0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #200 -: Септември 23, 2009, 23:04:15 pm »
Пези,стига с тия романтични спомени,де!! Ама и ти как го каза-слака романтична двойка....!?? Само лунна пътека и песни на щурци липсват!! Хе хе ,ами нямалошо!? Само ,че този път ще бързате да се прибирате,защото близнаците плачат да папкат.....! И в това имадоста романтика!! Айде успех! Превзехте го това АГ!! Ужас! Док направо не може да се прибере от вас! Догодина като идвате на контролен с коремите,не влизайте в чакалнята....! Поне не едновременно! Няма как да се размините на вратата послеи ще трябвада се вика $Гражданска отбрана$ да събаря стената!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #201 -: Септември 23, 2009, 23:34:11 pm »
Айде да се отчета и аз :lol: Че не остана ред като се прибрах :D
Както вече разбрахте, явно аз съм баш квачката на квачките.......или както е по-културно да се каже - шампиона на отбора :lol: 10 бр. големи по 13 мм в дясно,/док каза, че били повече, ама 10 ще ги пише, явно другите са мънички още/. 10 по 13мм вляво, лелееееее, а аз се притеснявах дали ще направя достатъчно :lol: Лигавица - 5,8 . Това на 6 ден от стимулацията. Включих вече и оргалутрана. В петък пак сме на линия, тогава може да намалим дозата на Гонала.

Много се радвам, че се запознах със Съни и Ели на живо днес. Много сте ми сладки всичките. Съни, изобщо не изглеждаше притеснена, даже много добре си беше! Ще видиш след 2 седмици как ще се хилиш кат луда постоянно от радост, няма да можеш да си изтържеш усмивката :lol:

Купона днес пак беше на ниво. Ани даже се пошегува - вика - аз като ви видя вече събрани агидката, не мога да разбера кой за процедура, кой на кафе... :lol: :lol: :lol: Абе какво да ви кажа, подлудихме ги в туй АГ....ама те не се оплакват де
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #202 -: Септември 24, 2009, 08:35:11 am »
здравейте момичета, и аз, да се отчета в петъка  и нас ни викат в АГ-то, Ани каза май към обяда да е, но аз, нали съм си малко забляна незнам каза ли го наистина или не ... 8O
Ние сме днес едва трети ден от стимулацията, а доки ни вика утре на 4-тият ден ...
може и да се засечем с вас аз лично много ще се радвам :)) А къде е срещичката ???

setakap, Утрогестена ми го включват непосредствено след трансфера, аз не съм напълняла от естрофема, освен тези "ефекти", за които вчера ви споменах, други нямам  :wink:

« Отговор #203 -: Септември 24, 2009, 08:37:12 am »

А каква приятна изненада имах днес, чакам си аз в АГ Desi_kk да дойде за да се запознаем и да ми донесе един Гонал който трябваше да си донабавя и какво да гледам престига една моя колежка от университета , от там натакъка си представете и ми вижте усмивката :D :D :D
Desi_kk :bighug:

да бе представяш ли си - след толкова години (към 9 май) каква странна среща, жалко само че  при тези обстоятелства се видяхме мамка му!  :balk_80:
  Ти обаче наистина не можеш да се отървеш от тая Варна, що не вземете да се преместите тук бе и без това не можеш да се отървеш от тоя град,ми то си е съдба -  явно във Варна е трябвало да живееш, кво се опъваш пък ти  :lol:
« Отговор #204 -: Септември 24, 2009, 08:47:49 am »
здравейте момичета, и аз, да се отчета в петъка  и нас ни викат в АГ-то, Ани каза май към обяда да е, но аз, нали съм си малко забляна незнам каза ли го наистина или не ... 8O
Казала го е, всички ни викат по обяд, явно сутрин са много заети с пункции. И мен в 13,30 ч. ме викат и онези КУКУРИГУТА  sixsens и сие  :lol: ги викаха на обяд, така че и ти си тогава сигурно, а пък това че още на 4-ти ден ви викат споко, виж Бинка (BUBA12) я викаха още на третия и от тогава горката през ден е на преглед.
Хайде успех! Дано всичко е наред
« Последна редакция: Септември 24, 2009, 08:49:32 am от dessi-kk »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #205 -: Септември 24, 2009, 09:07:04 am »
Момичета, предполагам днес някои от вас са подготвили изненада за рожденния ден на д-р Александров :) Емоционално се включвам с вас !
Успех на всички ви в процедурите. Чета ви редовно и стискам палци за всяка една !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #206 -: Септември 24, 2009, 09:18:23 am »
а тогава като прегледа ще е наобяд, сутринта трябва ли да се поставя инжекцийката пурегон или там на място Ани, ще и го поставя?

« Отговор #207 -: Септември 24, 2009, 09:18:53 am »
Добро утро  :D
Хайде да ни е жив и здрав Д-р Александров и да продължава да дава надежда на много хора  :D
Момичета чета че ви викат по обяд-в такъв случай биете ли си инжекциите сутрин или ги оставяте за след прегледа?Ако е след обяда не се ли доближават много двете инжекции?
Браво на Златиии-ти си нашата гордост  :D шампионкаа  :D
Обаче и Мимето и тя се представя добре  :D
Гледам Ели и тя е била с вас ама защо никаква не се вясва тук та да каже как е  osi_11
Бинка ти как си душа  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #208 -: Септември 24, 2009, 09:32:56 am »
а тогава като прегледа ще е наобяд, сутринта трябва ли да се поставя инжекцийката пурегон или там на място Ани, ще и го поставя?
Мисля че не трябва да я слагаш, аз съм на Гонал но я питах да бия ли сутришната доза преди прегледа и Ани ми каза нищо да не слагам. После ще го сложите наведнъж вечерта
« Отговор #209 -: Септември 24, 2009, 09:35:41 am »
Ами тогава щом е без значение дали ще се сложи сутрин и вечер или наведнъж-защо не си спестяваме едното боцкане  :lol:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #210 -: Септември 24, 2009, 09:47:13 am »
Ами тогава щом е без значение дали ще се сложи сутрин и вечер или наведнъж-защо не си спестяваме едното боцкане  :lol:
Ели, четох че на едно момиче Ани е казала, че между двете "боцкания" трябва да има времева разлика от поне 2-3 часа :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #211 -: Септември 24, 2009, 09:52:38 am »
Ели, четох че на едно момиче Ани е казала, че между двете "боцкания" трябва да има времева разлика от поне 2-3 часа :)
Да, да на мен, ми го каза така Ани, но аз, нали съм "доктор"  8Oвече почти  :o смятам, че трябва да се поставят така както са описани в протоколите а именно с разлика от 12 часа или почти ...

« Отговор #212 -: Септември 24, 2009, 10:12:04 am »
Здравейте момичета  :D Днес е страхотен ден, слънчев, като нашия доктор  :D Да ни е жив и здрав и все така усмихнат :D Незнам дали някога ще можем да му се отблагодарим за всичко, което прави за нас, но ми се иска някога и ние да можем да го накараме да се усмихва заради нас  :D

dess_dess , не трябва да поставяш инжекцията преди прегледа  :)

Хубава срещичка са си направили dessi-kk и BUBA12 , след толкова години  :), заедно в университета, а сега заедно ще си бременеете, какво по-хубаво от това  :D
elina0102 , не се притеснявай за инжекциите, около стотина пъти съм питала Ани, дали не е проблем като сме на преглед, че се изместват часовете, нямало никакъв проблем, дори да се бие на една доза в деня на прегледа  :D
Приятен ден на всички  :D
*
« Отговор #213 -: Септември 24, 2009, 11:24:35 am »
Здравейте  :)
Първо да кажа, че мнооого се радвам че се запознах на живо със Злати, Мимето и Съни и че видях Милена и оранжевата лисица естествено  :D :D :D Големи сте ми сладурки всички, направо нямам думи  :bighug:
Бая шумнички бяхме, Злати каза че щели да поставят вече фейс контрол на входа на АГто заради нас  :lol:

Сега да кажа какво стана с мен..
Доктор Ковачев ме прегледа, каза, че яйчниците са добре, но ендометриума е по-дебел. Вчера ми беше 2-ри ден от цикъла, но беше доста по-слабичко. И каза на Ани да започнем стимулацията в петък, за да ми дойде хубаво.

Но снощи имах друг проблем ...
То по принцип цял ден ми беше зле, притеснявах се да не съм настинала. Снощи ме втресе, вдигнах близо 39 градуса температура, непрекъснато ми се ходеше по малка нужда, и като ходех, с ужасни болки. Към 11 часа мааалко ме поуспокои. Не вечерях, а така се постарах за годишнината ни, стана ми гадно, защото лежах почти през цялото време  :(. Само се наливах с вода. Пих парацетамол да смъкна температурата, после един аспирин да ме сгрее, и по-късно един ибупрофен за болките. И си легнах.
Мисля, че е цистит. Имала съм и преди, отдавна не се беше обаждал и точно сега .. :(. Или съм изхвърляла някоя песъчинка от бъбреците, знам ли. На всичкото отгоре и цикъла ми спря, от снощи до тази сутрин - нищо.
Днес съм по-добре, има пак леки болки, продължавам да се наливам с вода. Друго не смея. И отново кървя, макар пак слабо, но поне е нещо.

Утре преди 8 часа Ани ме вика за първата инжекция. Ще й кажа, за това, дано не се окаже проблем.  :(
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #214 -: Септември 24, 2009, 11:29:47 am »
Аз тръгвам за нали знаете къде:)шшшшт, тихо:) :P

Очаквайте пресни новини малко по късно:) А се вълнувам като малко дете:)
*
« Отговор #215 -: Септември 24, 2009, 11:33:10 am »
 :balk_87: :balk_103: :balk_46:
« Отговор #216 -: Септември 24, 2009, 11:36:57 am »
Здравейте момичета!
Някой знае ли дали вече работят с фонда?
*
« Отговор #217 -: Септември 24, 2009, 11:40:30 am »
Здравейте момичета!
Някой знае ли дали вече работят с фонда?

Не, не работят
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #218 -: Септември 24, 2009, 12:26:27 pm »
Здравейте, момичета! Да ни е жив и здрав нашия док-чудо! Още много мечти да сбъдне и да продължава да предизвиква сълзи на радост в очите ни! Пу, пу, пу, да не у е уруку :D

Да кажа сега за инжекциите. Преди преглед не се бие нищо. Само Оргалутрана или кой с каквото е, ако го е започнал, може да го бие, но гонал или пурегон и т.н. - не. След прегледа се преценя дали дозата остава същата, затова не се бие предварително :D На мен Ани ми каза, че няма значение кога ще се слагат дозите, дори спомена, че може и наведнъж. Така че място за притеснение няма :D

Ели, дано си се оправила вече, мила и дано няма проблем да започнеш. Утре ще се видим пак и много се радвам. Нас с Мимето Ани ни вика към 11-12 часа. Смятаме в 11:30 да сме там, първи кипри наредени :lol: Dess_dess, да се обадиш непременно ако ни познаеш, нас не може да ни сбъркаш, много сме шумни просто.... :lol:

Гардже, ако знаеш какво сме му замислили.......Всеки момент Лисана ще подари подаръка, обещаха да разкажат :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #219 -: Септември 24, 2009, 12:32:11 pm »
Злати, малко по-добре съм днес, дано до утре да съм пушка   :)
На мен Ани ми каза преди 8 да съм там, после до работа ще ходя, дано успея да дойда да се видим  :D

Нямам търпение оранжевото да се върне и да разкаже за реакциата на доки  :D