0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Муцки искам да ви пожелая много весели събота и неделя /надявам се да мога да ви видя, защото мъжо можеби най-сетне ще ми направи кабелчето/, но ако не  много ви  :bighug: :bighug: :bighug: и в понеделник ще чакам само хубави резултати.
Наде стискам палци да намерите най-евтината и най-готината квартира. :D
Да се похваля и аз днес-кръвния ми тест беше днес и е положителен. От все сърце пожелавам на всички момичета да изживеят това, което аз преживях днес. Ако трябва да съм по-точна просто много плаках-това ми беше първоначалната реакция. Искам да кажа на всички момичета- Повярвайте в мечтите си и те просто ще се случат! Днес това е моята първа малка победа в трудната битка. Най-искрено желая успех на всички момичета, много сбъднати мечти и безброй усмивки! На Коледа наистина стават чудеса! mc101
[/url]
*
Петя, Честито!
Леко бременеене и сладко бебе догодина
:bori_007: :bori_004:
*
Честито, Петя! Лека бременност и здраво бебе ти пожелавам.
Петя, честито и лека бременност ти желая  :cloud9: :) !!

Женя, благодаря за стиснатите палци, ще споделя в неделя  :)

Цигуларче, ти подготвяшли се за успешното инсе  :wink: :crossfingers:

*
Честито Петя! Лека бременност и здраво бебче да гушкаш!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Честито Петя,лека и безпроблемна до финала  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Пете, честито. Лека бременност и здраво бебче ти желая.
Аз току що си украсих елхичката , а сега остава само някой да я напълни с подаръчета. М-м-м, ама много обичам подаръчета да знаете ! Ако някой види дядо Коледа, да му напомни да мине и през нашия дом, че да ми пусне в комина някоя изненадка. Каквато и да е, няма да се обидя :) Аз тази година ще взема да намеря някой от многото дядо Коледи по улиците и мисля да се снимам с него. 'ми така де, като няма кой да курдисам в ръцете му, ще взема да се снимам аз с него  :lol: :lol: :lol: Ще гледам да си правя сама веселото  :lol:

П.П: Абе някой знае ли колко ЛС можем да съхраняваме ? Все се притеснявам да не ми се затрупа пощата, а някои ЛС просто си ги обичкам и не искам да си ги изтривам.

И още едно въпросче към Варненки - Кога ще се раздават медальоните в нашия град ?

Хубава вечер на всички и много предпразнично настроение :) И да си украсите елхичките, ей !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Пете, честито! Лека и безпроблемна бременност до края  :)

Гардже, в моята кутия има над 400 писма, ама и аз не съм запозната колко може да се пазят  :?, хич не обичам да трия нещо :lol:

А за медалионите и аз нямам информация още.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

crow

• 2670
Радост, 400 писма ? Бреййй ... В моята поддържам все около 20 и се тревожа да не я задръстя ... Тц-тц-тц ... От сега нататък няма да се притеснявам толкова  :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Аз тази година ще взема да намеря някой от многото дядо Коледи по улиците и мисля да се снимам с него. 'ми така де, като няма кой да курдисам в ръцете му, ще взема да се снимам аз с него  :lol: :lol: :lol:
Само така, Гардже! :lol:
Сутринта по радиото интервюираха автора на книга за революционните технологии, използвани от Дядо Коледа. Още Артър Кларк бил казал, че добре разработените техонологии винаги приличат много на магия. Та и старецът не работел с магия, ами с костюм от наноматериали, който хем топлел, хем го правел невидим при нужда; очилата му имали вграден екран с GPS връзка и дърпане на данни за адреса и членовете на всяко домакинство; имал и скенер, с който проверявал вече поставените под елхата подаръци, за да не ги дублира и за да си спести опаковането и разопаковането; и най-вече шейната му е в състояние да изкриви временно-пространствения контимуум и да го прехвърли за нула време от една точка на земята до друга.
Чудна работа! :D Всички, които се опасяват, че Дядо Коледа ще ги пропусне, са уведомени - няма опасност.

Наде, готвя се, вече пия кломид в доза, от която току виж съм почнала да светя на тъмно - по 4 хапчета в дни 4-6 и по 3 в дни 7-8. 8O
*
Здрявейте и от мен - по-рядко пиша, но пък ви чета  :lol:
Честито на Петето!!!  :bori_007: :bori_005: много се радвам за теб!
Ловът при мен е към края така че може да ме преместите в чакащите коледното чудо на 23 ти Декември  tree2a
Много Ви благодаря момичета! :bighug:
[/url]
*
Петя, честито и от мен! Сега много спокойствие и късмет ти пожелавам и сладко бебче на финала!
*

crow

• 2670
Оле, Цигу - ти ми скри шапката. Признавам си ! И да ти кажа честно два пъти ми я скри  :lol: :lol: :lol: Първо със съвсем правдоподобното доказателство, че скоро може наистина да видя "жив" дядо Коледа - съвсем както съм си го представяла. Ще повярвам на стари години в белобрадото старче ... И второ какви са тези дози Клостил бре ? Ти направо ме разби...
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
Петя честито.Лека и безпроблемна бременност.Нека си провлачиш краката и повечко да се похвалят с положителни тестове. mc101 santa2 preggo stork-boy
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Петя-честито и от мен!Лека и безпроблемна бременност и здраво и пухкаво бебче на финала.
Цигуларче каво се цели с такива дози Клостил.Ако можеш да споделиш,защото аз миналия цикъл по лекарско предписание пих по 1/2 сутрин и вечер уж за подобряване качеството на яйцеклетката и резултата беше нулев,а в следствие на това (аз така си мисля)сегашния ми цикъл се очертава ановолуторен.Незнам за кой път тази година вече.
  <br />
Петя честити  :bfp:Леки :cloud9:месеца и един щастлив финал :bori_002: :P
Приятна събота и неделя момичета!
:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Цигу, и мен ме изненада с тази доза Клостил 8O
Не е ли множко?
Какъв резутат търсите?
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Пете, честито миличка и от мен! Много леки 9 месеца  :cloud9: ти желая и пухкав вързоп накрая  :babyflips: !!!
Хайде сладурки лека вечер и много усмихнати събота и неделя!!! И чакам още хубави новини.......