Януари месец зачетох една книга за кръвните групи и каква храна трябва да приемаш повече, да избягваш, болести и т.н.
За моята кръвна група (мисля че съм А...тогава звънях на майка ми
)
пишеше, че всеки ден трябва да хапвам по 2 кивита.
Мина някакво време...Един ден пазарувах, видях кивита и се присетих ( не съм фен на този плод и никога не бях купувала ) , реших да взема, та да ги ям.
Това съвпадна с момента, в който разбрах че съм бременна.
Започнах да си ям кивитата всеки ден и ми направи впечатление, че започнах да ходя 2 пъти на ден до "00" (нормално съм веднъж) . Помислих че е от бременността, понеже никога не бях засичала някъде кивито да действа чистещо.
Откакто започна да ми става лошо - спрях с кивито, гадеше ми се. Не след дълго ме затормози запек...аз пак помислих, че си е от бременноста. Започна обаче да става нетърпимо и вчера реших да пробвам пак с кивита, но този път си разбърках шейк - 3 плода + малко вода в робота. Стана доста прилично питие, а действието не закъсня изобщо.
Та мислим, че аз открих моето спасение
Дано помогне и на други
По повод зърната, тук пишеше за някакво кремче. Аз лично имам доста големи гърди и въобще не мога да си позволя лукса да ходя без сутиен...
Малко не разбрах - ако си почесваш зърната можеш да предизвикаш контракции, така ли?