veri77,
Това е чудесна новина! Би ли споделила при кого прави ИНСЕ-то и беше ли стимулирана? Замислила съм се за втори опит, но се чудя все още. :?
« Отговор #172 -: Октомври 21, 2009, 14:37:21 pm »
bonita_09,моето инсе също беше на 10.10 .Имам същите болки като теб-всички ПМС са налице,нооо надеждата умирала последна.
Късмет на всички :crossfingers:
« Отговор #173 -: Октомври 21, 2009, 15:12:59 pm »
seashell,
инсеминацията направих в АГ Варна при Козовски младши. Много им е готин целия екип на отделението. Пробвай втори път! Трябва да стане!!!Аз ще ходя на преглед на 2/11/2009 и дано всичко да е ок докрай...
*
« Отговор #174 -: Октомври 21, 2009, 17:12:29 pm »
pebals, bonita, titita, стискам ви палци и дано скоро се похвалите с добри новини!

Аз видях положителен ову тест вчера и направих инсеминация тая сутрин. Бройката не беше блестяща - 6 милиона/ml преди обработката, 16 милиона/ml след, в крайна сметка 8 милиона отбрани и поставени. Но нали и един стигал - дано се намери отличник.

Само че не ми предписаха никакви прогестеронови препарати. Лигавицата ми беше 9 милиметра в ден 12ти, а предния цикъл прогестеронът беше добре 7 дни след ову. Може би затова... но пък чета, че е редовна практика да се взема нещо.

Колкото до нови инсеминации, аз съм решила да направя поне 3-4. Сякаш има много добра успеваемост след няколко процедури, стига да няма друг установен проблем.
« Отговор #175 -: Октомври 21, 2009, 19:58:54 pm »
Стискам ви палци момичета.На мен утре ми е 14-ти ден от инсето и мисля да направя "пиш" тест.Моето инсе беше на 7-ми, но на неспукан.А на 9ти имах един спукан.Та броя от 8-ми.
« Отговор #176 -: Октомври 22, 2009, 08:54:38 am »
Ех, Шуър чек от тази сутрин отрицателен.А ми е 14-ти ден след евентуално оплождане.Или 13ти.Знам ли, на 09.10.2009 се видя ,че единия  фоликул се е спукал.
Чудя се да отида ли да направя кръвен.Може да не ми идва още заради Утрогестана.
Ако кръвния е отрицателен, да спирам с Утрогестана , та да ми идва и да почваме от начало??Дайте съвет моля!
« Последна редакция: Октомври 22, 2009, 09:04:52 am от MilenaT »
« Отговор #177 -: Октомври 22, 2009, 09:08:00 am »
За жялост вчера ми дойде а искам да ви споделя че откакто са в мен си бях убедена че съм бремена
« Отговор #178 -: Октомври 22, 2009, 09:45:43 am »
Milena, ако чакането те изнервя, направи си кръвен.След пет инсеминации и голямо чакане след всяка, кръвния тест ми е спестил доста излишни тревоги.Моят цикъл е 28 дни по принцип, но след утрогестана винаги е не по-малко от 32-34 дни и внигаи започва с двудневно зацапване.Естествено надеждата умира последна и все се надявах чудото да е станало...даже след третата инсеминация имах много силно изразени признаци..но уви...не се получи.Съветвам те , да не се самонавиваш за да не ти е тежко после.В крайна сметка,кажи си "каквото стане" и пусни един кръвен...ще успеем и ние рано или късно.Пожелавам ти от все сърце да е положителен osi_9Успех и пиши как е положението :)
« Отговор #179 -: Октомври 22, 2009, 09:50:49 am »
Благодаря Виолет!!Това и ще направя, след около час ще отида да клиниката на Владимиров и ще си пусна кръвен.Надявам се да стане днес и ще ви пиша.
Късмет на всички!!