0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте на всички!Преди няколко седмици си взех заповедта от фонда и след около месец ако всичко е нормално и аз ще започна стимулация за ин витро в Майчин дом-Варна при доктор Капка Атанасова.  За сега съм много доволна от доктор Атанасова ,много е внимателна и всичко ти обяснява.
Успех на всички!
« Последна редакция: Септември 11, 2012, 00:22:06 am от nade822 »
*
Добро утро на всички.Днес в 12ч. ще ми върнат 3-те бубки.Дай боже този път да се захванат и да си седят на топло 9 месеца.
Здравейте,
Мисля, че вече мога да се включа и аз. Вече съм бременна от 3 опит икси в 29 седмица със близнаци съм. Нашата мечта се сбъдва дано всичко мине добре до края, който вече е съвсем скоро.
 Благодарна съм, че попаднах в ръцете на Д-р Капка Атанасова, нямам думи, с които да ви опиша що за човек е и да опиша нашата благодарност, просто имахме късмет.
 Момичета желая късмет на всички, и приемете един съвет. Когато започвате процедура не мислете "дали ще стане"  вярвайте, че ще стане.
Здравейте,
Мисля, че вече мога да се включа и аз. Вече съм бременна от 3 опит икси в 29 седмица със близнаци съм. Нашата мечта се сбъдва дано всичко мине добре до края, който вече е съвсем скоро.
 Благодарна съм, че попаднах в ръцете на Д-р Капка Атанасова, нямам думи, с които да ви опиша що за човек е и да опиша нашата благодарност, просто имахме късмет.

Честито Гюлчи.Радвам се за теб.Пази се сега в това вирусно време.Дай Боже, повече да споделяме радост като твоята.
Гюлчи, честито ,пожелавам ти лека бременност до края и едни хубави и сладки бебоци!
Migra,стискам ти палци твоите малки съкровища да останат при теб следващите девет месеца!
Ние най-вероятно ще стартираме нашият първи опит през януари,нно редовно следя темичката,даже за момент се бях притеснила,че няма момичета опитващи в Майчин Дом,а всъщност се оказва ,че не е така!
Успех на всички,борещи се за своята мечта!!
Благодаря, момичета. Успех и на всички. Ако някой се интересува от нещо питайте.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Здравейте,

Честито ,Мила,аз чак сега надникнах и видях радостната новина.Дано всичко бъде наред.И моят ред за четвърти опит при Капка Атанасова идва,но отлагам за февруари мес.,още малко искам да си почина.А нали удължиха и срока на заповедта от фонда и си го позволих.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Благодаря,
Желая успех и на теб. ПРосто вярвай че ще стане. Когато започнеш опита не се притеснявай какво ще стане казвай си сега е момента сега ще стане,
 А ние вече имаме дата за раждане, трябва да кротувам сега до тогава.
 Стискам палци на теб и на всички,които искат бебечета.
*

Марина75

• 3039
Здравейте,момичета,тук нещо е голяма пустош.Аз си записах час за вторник да видим какво ще каже док.и живот и здраве последния ни опит предстои.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Наистена е пустош и аз всеки ден надникавам.
Марина стискам ти палцо това да е вашият опит и да стигнеш до своята голяма мечта.
Аз чакам,да приключат с подписването на договорите за да стартираме с нашия първи опит.
Ще се радвам,ако и други момичета споделят инфо и опит,предполагам,че има такива,които са в Майчин Дом.
*

Марина75

• 3039
Наистена е пустош и аз всеки ден надникавам.
Марина стискам ти палцо това да е вашият опит и да стигнеш до своята голяма мечта.
Аз чакам,да приключат с подписването на договорите за да стартираме с нашия първи опит.
Ще се радвам,ако и други момичета споделят инфо и опит,предполагам,че има такива,които са в Майчин Дом.
Още ли не са приключили с договорите?Ти как пще разбереш,ще ти звънне ли някой?Аз във вторник отивам с идеята да започна изследванията.

Марина,как мина ходи ли във вторник ,извинявай за зъкаснелия отговор,по принцип имам уговорка с лекарката да ми се обади,когато има яснота и можем да стартираме процедурата.
*

Марина75

• 3039
Марина,как мина ходи ли във вторник ,извинявай за зъкаснелия отговор,по принцип имам уговорка с лекарката да ми се обади,когато има яснота и можем да стартираме процедурата.
Ходих.Каза да не бързаме със задължителните изсл.,за да не им истече срока,че той вече не е 6 м.,намалиха го на 3м.Ще звъня от време на време в инвитрото да питам ей тъй за себе си,инъче те ще се обадят.Уж било въпрос на дни.

Дано наистена е въпрос на дни и ние изчакваме все още с изследванията.Ако случайно разбереш нещо моля,те да споделиш,тук или на лични.
*

Марина75

• 3039
Дано наистена е въпрос на дни и ние изчакваме все още с изследванията.Ако случайно разбереш нещо моля,те да споделиш,тук или на лични.
Разбира се.

Здравейте моми4ета,чакам клиниката да сключи договор за да почна 2-ри опит при др.Н.Юдова.Ще по4акам с вас. :D
Здравей Стела и добре дошла в темата.
Ще чакаме дружно,важно е накрая д имаме положителен резултат!!!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на ВСИЧКИ ВАС!!!!!
*

Марина75

• 3039
Привет,обадиха ми се че започват процедурите.Успех на всички ни.

Супер ,кога ти звъннаха?Аз още чакам обаждане.
Успех то пожелавам,както и на всички останали момичета.