Здравейте бъдещи мамчета.Скарлет,благодаря ти мила , че ме насочи къде мога да срещна себеподобни.
Аз чакам тризначета и много бих се радвала да се запозная с бъдещи мами като мен.Да обменим опит и мисли.
Най-голямото ми притеснение до този момент са болките които изпитвам ниско долу, заради които доста време прекарах и в болница , но според лекарие са от разпъването.Дано.Всяка седмица поне един ден имам с такива силни болки.
От скоро обаче, от както влязох в 24 седмица започна да ме тревожи и темата къде е най-добре(за децата)да родя.
До сега мислех да родя в Старозагорската АГ болница, но след двумесечен престои там имах възможността да видя работата в гинекология родилно отделение и неонтология.И ДА СИ ПРИЗНАЯ СЪМ ПРИТЕСНЕНА.От всичко прочетено, разбирам , че Майчин дом е най-добрият вариант.Но как да стане?Аз не познавам нито един лекар там.Нито те са запознати с състоянието ми.Ох, наистина не зная какво да направя.
tsveti 75 честито за бракосъчетанието!Рабирам , че и ти като мен си пациентка на др.Стаменов и след това на Сегридов,аз при него( Сигридов)не съм ходила, защото от 8г.с влязох в болница заради проблеми с повръщането после с болките ниско долу и така пътуването до София ми стана невъзможно.С др. Стаменов се чувам отвреме на време, а иначе бременността ми следи др.Цонева.Виждам , 4е си се насочила към др. Дяволов МД.Искам да те попитам, ти ли си го избра или Сигридов ти го препоръча.И как става ти ли се свърза с него или той?Благодаря