0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета .МММММ много е приятно да си пия кафето с вас тук,компанията ви е невероятна и действа успокояващо.Успех на  всички .Маринка мерси за кафенцето .
Като гледам списъчето yoanna трябва да се отчете днес й е 29 ден хайде мила отчети се с  :bfp:  :crossfingers: да повлечеш крак и за другите след теб :)
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Снежи, ФСХ,ЛХ, Естрадиол и Пролактин се изследват заедно. По тях и съотношението ЛХ/ФСХ се съди за много неща. После правиш фоликулометрия (добре е да е в същия месец), а 7 дена след доказаната ОВУ пускаш Прогестерон. Хубаво е всичко да е в един месец, за да си покаже цялостна картина на половата система.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Мерси, док. Crow.
Здравейте, момичета.
Радвам се, че днес тук има повече добро настроение. Радост, още докато четях за терзанията ти относно липсата на ову, бях сигурна, че някъде грешиш. Аз ти казах вече и не искам да се повтарям... :) Ако не си го забравила, другия месец ще ме споменеш с добро   :)

Crow, направо ме убиваш. Колкото повече чета постовете ти, разбирам че знаеш повече от всички доктори на куп, които съм посещавала /докато открия правилния/ :) Трябва да ги изпратя малко на обучение при теб, та дано им дойде акъла в главите. Като знам в каква трета глуха ме бяха хвърлили.... Добре, че беше този саит та да намеря правилния път. Хубаво е, че има момичета като теб тук, за да ориентират такива като мен.

Здравейте момичета.
Много ми е притеснено. От самото начало имам болки в корема, но ме притеснява това, че от 4дни са доста силни. Приличат на менструалните, но от време на време са пробождащи, дори, когато ходя до тоалетна имам чувството, че нещо ще излезе от мен. Не ме боли само, когато лежа. В петък пак съм на преглед, но до тогава сигурно ще се пукна от притеснение. Вчера звънях на док. и той каза "пий си но-шпа и ела в петък".
Кажете моля ви, ако знаете, нормално ли е това нещо.
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Здравейте сладурки!Не съм ви навестявала скоро :oops:Моля за извинение :oops:
Ще ви даря с вирусчета,които да се лепнат на всички ви :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :goodluck: :crossfingers: yahoo_17
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Опааааааааа скоро не съм се възползвала от вирусчета,нареждам се веднага,нищо че сега съм с памперс,идва нов месец,нов късмет.Пимпа,ще те глобим да знаеш,навестявай ни по-честичко.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Здравейте момичета.
Много ми е притеснено. От самото начало имам болки в корема, но ме притеснява това, че от 4дни са доста силни. Приличат на менструалните, но от време на време са пробождащи, дори, когато ходя до тоалетна имам чувството, че нещо ще излезе от мен. Не ме боли само, когато лежа. В петък пак съм на преглед, но до тогава сигурно ще се пукна от притеснение. Вчера звънях на док. и той каза "пий си но-шпа и ела в петък".
Кажете моля ви, ако знаете, нормално ли е това нещо.

Не се притеснявай. Аз и с двете ми бременности бях така. Притесненията ми при втората бяха още по-големи в началото, защото първата се оказа извънматочна и бях свързала болките с нея. Да, ама не. В последствие доктора ми обясни, че тези болки са нормални и били заради жълтото тяло. Когато се оформи плацентата и "вземе" функциите на ЖТ /някъде към 13-та г.с./ би следвало и болките да отшумят. Говоря за болките, които наподобяват ПМС-пробождания, тъпа болка в яйчниците и т.н. Иначе има и болки, свързани с разтежа на матката. Като отидеш на преглед все пак говори с доктора. Сигурна съм, че няма нищо притеснително. Късмет ;)

Джиджи, благодаря за успокоението. Силно се надявам всичко да е наред и все пак, сигурно ще дочакам петък със затаен дъх.
*

pimpa77

• 284
Маринка вземам си забележка :oops:Ще ви навестявам по често и ще ви пускам вирусета :P
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Маринка вземам си забележка :oops:Ще ви навестявам по често и ще ви пускам вирусета :P
osi_9 :bighug:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Хайде пак да копна едно линкче за новите момичета, да не пропуснат да гласуват за Щъркеловата банда, че гледам варненки са ни изравнили вече.... :)

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40002.0

Здравейте сладурки!Не съм ви навестявала скоро :oops:Моля за извинение :oops:
Ще ви даря с вирусчета,които да се лепнат на всички ви :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :goodluck: :crossfingers: yahoo_17

Благодаря за вирусчетата дано повече момичета прихванат  :) вкл. и аз.
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 13:41:50 pm от tortila »
*
Хооооп, цооооооп - Ха дано всички да се заразим!  :D
Благодаря ти Пимпа!
Аз се овъргалвам в пимпените вирусчета със всичка сила  :lol: :lol: :lol:
 Ама тея от АГ ного упории бре,еееее хайде наще трябва да ги изметем първо място си е нашееееее  :D :D :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

pimpa77

• 284
Прегръщам ви всички с голямото пупе :bighug:,за да ви препратя по-хубаво вирусчетата :P
Elena86, честито за двете чертички. Стискам палци да се радваш на здраво бебе на финала. Усещанията ти са съвсем нормални. Само искам да те помоля да си преместиш питанията в темата на бременните тук:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=40168.180
Все пак тук е пълно с момичета, които от дълги години мечтаят да видят двете чертички и е необходимо да бъдем малко по-тактични с нашите бременелски трепети. Надявам се не го приемаш като забележка, тук няма злонамерени хора, просто трябва да сме по-мили и тактични едни към други.
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 14:31:58 pm от Scarlett »
Скарлетчеее  :bighug: :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Много гуш и от мен, маймунке. :)
 :bighug:  :bighug:  :bighug: