Здравейте, коремчета- малки и големи! Джиджи, присъединявам се към положителната енергия, която Скарлет ти праща и ти пожелавам нещата да се развият по най- добрия за теб и бебчо възможен начин, какъвто и да е той! Леко раждане! Glory M, всичко ще е наред на феталната, стискаме палци! Cambozzola, много приятно събуждане, честити ти ритничета! А аз тази вечер(сутрун) едни сънища, едни чудесии, явно предизвикани от превъзбудата покрай вчерашното раждане на етърва ми. Сънувах, че вече раждам, но не знам къде беше, в коя болница, в кой град, само зловещият момент, когато ме зашиват вече, а аз съм видяла само две бебета. Питам майка ми(която беше там до мен, а не мъжът ми) къде ми е третото бебе- Докторът казал, че спряло да се развива и не го извадили. Викам; "Ама как така ще го оставят в мен, да гние ли?" Събудих се, за да прекъсна лошия сън. Такива едни глупости, дето хич не им се връзвам, че значат нещо, но ето на- откак съм се събудила настроението ми е криво. Иначе- имаме си племенничка, всеки момент може да се "пръкне" и племенника- на сестра ми бебето. И емоциите са големи и хубави! Станах доста разточителна... Много хубав ден на всички!