0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на moniks_s
« Отговор #160 -: Май 10, 2010, 08:14:37 am »
Дано е +++++ изненада мила  :crossfingers:
osi_9
*
« Отговор #161 -: Май 10, 2010, 09:41:06 am »
Мониии, гледам няма лелка!!!И БТ нещо "високо високо високо" Аз си стискам паците да знаеш! :crossfingers: :flower:

*
« Отговор #162 -: Май 10, 2010, 14:39:37 pm »
-не смея даже и да мечтая за това...благодаря ви за хубавите и позитвни мисли :grouphug:

*
« Отговор #163 -: Май 10, 2010, 15:43:48 pm »
Хайде, аз ще помечтая вместо теб yahoo_17 stork-boy
*
« Отговор #164 -: Май 10, 2010, 15:50:48 pm »
Стискам мноооооооого силно палци и дано да е + тест поне още 9 месеца  :D
*
« Отговор #165 -: Май 12, 2010, 09:37:16 am »
тази моя БТ ще ме побърка тотално...миналия месец като спрях дуфастона и след 1 ден ми дойде..не трабваше ли вече да дойде вещурляка????ако беше преди 1 -2 месеца досега щях да съм се побъркала от тестове :lol:,но няма смисъл

*
« Отговор #166 -: Май 12, 2010, 11:40:44 am »
до 7-10 дни след Дуфастон ще ти дойде..
колко си категорична хихихихии,ми много ако дойде до 10 дни то цикъла ще ми стане 50 дневен??????

*
« Отговор #167 -: Май 12, 2010, 11:46:37 am »
Чин, ти направо `и отряза главата от кръста :lol:

Мони, при всички положения този цикъл ще ти е доста странен, но изненади винаги може да има, нека да са от най-приятните  :crossfingers:
*
« Отговор #168 -: Май 12, 2010, 11:50:37 am »
абе мани,мани 8O нямам думи,ще почна и аз така да се изказвам вече :?
Чин, ти направо `и отряза главата от кръста :lol:

*
« Отговор #169 -: Май 12, 2010, 12:53:24 pm »
Сметнах средно аритметично, защото в листовките пише от 3 до 7 дни, но когато е пит по-рано (както ми се беше случило на мен) ми дойде на 10 ден...
Ако искаш мога да ти кажа и др нещо : направи си тест, тормози се докато ти дойде, ако това ще те успокои, ок! Но според мен за съжаление този цикъл е ановулаторен, затова изказах мнение.
Днес ти е 4 ден, аз не бих и се замислила даже. На никого главата не съм искала да режа.
Мисля аз въобще да не се изказвам за да няма проблеми, явно в теоята тема редовно ме разбират погрешно, в частност ти, а и до колкото помня и в моята имаше изразено мнение от теб моникс, което не ми хареса. Реших, че това е нещо моментно, но явно преценката ми е била правилна.
Никой не ти е враг тук, вече как ще се изказваш си е твое решение!
« Последна редакция: Май 12, 2010, 12:58:56 pm от chin »
« Отговор #170 -: Май 12, 2010, 13:08:52 pm »
Мончи, аз не се включвах, защото с нищо не мога да ти бъда полезна, относно информация, но искам да си знаеш, че съм с теб и ти стискам палци  yahoo_17 yahoo_17. И както Жени е написала - "Всички ще бъдем мами..." - твърдо вчрвам в това. Целувам те  :balk_21:

*
« Отговор #171 -: Май 13, 2010, 10:38:43 am »
Чини,естествено ,че нямам нищо против теб или друг.Просто ми стана смешно ,че каза от 7-10 дни.. ще ти дойде.А относно тест никой не може да ми казва дали да пускам или да се тормозя,защото ти ако опитваш от 5 месеца аз опитвам от година и съм се тормозила достатъчно.Относно друг мой коментар ти не беше посочила за чия графика коментираш ,без да се обръщаш по име и след като е тук аз ромислих респективно,че коментираш моята.И само да се изясна пак ,за да не мислиш грешно за мен,аз не очаквам някой тук да ме успокоява....

*
« Отговор #172 -: Май 13, 2010, 11:27:11 am »
Ей сега вече ме вбеси. Ти от къде знаеш аз от колко месеца правя опити? Коя си ти да даваш оценки, да коментираш пред други момичета в други теми : крайно време е някоя от "старите" да види + тест. Ти от къде знаеш драмите на хората, нима ти заслужаваш повече бебе от някоя друга? Ще те успокоя ли като ти кажа, че правя опити от година и половина, харесва ли ти драмата на другите хора? Само ти, която пишеш тук ли правиш опити ? Това че не се оплаквам и се опитвам да съм спокойна, не означава, че ми е лесно. Бъди по-широко скроена, явно си голяма лицемерка да пишеш на някой " стискам палци, с теб съм", а всъщност да си само със себе си!
П.П говорих принципно, че след прием на дуфастон е възможно да ти дойде до 7-10 дни, като сложих най-дългия период за да не се притесняваш. Това как си ме разбрала е твой проблем. Няма да се обеснявам повече, очевидно не го заслужаваш!
« Последна редакция: Май 13, 2010, 11:29:01 am от chin »
*
« Отговор #173 -: Май 13, 2010, 11:40:30 am »
Ей сега вече ме вбеси. Ти от къде знаеш аз от колко месеца правя опити? Коя си ти да даваш оценки, да коментираш пред други момичета в други теми : крайно време е някоя от "старите" да види + тест. Ти от къде знаеш драмите на хората, нима ти заслужаваш повече бебе от някоя друга? Ще те успокоя ли като ти кажа, че правя опити от година и половина, харесва ли ти драмата на другите хора? Само ти, която пишеш тук ли правиш опити ? Това че не се оплаквам и се опитвам да съм спокойна, не означава, че ми е лесно. Бъди по-широко скроена, явно си голяма лицемерка да пишеш на някой " стискам палци, с теб съм", а всъщност да си само със себе си!
П.П говорих принципно, че след прием на дуфастон е възможно да ти дойде до 7-10 дни, като сложих най-дългия период за да не се притесняваш. Това как си ме разбрала е твой проблем. Няма да се обеснявам повече, очевидно не го заслужаваш!
без коментар!това вече е обидно!

*
« Отговор #174 -: Май 13, 2010, 11:50:27 am »
Ох айде дано,писах и в мойта тема днес време е старите "муцунки"да си вдигаме парцалките и да се местим в съседната тема :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17
и да ми се обиждаш и не... !
Искрено го пожелавам на всички жени, които желаят да имат бебе и на стари и на нови!
*
« Отговор #175 -: Май 13, 2010, 12:42:20 pm »
не мисля повече да ти отговарям,но тук има момичета чакащи чудо от 10 години и повече....

*
« Отговор #176 -: Май 13, 2010, 12:46:43 pm »
Момичета не искам да влизам в спора ви , но тази тема е за коментар на графиката на Монито, моля ви ако искате да се "Карате" пишете си на лични, за да не ви санкционира някой модератор.
А болката от това, че нямаме бебе е за всички, няма значение от 1 месец или от 10 години се опитваме, всички тук сме се събрали с 1 обща цел - да си помагаме и да си споделяме радостта и болката. Надявам се, че сте ме разбрали и ще се поуспокоите малко.
Успех на всички, Мони естестмено че ти си преценяваш кога да направиш тест и дано е +  :D
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #177 -: Май 13, 2010, 19:58:36 pm »
Монка   :bighug:
*
« Отговор #178 -: Май 14, 2010, 09:18:17 am »
ами момичета не смея даже да си помисля,ще чакам ,въпреки че едвам се сдържам да не направя тест :?благодаря за подкрепата ви  :hug2:

*
« Отговор #179 -: Май 14, 2010, 09:27:31 am »
Мони, с теб съм! Дано, мила, дано!   :crossfingers:  :bighug: