0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #780 -: Октомври 12, 2009, 10:45:39 am »
ооо аз на тях пък изобщо не им обръщам внимание, мен започнаха да ме болят още по време на стимулацията  8O, та до ден днешен не са спирали, да не говорим че съм вече с 2 размера на горе  :lol:
« Отговор #781 -: Октомври 12, 2009, 10:49:24 am »
Затова и избягвам да пиша и да спамя темата... така ме е хванала нервата, че и родната ми майка едва ме изтърпя 4 дни(а тя е мнооого търпелива) :? Да не говорим, че продължава да ми прилошава, гони ме безсъние, Дара е в периода на нощните кошмари и истерии... упс, спирам  :wink:
Хайде, кога да чакаме звездопада от положителни тестове? Кой ще е пръв...  :bighug:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #782 -: Октомври 12, 2009, 11:08:21 am »
Момичета чета че ви прилошава и ви е нервно и го отдавате на Естрофема>Моля помогнете-аз още не съм го започнала а от вчера имам много често сърцебиене и ми става зле  :( страх ме е даже самичка да оставам вкъщи  :(

Чудя се мога ли смуча валидолче  :( :( :(Ще се побъркам  :?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #783 -: Октомври 12, 2009, 11:15:59 am »
Момичета чета че ви прилошава и ви е нервно и го отдавате на Естрофема>Моля помогнете-аз още не съм го започнала а от вчера имам много често сърцебиене и ми става зле  :( страх ме е даже самичка да оставам вкъщи  :(

Чудя се мога ли смуча валидолче  :( :( :(Ще се побъркам  :?

От Естрофема ли било това  8O сърцебиене  8O? Мене, най-вече вечер, като си легна и ме почва ... ама и ставам посред нощ, да посетя WC-то, и сутрин пак се ококорвам рано-рано. Мен, от вчера се опитва да ме понаболява ниско долу корема, ту отляво, ту отдясно, ту по средата ... ужас  :( и, като почна да го проследявам спира  и аз, ... откачам  :oops:. От няколко дни забелязах, че и кръста изведнъж ме заболя, абе ... дано да е станала работата .. пък другото ще са ми бели кахъри :))
А иначе, ще правя тестче на 19.10 сутринта ... дотогава, не ...
« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 11:22:08 am от dess_dess »

« Отговор #784 -: Октомври 12, 2009, 11:18:43 am »
Ами Дес незнам  с такова впечатление останах може и да греша-ако не е от него от какво е?Ето аз не пия Естрофен а имам сърцебиене.....  :?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #785 -: Октомври 12, 2009, 13:51:09 pm »
къде пак се изпокрихте всички  8O ?

« Отговор #786 -: Октомври 12, 2009, 17:10:32 pm »
май на никой вече не му се пише, всички са толкова изнервени :?
*
« Отговор #787 -: Октомври 12, 2009, 17:24:11 pm »
Здравейте и от мен!! Много хубаво се е получило в АГ-то!! Браво! Много добре сте се справили! Не знам какво да ви кажа повече! А и си личи ,че вие сте доволни,което си е най важната оценка! При нас няма никакви симптоми! Чак се притеснявам даже,ама то не е задължително да има,нали!? Днес Вили вече е на работа! нека малко сред хора да е ,че то иначе уж се правим нар разсеяни,ама в главите ни все мисли около процедурата се въртят!! Доста енервна ситуацията,нали! но ще чакаме,няма мъъърдане! Не знам кога ще е теста при нас,но поне до неделя няма смисъл! Сега разбирам ,че Шуърчек дава грешки,които водят до инфаркт!! Вярно ли е! Браво и на всички които минаха трансферите!! Айдее,чакаме добрите резултатии! Само такива! Абе вашите мъже как се справят със ситуацията!??
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #788 -: Октомври 12, 2009, 17:40:05 pm »
... Абе вашите мъже как се справят със ситуацията!??
На моя май не му пука особенно... ужасно е учуден, че ми е лошо и че не трябва да вдигам тежко и т.н. следващото той ще го износва  osi_6
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #789 -: Октомври 12, 2009, 17:54:58 pm »
Рачо , моят мъж от трансфера до теста миеше чинии пускаше прахосмукачка и пералня и купуваше готова храна да ядем!После аз почнах по-бавно да ги върша тез неща и на почивки, но и досега повече от 5 кг не съм вдигнала.Setaкap , на мен пък ми е ставало лошо един два пъти и моя мъж се радваше защото мислеше че нещо не е както трябва щом не повръщам денонощно.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #790 -: Октомври 12, 2009, 18:12:46 pm »
Моят мъж от тансфера та до днес ( и до края на месеца:)))))го няма.
Обикновено пита как са Бари и Додо:)))))))))))))))Неможе да разбере, че нещо се променя, няма и как като не е наоколо. А и работата му е достатъчно натоварвваща за да се опитвам по мейл или телефон на другия край на света да му обясня какво ми е:))))))
Радва се по свой си начин и преживява нещата, но като цяло все едно не е участвал в процедурата:))))Няма да сгреша ако кажа, че дойде веднъж за 10 мин в болницата. и по-добре:))))))))))))Винаги ми е било по-спокойно да си стоя да чакам ако ще и 3 часа но да не нервничи до мен и да пита през 10 мин. какво става:)
Така, поне за мен си спестихме доста изнеррвящи ситуации защото си имахме други, които ми бяха предостатъчни:))))))))))))
Да е здрав и да се прибере такъв се моля само:)
*
« Отговор #791 -: Октомври 12, 2009, 19:51:53 pm »
Ами кой да пише :) Всички бяхме в АГ-то :)
Момичета много се радвам, че се видяхме и че се запознахме и се надявам да сме успели да зарадваме хората, които правят всичко за да сбъдват мечти :)
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #792 -: Октомври 12, 2009, 19:59:16 pm »
Ами кой да пише :) Всички бяхме в АГ-то :)
Момичета много се радвам, че се видяхме и че се запознахме и се надявам да сме успели да зарадваме хората, които правят всичко за да сбъдват мечти :)

Ами, че що не се обадхите да дойдем и ние :))

« Отговор #793 -: Октомври 13, 2009, 19:39:48 pm »
аууу какво мълчание

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
« Отговор #794 -: Октомври 13, 2009, 20:31:26 pm »
това е затишие пред буря  :lol:, струва ми се,че след три четири дена темата ще избухне отново и надявам се само с положителни тестове
*
« Отговор #795 -: Октомври 13, 2009, 21:34:48 pm »
еееееееееееее айде,че и ние това избухване чакаме. Нищо,че не пишем, следим ви с голям интерес. Да си провлачете крачетата :) :) :)
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за всички
« Отговор #796 -: Октомври 14, 2009, 09:12:02 am »
Вече чакам с нетърпение да се похвали отборит на отличниците :D.Много късмет!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #797 -: Октомври 14, 2009, 09:14:12 am »
Вече чакам с нетърпение да се похвали отборит на отличниците :D.Много късмет!

И аз, това чакам,  ама няма никой ...  :lol:

*
« Отговор #798 -: Октомври 14, 2009, 09:39:36 am »
Добро утро :)как сте дами аз пазя леглото и за това не пиша много.
Вчера бях с леко кървене но днес сякаш започва да изчезва дано е хубав знак.
Малко остава дами хайде да напълним темата с положителни тестове.
 :bighug: на всички :)
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #799 -: Октомври 14, 2009, 09:40:32 am »
Добро утро :)как сте дами аз пазя леглото и за това не пиша много.
Вчера бях с леко кървене но днес сякаш започва да изчезва дано е хубав знак.
Малко остава дами хайде да напълним темата с положителни тестове.
 :bighug: на всички :)

Дано Бубе, дано! Кога ще правиш тестче ти?