0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lexi

сезон за ин витро
« Отговор #60 -: Май 09, 2006, 14:30:27 pm »
Защо всички се хванахте за ниските цини и забързаното темпо?
Ниските цени за мен бяха един от поводите да отида там, а лудницата съм готова да я изтърпя, не съм от претенциозните. Други са причините да съм скептично настроена и вече ги написах.
Заек, предпочитах да съм анонимна, тъй като имам добро мнение за лекарите, но не и за клиниката като цяло и до сега се опитвах да се въздържам от негативни коментари. Не крия, че се чувствам гузно, излагайки фактите, но те са такива.
сезон за ин витро
« Отговор #61 -: Май 09, 2006, 14:32:12 pm »
Лекси, нищо против теб, мила. Просто не можеш да искаш някой да те различава от другите, след като съзнателно се укриваш.
*

Anonymous

сезон за ин витро
« Отговор #62 -: Май 09, 2006, 14:34:32 pm »
Права си :D  Всеки трябва да си стои зад думите.
сезон за ин витро
« Отговор #63 -: Май 09, 2006, 19:51:28 pm »
jam, извинявай ако съм се изразила погрешно, но никъде не съм призовавала към цензура, а призива ми беше към момичетата да не бъдат толкова остри в коментарите си, тъй като в нашата държава рядко по-скъпото е гаранция за по-качествено. Факт е, че в държавните ни болници са най добрите специялисти и че много частни клиники обръщат повече внимание на битовите условия за да компенсират липсата на добри специялисти. Да вярно в Тина Киркова както и в повечето държавни болници битовите условия не са на нужното ниво, но всички знаем че те са въпрос на пари, а при условие че инвитрото там струва на половината на това в някой частни клиники,  логично е и средствата който постъпват в болницата да са чувствително по-малко. Но за разлика от битовите условия професионализмът и уменията не са само въпрос на пари. Това което исках да кажа е че аз предпочитам да поверя съдбата си в ръцете на тези лекари. Не налагам мнението си на никой.