Благодаря Ви за отговора,докторе! Аз все пак си мисля, че аз имам вина за това той да ходи така, защото започна да прохожда малък, на 9 месеца, гледах го почти изцяло сама, а той не спеше денонощно. И понеже не издържах по 24 часа прегъната на две да го водя с ръце под двете мишници (както междувременно разрбах, че било првилно), го водех за една ръка. И както на мен така ми е било по-лесно, може би пък на него му е било по-лесно да стъпва на пръсти и така до сега.
Не мога да не ви благодаря и за съвета, който ми дадохте преди време, когато Ви бях писала, че детето ми има хрема с бистър секрет и леко зачервено гърло. Тогава ми казахте да пръскам Олинт и да давам две поредни вечери доза Парацетамол. Ами вече за трети път при тези симптоми давам тези лекарства като правя и затопляща баня и се измъкваме от ситуацията за 2-3 дни. Друг въпрос е, че когато потърся Парацетамола се оказва, че едномесечния срок след отваряне е изтекъл преди два-три дни, което практически означава, че детето ми се поразболява през 33-35 дни, но това е вече друг проблем.