0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #160 -: Февруари 25, 2010, 18:30:02 pm »
Цвети честито
*
« Отговор #161 -: Февруари 25, 2010, 18:39:20 pm »
Цвети:) хубави новини да растат много бебоците.Честито и много дълги години да се радвате един на друг мъжо :)
Дианка ,добре дошла и здраво бебче на финал.
Жаска ,anizi и аз не спирам с моите болешки вчера пак ме боля корема ниско долу а от две седмици ме боли и високо горе но болката е различна имам чубството че ребро се забива някъде из органите ми :lol: не мога да го опиша точно ,боли ме точно в една точка около 3см в дясно.И си го обеснявам с това че коремчето ми е доста голямо и се притиска нещо вътре.Стига с тези мои болежки явно ще е така ама нали съм новобранка в тази област все си задавам въпроси.
*
« Отговор #162 -: Февруари 25, 2010, 19:42:27 pm »
Добре дошли и лека бременност на Дианка и Естелитка :D
Аз имам и добри и лоши новини.Първо добрите,потвърди се ,че ще имаме момиченце и на ФМ всички органи са ОК,отговаря си за седмиците.
Аз обаче цяла седмица съм с болки в бъбреците,3 пъти вече ходя на нефролог и ми казва само да лежа да пия Бусколизин,цитронада и по 2 литра течности.АГ ми каза да пия Неуринал,т.к. левкоцитите са ми много завишени.
А някоя от вас пие ли НутриМаг?
*
« Отговор #163 -: Февруари 25, 2010, 20:23:25 pm »
Да споделя с вас един много полезен сайт.Някои може да го знаят.

http://papa-bebe.com/kak_da_izberem.html
 http://papa-bebe.com/kak_da_izberem_dre6ki.html#dr
« Последна редакция: Февруари 25, 2010, 20:27:04 pm от ketti »
*
« Отговор #164 -: Февруари 25, 2010, 20:39:20 pm »
Добре дошли и лека бременност на Дианка и Естелитка :D
Аз имам и добри и лоши новини.Първо добрите,потвърди се ,че ще имаме момиченце и на ФМ всички органи са ОК,отговаря си за седмиците.
Аз обаче цяла седмица съм с болки в бъбреците,3 пъти вече ходя на нефролог и ми казва само да лежа да пия Бусколизин,цитронада и по 2 литра течности.АГ ми каза да пия Неуринал,т.к. левкоцитите са ми много завишени.
А някоя от вас пие ли НутриМаг?
И аз бях го позакъсала с песъчинки и температурка, без болка-пия антибиотик и Неоринал също. По-добре съм, ама трябва пазене
*
« Отговор #165 -: Февруари 25, 2010, 21:19:48 pm »
Добре дошли на новите момичета и леко бременеене!  :D

Tsveti75, супер новини. Много се радвам, че всичко с бебоците е наред, следва най-приятното - покупките.  :D Честито за подписването, да се радвате на дълъг и щастлив семеен живот!  :D

gbg123, аз пия Nutri-Mag. Това е магнезии за контракциите. Аз мислех, че е по-силен, а то се оказа, че е по-слаб от магнерота. Пия го по две или три на ден.
*
« Отговор #166 -: Февруари 25, 2010, 22:04:58 pm »
Здр на всички, аз съм от скоро в тази тема и това ми е първа бременност. Незнам какво трябва да усещам, чувствам лека болка и подпиране от страна на бебето. Това нормално ли е? В момента съм в началото на 8г.с. Помогнете
*
« Отговор #167 -: Февруари 25, 2010, 22:07:50 pm »
Моя АГ ми обесни,че освен за контракции и за отпускане на матката,помагало и за изкарването на песачинките/Нутри-Маг/,но засега да не го пия,утре ще разбера дали и него да почвам.
*
« Отговор #168 -: Февруари 25, 2010, 22:23:11 pm »
Теди, рано е да усещаш бебето да те подпира. Но иначе може да те боли и придърпва в областта на яйчниците и матката без това да е повод за притеснение.

Честито на новозаписалите се и лека бременност и раждане на всички!

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #169 -: Февруари 25, 2010, 23:09:10 pm »
Здравейте момичета. Два дена не съм се явявала и гледай колко много сте изписали.

cambozzola честито лудуване в коремчето. mari-al , това със сънищата явно е при много момичета. Имам колежка, която също е бременна и тя сънува подобни глупости. А аз какви сънища сънувах, не е за говорене. Не ми се иска дори да казвам, защото бяха голями  ужасии. Явно е нормално по време на бременността. estelitka и dianka  , добре дошли. Леки  безпроблемни бременности ви пожелавам. Scarlett,аз мисля, че е нормално по-бавно да ти се съсирва кръвта при положение, че си на аспирин, ама кажи го на лекарката като отидеш утре, че може да реши и други изследвания да ти пусне.  

Tsveti75 , прекрасни новини! Най-вече за бебчовците, ама и за това, че вече си госпожа  :lol:.

Момичета и на мен малко ми прокървяха венците. Това може да се случи. Казват да се внимава много с устната хигиена и освен добро миене на зъбите да се ползват и конци и води за плакнене.

Поздрави на всички момичета.

Боби

*
« Отговор #170 -: Февруари 26, 2010, 00:05:41 am »
Благодаря за посрещането!!
За венците ползвам Лакалут паста, защото при мене положението е много зле още от предишната бременност...
Боби, води за плакнене  казваш.. имам тука една Елудрил или нещо такова,ще проуча дали става и ще пиша.
tedyto, и аз мисля, че няма как да усещах бебето толкова рано, по-скоро е разтягане на матката, нормални са такива усещания. кажи на следващия преглед, и на теб ще ти е по-спокойно.
Джиджи днес май не се е появявала - дали да не чакаме някоя хубава новина?
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #171 -: Февруари 26, 2010, 02:04:14 am »
Джиджи днес май не се е появявала - дали да не чакаме някоя хубава новина?
И аз това си мислех дес по-рано. Тя обикновено наминава от тук, а сега я няма.

Боби

« Отговор #172 -: Февруари 26, 2010, 08:51:51 am »
Цвети, честито, госпожо!  :lol:
Пожелавам ви дълги съвместни щастливи години с много любов и пълна къща с весели детски гласчета! Аз като една заклета романтичка, много се радвам на такива новини.
:party:
« Отговор #173 -: Февруари 26, 2010, 09:24:16 am »
Здравейте момичета!Цвети честито подписване пожелавам ви дълги години разбирателство и щастлив живот ама и то обратното май е невъзможно с три бебета...Между другото и аз съм като теб само че нашите години са 8 и тази година и ние ще сключим брак.И по този повод да ви питам ако отида на 3д ехограф дали ще засекат пулса по рано в началото на 7г.с
*
« Отговор #174 -: Февруари 26, 2010, 10:35:55 am »
Специално се включвам да кажа на Цвети - Честито!
Да ви кажа момичета, при мен проблема с венците е ужасен. Пробвах всичко - пастата ми е специална, купих мека четка, специална вода, жабуря се със смрадлика и лайка. И като почна да си мия зъбите, чак ми е гадно с тази кръв.
Но при мен се надявам, че малко остана - избрах си лекар за раждане и ми даде ориентировъчна дата за секцио- 1 април :balk_602:.
Ако децата не решат друго, де!

« Отговор #175 -: Февруари 26, 2010, 10:52:34 am »
Дианка, Естелитка, добре дошли, лека бременност и здрави бебчета! Цвети, честито! И при нас бракът се случи след 8 години съвместен живот и щастието изобщо не се стопи, дори напротив! Весел празник ви желая! И много се радвам, че всичко с бебчетата е наред! Усмихнат ден на всички!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #176 -: Февруари 26, 2010, 10:54:57 am »
Здравейте момичета!
Прекрасно е човек да вижда в тази тема все нови и нови попълнения. На всички ви желая леки и спокойни бременности!  :crossfingers:

Цвети, поздравления за хубавите новини! Още много по 12 години съвместен живот ви пожелавам, изпълнен с много усмивки и незабравими моменти.
Леки и спокйни дни до най-вълнуващата среща с малките ти съкровища.  yahoo_17

За кървенето на венците аз ползвах паста и четка за зъби на Лакалут и имах ефект от това. Стоматологът ми беше изписал и гел за мазане на венците Parodium, но така и не стигнах до него.

Те това от мен.  :)
Хубави и спокойни дни желая на всички ви!
Наслаждавайте се на тези моменти - незабравими са! :D
*
« Отговор #177 -: Февруари 26, 2010, 12:37:40 pm »
Благодаря за съветите blue_sky и на теб също dianka  :)
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #178 -: Февруари 26, 2010, 14:05:44 pm »
Здравейте! Аз днес съм със странни болки около корема малко като мускулна треска  8O на някой да му се е случвало такова чудо?
« Отговор #179 -: Февруари 26, 2010, 20:21:43 pm »
Здравейте бъдещи мамчета.Скарлет,благодаря ти мила , че ме насочи къде мога да срещна себеподобни. :D Аз чакам тризначета и много бих се радвала да се запозная с бъдещи мами като мен.Да обменим опит и мисли.
Най-голямото ми притеснение до този момент са болките които изпитвам ниско долу, заради които доста време прекарах и в болница , но според лекарие са от разпъването.Дано.Всяка седмица поне един ден имам с такива силни болки.
От скоро обаче, от както влязох в 24 седмица започна да ме тревожи и темата къде е най-добре(за децата)да родя.
До сега мислех да родя в Старозагорската АГ болница, но след двумесечен престои там имах възможността да видя работата в гинекология родилно отделение и неонтология.И ДА СИ ПРИЗНАЯ СЪМ ПРИТЕСНЕНА.От всичко прочетено, разбирам , че Майчин дом е най-добрият вариант.Но как да стане?Аз не познавам нито един лекар там.Нито те са запознати с състоянието ми.Ох, наистина не зная какво да направя.
tsveti 75 честито за бракосъчетанието!Рабирам , че и ти като мен си пациентка на др.Стаменов и след това на Сегридов,аз при него( Сигридов)не съм ходила, защото от 8г.с влязох в болница заради проблеми с повръщането после с болките ниско долу и така пътуването до София ми стана невъзможно.С др. Стаменов се чувам отвреме на време, а иначе бременността ми следи др.Цонева.Виждам , 4е си се насочила към  др. Дяволов МД.Искам да те попитам, ти ли си го избра или Сигридов ти го препоръча.И как става ти ли се свърза с него или той?Благодаря