0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
:welcome_1: :bighug:  :D

Aх, либоффф моя...

Благодаря за посрещането, момичета.

Амче либоффф съм ти я  :jump12:
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 23:00:31 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Искам да те попитам и кистата фоликулярна ли е ? Защото, ако става дума за шоколадова киста май наистина е по-добре да се оперира... Я дай повечко яснота, ако ти се пише де.
Гардже,знам, че е малко късничко, но сега чета дословно от това което доки ми е написал
Cysta ovary sinistra, хетерогенна, ехографски, многокамерна. С мнение за оперативно лечение.
Ха сега, гадайте... :D :wink: :wink:
:bighug:
*
Благодаря за посрещането  :D
Аз отдавна гласувах, жалко, че може само по един глас да се дава :?
Натали, много се радвам да те видя тук!!
*
Благодаря за посрещането  :D
Аз отдавна гласувах, жалко, че може само по един глас да се дава :?
Натали, много се радвам да те видя тук!!

:welcome_1:
Може по два гласа да се дават  :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Добро утро!  :D
Отдавна не съм поднасяла кафенце!

Хубав ден!  :D
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро`убавици .Анмарче,благодаря ти ка каЙвенцето,чудна работа върши,втори ден съм първа смяна и нещо ми идва в по-вече,спи ми се 2 не виждам,пред погледа ми само 1-3.
Добре дошли на новите и не толкова нови момичета,много се радвам че сте при нас,нооооооо и аз да кажа,хайде беж да гласувате за нашата банда,че да не се изложим на финала.
Исе,седмаче хубаво,къде пак си се разбързала,нали на 27.11.я чакаш гадината,що от рано си се заядосвала,бре шило такова,трай бе.
Хайде от мен лек ден,после пак ще ви нагледам,че като не вляза един следобед само и после не мога да ви изчета.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Искам да те попитам и кистата фоликулярна ли е ? Защото, ако става дума за шоколадова киста май наистина е по-добре да се оперира... Я дай повечко яснота, ако ти се пише де.
Гардже,знам, че е малко късничко, но сега чета дословно от това което доки ми е написал
Cysta ovary sinistra, хетерогенна, ехографски, многокамерна. С мнение за оперативно лечение.
Ха сега, гадайте... :D :wink: :wink:
:bighug:

Cysta ovary sinistra - това означава киста на левия яйчник. Останалото си е на Бг. Така, че все още не става ясно за каква киста (шоколадова или фоликулярна) става дума. Надявам се да е фоликулярна и наистина да си изчезне сама :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Добро утро !
 Анмарче мерси за кафенцето !
Маринче и аз съм така тия дни мн ми се спи !
Ама едно кафенце върши чудесна работа!
Айде лек ден!
[/url]
*
Добро утро!
Анмарче, много ти е готино кафенцето! Благодаря!
Пиивам с кеффф от него  :D, то и на мен днес ми е сънливо  :?
А сега отчет: Току що бях при док. и се оказа, че фол. ми още си стои  8O, днес ми е 13ден, вече би трябвало да се е спукал??? В понеделник пак. Док. ми напомни ,че веднъж ми е казал, че имам Луфсиндром  8O 8O 8O и да не се притеснявам, има си методи!
Айде лек ден!
Маринкааа,Маринка,аз съм с въгарец в дупето  :D ,аз да ти кажа сега ако мога да я викна по рано ще ми е супер че искам да отивам на док,а тя сега само ме бави.Искам да ми преброй антралните фоликули та да мирясам ,ако всичко е ок. че сега ми е едно напрегнато  :(
 Анмарче мерсаж за кайвето супер е.Как мога да си дам и двата гласа за наща група че не ми е ясно и съм си дала само единия за нас,а другия няма да кажа за кой че ще ме линчувате :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро и от мен! Анмарче  :bighug: благодарско за кафенцето-супер е и тъкмо ми идва навреме!!!
Добре дошли на новите попълнения, както и на новите стари попълнения  :bighug: нови желаещи за бебче не връщаме-колкото повече, толкова по-добре!!!
И ДА ГЛАСУВАТЕ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ДАВАМЕ!!! НИЕ ЩЪРКЕЛИ ИЛИ КОСТЕНУРКИ СМЕ, А?
Весел ден на всички ви сладурки!!!
*
Добро утро!
Чудно кафенце!Анмарче,благодаря.Веднага се настанявам в компанията ви. :)
Маринче,чуден шаран си спретнала в Номинациите.Браво! :lol: osi_9
Но и аз като Исето искам да запитам:

Как мога да си дам и двата гласа за наща група че не ми е ясно и съм си дала само единия за нас
:ask:
Хубав и ведър ден на всички в нашата групичка! :grouphug2: :sunshine:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Добро утро, ето ме и мен в кафе-компанията  :wink:
Анмарче:balk_21:
Добре дошли на новите-стари сладурки  :balk_14:
Дагея, ама успяха да те вкарат във филм, дано всичко се оправи бързо и не се налага операция  yahoo_17
Пете, що така с този фоликул , хм.. сега пък и луфс.  8O  :hug2:
Исе, споко, всичко ще е наред и ще мирясаш  :balk_602:
Анизка, незнам дали сме щъркели, но кокошчици сме със сигурност  :a_hen_01: :a_hen_01: :a_hen_01:

Приятен ден

Здравейте момичета! Първо гласувах,даже мисля ,че водим и сега се записвам при вас. Отдавна ви следя какво се случва с вас и ще се радвам да ме приемете в отбора.
*
Здравейте момичета .Много раннобудни сте вие .Анмар мерси за кафето вкусно е толкова, както и изглежда.Успешен ден на всички  сладурани  тук в бандата
*
Любомира :welcome_1:
 Дано не се задържиш много при нас  :D
Пете, що така с този фоликул , хм.. сега пък и луфс.  8O  :hug2:
Знам ли, то тази година за втори път ми се случва! :oops: Дано само да не се превърне в киста  :oops: В понеделник отново ще ида при док. да го видим.
Еййй, Маринкаа, много ти е сладък шарана!  :D Чак ми се прияде  :D
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 09:23:04 am от petqst »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Маринкааа,Маринка,аз съм с въгарец в дупето  :D ,аз да ти кажа сега ако мога да я викна по рано ще ми е супер че искам да отивам на док,а тя сега само ме бави.Искам да ми преброй антралните фоликули та да мирясам ,ако всичко е ок. че сега ми е едно напрегнато  :(
 Анмарче мерсаж за кайвето супер е.Как мога да си дам и двата гласа за наща група че не ми е ясно и съм си дала само единия за нас,а другия няма да кажа за кой че ще ме линчувате :lol:

Знааааам ,знааааам ,че не седиш мирно,лудетино.Пък за втория глас,ей ся те убих,знам за кой си гласувала.Ама то и не може май 2 пъти за една и съща банда да гласуваш,ако можеше щеше да е супер.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Любомира  :welcome3: и бързо бързо да се преместваш по другите темички! И да благодаря за гласа за нашата /вече и твоята банда/!!!
Хайде още малко зор с гласуването и ще ги задминем
Маринка сцепи мрака с този шаран-сега няма как да не излъжем всички да гласуват за нас!!!
Пете, имаш  yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: от мен, и дано се пукне!
То все ще има за нещо да се тревожим  :balk_150: , аман вече  :balk_163:

Добро утро  :) Анмарче благодаря за кафенцето!
Добре дошли на новите момичета и бързо изнасяне в темичката на бремелинките :crossfingers: :balk_103: