Момичета, къде водите децата си на спешен кабинет в София?
Моят син миналата вечер доста ни изплаши. Направи пак пристъп на ларингит, през деня само едни бистри сополи текнаха, нищо друго, нито температура, кашлица, весел с апетит. През нощта започна силен плач с лаеща кашлица и свистене, чак не можеше да си поеме дъх и още повече започваше да плаче и кашля. Правил го и е друг път, за което лежахме в болница и му слагаха урбазон. Аз обаче нямах вкъщи друго освен Зиртек и му дадох 10 капки, малко го отпусна и заспа, като се будеше пак от лаещата кашлица, но все пак беше по-леко. Облякохме ги по-добре и спахме на отворен прозорец, за да е студен въздуха. Сутринта веднага отидохме при педиатъра ни, прегледа го. Гърдите са чисти, гърлото не много зачервено. Заключението е, че е ларингит. Температура няма, апетит има, настроение също. През деня почти не кашля.
Лечението за сега зиртек 2*5 капки, калциев глюконат сироп, витамин С и Синекод 3*10 капки. Направо не ми се иска да идва вечерта като се сетя какво е нощем. Според докторката няма да направи спазъм, на фона на това лечение, но аз съм притеснена защото не знам къде да го водя през нощта. Тя каза спешния кабинет на педиатрията до военномедицинска. Снощи като звънях ми казаха в Пирогов. Вие къде водите децата си по спешност?