Здравейте момичета
Аз най-после успях с лентата
Днес отидох до личния ми лекар, който ми даде направления за ендокринолог и гинеколог...
И сега големият проблем...
трябва ми гинеколог в София, който да ми води ЖК .
Аз знам само един, който може да ми свърши работа, но не искам да ходя при него...
Защото съм била и знам, че ако не си давам кешовица няма да е както трябва.
Ако някой ходи или е ходил и е доволен - молим да ме ориентирате.
За водата - никога не бях пила през нощта... Сега всяка нощ си лягам с едно шише 0.5 л и внимавам! Пия по една глъдка като ожаднея много ... и си го изпивам шишето. Ставам между 2-5 пъти на нощ.Напоследък имам усещането че по-рядко ставам ( 2-3 пъти ) а преди ставах по-често.
Това не ми е проблем...за мен мъката е със спането. Адски много ми се спи и понякога едвам си стигам до вкъщи...карам и имам чувството, че ще катастрофирам спейки на волана...
И на мен любима поза за сън ми е по корем. Сега спя пак по корем но не изцяло - подпирам се с една възглавница и по този начин спестявам малко тежест на корема.
За мъжа и помощта на мен ми е болна тема.
Нищо не ми помага ... аз през седмицата съм на работа и уйкенда ме чака нещо страшно. Последната двудневна "почивка" ми мина в чистене 15-20 мин. и почивка 10-15 мин. пак чистене и пак почивка..и така целия уйкенд, понеже ме заболяваше кръста много бързо.
Хем му казвам че не трябва да се претоварвам хем пак...всичко мен чака.
Дори му казах за братовчедка ми ... тя е от маниякалните чистници и първата и бременност приключи със спонтанен аборт в 5ти месец след едно пролетно почистване.
И пак нищо.
Както и да е,отивам да припадна на дивана...
че адски ми се спи, а и бая пописах !