0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ние едва преди малко се прибрахме и нямах търпение да вляза в темата:)
Алтеа, много съм щастлива и с цялото си сърце ти желая да успеете. Желая ти да имаш моя късмет от изминалата година. За мен тя започна по същия начин, с награда от Зачатие а сега три малки сърчица тупкат в малките легълца.
Днес беше много топъл и приятен ден. Излязохме на разходка и преди да тръгнем от вкъщи написах на 3 листчета имената на участващите в томболата. Нямаше как да нося купа със себе си, затова за купа използвах едно от шишетата на бебетата:)))))
Бяхме пред "Хоризонт" а доло на плажа имаше много, ама много  бели лебеди. Половината бяха във водата а другата половина сред хората на пясъка и те ги хранеха. Беше много красива гледка. Тогава реших, че там ще изтеглим късметлията.
Благодаря на Миленка за заснетия клип. Оказа се, че моят апарат няма звук:) Ще сложа и снимки, а тя като се прибере и оправи ще изпрати клипа на мен или Дони за да го качим тук и да го видите.
Благодаря на Зачатие, че ме избраха да бъда ръката им в случая.
Дано съм наистина на късмет. Аз вярвам в това.

Успех и на друите 2 момичета.

Благодаря ви Зачатие.

Петина
*
Алтеа, мила толкова ме зарадва тази новина!  :D
Дано късмета на Лиско да те споходи и да не те оставя!

Искрено се възхищавам и благодаря на г-жа Велинова и на целия екип на Зачатие - хубаво е че има добри хора на тази земя!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Искрено се възхищавам и благодаря на г-жа Велинова и на целия екип на Зачатие - хубаво е че има добри хора на тази земя!
Има дни, в които само за това живея :) За да вляза във форума и да си спомня, че всъщност има много добро в живота ни. Това "нещо" през, което преминаваме все пак ме събра с толкова големи сърца. Имало е смисъл ! Може да звучи като едно голямо клише, но в момента точно това изпитвам. Поклон пред г-жа Велинова, Зачатие и всички вас.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Чеестито, Алтеа! Много се радвам и ти пожелавам радостта на мама Лиско!  :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
  altea , ей на това се казва "От късмета си не можеш да избягаш!" Толкова много момичета искахме ти да си една от печелившите участнички,че нямаше как да не стане.Много се зарадвах,да знаеш,а още повече с благословията на мама Лисана нещата ще придобият щастлив финал!Късмет и на другите две момичета!  :goodluck: :babyflips: :babyflips: :babyflips:

Честито Алтеа!Дано сме ти на късмет!За мен беше чест да участвам в тегленето  на нещо такова, което променя целия ти живот!Успех!

*
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
Ох, много ме развълнувахте. Понеже не съм от най-активните мислех,че си стоя скромно в ъгъла,а то толкова много хора ме мислили и стискали палци ей това най-много ме зарадва.Благодаря ви , продължаваме напред до щастливата развръзка, нали сме от добрите, а доброто винаги побеждава  :bighug:

Лисе, аз като подготвах документите за осиновяване,които преди месец подадохме изчетох твоя опит по този път, дано съм тръгнала след теб и наистина да увеличим лисичата дружинка - благодаря,че изтегли листчето с моето име.
« Последна редакция: Януари 07, 2010, 21:27:37 pm от altea »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ох, много ме развълнувахте. Понеже не съм от най-активните мислех,че си стоя скромно в ъгъла,а то толкова много хора ме мислили и стискали палци ей това най-много ме зарадва.Благодаря ви , продължаваме напред до щастливата развръзка, нали сме от добрите, а доброто винаги побеждава  :bighug:

Лисе, аз като подготвах документите за осиновяване,които преди месец подадохме изчетох твоя опит по този път, дано съм тръгнала след теб и наистина да увеличим лисичата дружинка - благодаря,че изтегли листчето с моето име.

Аааа, аз бях само вестоносец на късмета ти:)
Успех и крачи уверено както и досега Алтеа.
Прегръщаме те:)
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
пожелавам от сърце успешен опит на Алтеа! :)
никога не отстъпвай на принципите си!
... продължаваме напред до щастливата развръзка, нали сме от добрите, а доброто винаги побеждава  :bighug:
Продължавай, Алтеа, а ние ще сме до теб и ще те подкрепяме !
Много, много се радвам, че получи този шанс !
Така исках и ти да си от спечелилите, а теб те нямаше там...
...но ето, че късмета не те остави и се появи допълнителната
награда и точно твоето име бе изтеглено днес !
Желая ти попътен вятър и час по-скоро да достигнете
пристанището на вашата сбъдната мечта   :crossfingers: :rainbow:
Благодаря на г-жа Велинова и всички, които са виновни това да се случи  :flower:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Честито,altea! Заслужен   и изстрадан късмет ,но дано това е   твоят шанс и опит !Няма  начин да не е  така - на късмет ти е ! А и с такава орисница като Лиско  ,резултата трябва да е  :bfp:

Успех и на останалите момичета  -спечелили или не от "Коледно желание"  -нека късмета се усмихне и на тях и да гушкат сладури!

*
Е, браво, чудесна новина! Честито на Алтеа! И аз се присъединявам към момичетата, които преди това са писали, че твоята история ни докосна най-силно и всички искахме да прочетем името ти сред спечелилите. Честито още веднъж! Дано тази помощ те приближи още по-близо до твоята мечта! Благодаря на дарителката, на "Зачатие", на Лиско и на всички момичета, допринесли за тази награда!

АЛТЕА, миличка толкова много исках ти да спечелиш тази награда, видя ли винаги има светлъл лъч надежда :D
Благодаря на всички дарители и най-вече на Зачатие, които сбъдват съкровенни желания и на мама Лисана тя има златна ръка и сърце!
Я, какви работи съм пропуснала!!!

Чудесно, Алтеа! Честито  :D!!!
Това че си скромна не те поставя в ъгъла  :D

Явно мисленето и стискането на палци работи през късметлийската ръка на Лиско  :D
Честито Алтеа,
Радвам се за теб. Ето късметът ти тръгна от нашия град !
Стискаме палци !
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
Поздравления Алтея!
Твоята история изключително много ме трогна и докосна.
Искрено ти желая тази година да осъществиш мечтата си.
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
Дано и твоят късмет най-сетне да проработи, Алтея!  :wink:
Стискаме ти палци и от все сърце ти желаем успех!       
yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
Прегръдки за всички, които правят чудесата реалност :bighug:

Успех, Алтея, ето още една крачка напред към така жадуваната цел :crossfingers:

Дано 2010 наистина е паметна за Зачатие
Ех че хубава новина,браво Алтея мн се раздвам за теб,тайничко си се надявах да си ти :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...