Здравейте!
Рядко се престрашавам да пиша тук, но да знаете, че редовно ви чета!
Аз съм онази дето се жалваше,че не усеща никакви симптоми на бременност- е, вече усетих, че и още как! Но като цяло съм добре!
В сряда и аз чух сърчицето на моето бебе! За сега то е само 9 мм! Бях за първи път на преглед по каса и останах общо взето потресена! Лекарката беше студена, сърдита и мълчалива. Още като чу, че съм в 7-ма седмица и отсече: много рано идваш!
Обясних и, че до сега съм посещавала еди кой си доктор /моя специалист по стерилитет/, който вече е установил бременността ми и ми е изписал еди какви си лекарства....А тя ми заяви, че ако мисля и занапред да ходя при него отказва да ми води консултациите!
Брееей! Ами как да не си ходя при него, като той ме познава от години, знае всичките ми проблеми и през какво съм минала, а тя нищо не каза като и обясних, че това е бременност след стерилитет и т.н и т.н.....
Та така- малко съм разочарована....
Така се моля всичко само да е наред!!!!
О, най-важното което искам да ви питам: ще ми мине ли изобщо някога този нечовешки, постоянен глад!? Хем ми се гади, хем ми се яде, ама адски!
Аз съм слаба по принцип, амаа......Няма такъв апетит, казвам ви! Няма ли да ми помине, а!? Плаша се направо!