0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #100 -: Април 25, 2010, 12:39:22 pm »
mira-mimi и maya  maya-the-bee благодаря за отговорите ,аз ходих вчера и почнах вече с гонала , а след 5 -те инжекции с гонал какво следва ?
Преглед и нови инжекции.
*

bori_qna

• *
  • 18
  • Всичко има смисъл
« Отговор #101 -: Април 25, 2010, 13:50:05 pm »
Благодаря ти Semiramida за бързия отговор
*
« Отговор #102 -: Април 25, 2010, 23:41:46 pm »
 :balk_64: да се запиша и аз аа   :wink:  успех на всички  :babbycarrage:
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #103 -: Април 26, 2010, 10:52:00 am »
Здравейте,

Имам един технически въпрос. В средата на май имам час за първичен преглед при д-р Персенка. Нямам цветна снимка, само хидротубация. Понеже знам, че графикът им е меко казано натоварен, смятате ли, че е удачно да пробвам да запиша от сега час за ЦС, за да не губя време? Понеже ми са налага да пътувам, ако за май месец нямат часове, после изтървам и юни и нещата ще се проточат с още 2 месеца само заради това. Въпросът ми е, смятате ли, че има смисъл да пробвам този вариант или да си чакам часа?

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #104 -: Април 26, 2010, 11:04:23 am »
Zai , наскоро   аз  имах същия въпрос като  теб .
Получих различни съвети ,но реших да изчакам   прегледа  и да не си записвам  сама час за цветна снимка ,макар че  първото което д-р Персенкса  поиска  е именно това.

Ако дните  за цветна снимка  /6-10 ден / ти се падат  след  прегледа ,мисля че спокойно може да си запишеш час .Иначе ,ако не си пациент  ,няма как да направиш снимката ,преди прегледа :wink:

А иначе  в клиниката ми казаха  ,когато ми дойде ,да се обадя , за да запиша час и че  ще има .

пп.изрових питането ми в старата тема - може да видиш какво е писано :
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41055.660

Успех!
« Последна редакция: Април 26, 2010, 11:14:02 am от nimika »

*

Zai

• 955
« Отговор #105 -: Април 26, 2010, 11:12:05 am »
Zai , наскоро   аз  имах същия въпрос като  теб .
Получих различни съвети ,но реших да изчакам   прегледа  и да не си записвам  сама час за цветна снимка ,макар че  първото което д-р Персенкса  поиска  е именно това.
Ако дните  за цветна снимка  /6-10 ден / ти се падат  след  прегледа ,мисля че спокойно може да си запишеш час .Иначе ,ако не си пациент  ,няма как да направиш снимката ,преди прегледа :wink:

Аз не искам да го правя преди прегледа, а след него. Имам примерно около 10ина дни след първичния преглед, докато дойде времето подходящо за ЦС. Притеснението ми е дали ще мога да запиша час тогава, понеже следващия такъв "прозорец" го губя. Знам от други пациентки, че е съвсем възможно и да не мога да си запиша час за същия цикъл.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #106 -: Април 26, 2010, 12:51:33 pm »
Здравейте
някой да знае защо отменят часове за стимулации?
Имах час за поставяне на блокаж днес но вчера следобед ми се обадиха че го отлагат.
*

вярвам_80

• *
  • 33
  • аз вярвам че скоро ще съм мама
« Отговор #107 -: Април 26, 2010, 13:00:26 pm »
Здравейте и от момичета  :bighug:
да се запиша и аз в темата ние ще правим инвитро на ЕЦ
при док.Стаменов
пожелавам ви късмет и много  :bfp:
« Отговор #108 -: Април 26, 2010, 13:30:28 pm »
Zai аз съм пациент на д-р Стаменов от 3 години и не бях правила ЦС, а само ходротубация. Но преди този ми опит той настоя. Така че предполагам ще искат да те видяти да направиш ЦС, направо като се видиш с Персенска я питай за кога да се запишеш. Шефкетова прави ЦС и не е чак толкова натоварено каво преди.

Знам че отменят часове около Гергьовден, но не знам защо.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #109 -: Април 26, 2010, 13:41:00 pm »
Знам че отменят часове около Гергьовден, но не знам защо.
Някой може да има повод да черпи  :wink:

Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #110 -: Април 26, 2010, 13:47:48 pm »
Здравейте,можете ли да ми кажете колко се чака за лапароскопия в клиниката?
« Отговор #111 -: Април 26, 2010, 14:05:17 pm »
Здравейте!Незнам дали въпроса ми е за тук ,но някой може ли да ми каже дали в клиниката има генетик и с какво работно време е?Благодаря предварително.

Огромно благодаря на доктор Стаменов!
*
« Отговор #112 -: Април 26, 2010, 14:10:22 pm »
Здравейте!Незнам дали въпроса ми е за тук ,но някой може ли да ми каже дали в клиниката има генетик и с какво работно време е?Благодаря предварително.

идва в понеделник, аз пусках преди 2 месеца изследвания, тогава беше така.

*
« Отговор #113 -: Април 26, 2010, 14:32:06 pm »

Всеки понеделник има генетик,но трябва предварително да си запишеш час.
« Отговор #114 -: Април 26, 2010, 15:07:40 pm »
Здравейте,можете ли да ми кажете колко се чака за лапароскопия в клиниката?

Около месец-месец и половина, в зависимост от записаните часове.
« Отговор #115 -: Април 26, 2010, 19:52:13 pm »
Генетика, който ходи в Малонов работи в МД, на 6 ет. аз си пуснах генетични, безплатни, станаха готови за 3 седмици.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #116 -: Април 26, 2010, 21:46:24 pm »
 Аз не искам да го правя преди прегледа, а след него. Имам примерно около 10ина дни след първичния преглед, докато дойде времето подходящо за ЦС. Притеснението ми е дали ще мога да запиша час тогава, понеже следващия такъв "прозорец" го губя. Знам от други пациентки, че е съвсем възможно и да не мога да си запиша час за същия цикъл.
[/quote]

При мен се получи така-нямаше свободни часове за цветната снимка и трябваше да изчакам следващия цикъл.
*

Zai

• 955
« Отговор #117 -: Април 27, 2010, 08:28:25 am »
При мен се получи така-нямаше свободни часове за цветната снимка и трябваше да изчакам следващия цикъл.

Ти от коя за коя дата се опита да запишеш?

Звънях на клиниката и ми казаха, че не могат да ми запишат час предварително или поне не могат, без да се консултират с някой от лекарите. Казаха също, че часовете се запълвали бързо, което е ясно.

*
« Отговор #118 -: Април 27, 2010, 14:34:56 pm »
Zai, мислила ли си евентуално да пробваш с час другаде, не в клиниката, така че хем да ти е удобно, хем да стане сега? На мен така ми се наложи да направя (невъзможна хидротубация стана, а и съм в друга клиника де). Ако искаш, ще ти пусна подробности на лични.
*

Zai

• 955
« Отговор #119 -: Април 27, 2010, 14:57:29 pm »
Честно казано, не съм, но не отказвам инфо  :D