0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #60 -: Април 22, 2010, 19:16:20 pm »
Здравейте момичета, днес се върнах от клиниката. Върнаха ми 3 ембриончета. Образувах само 3 годни яйцеклетки, но слава Богу се оплодиха. Сега ще се чака. Аз не съм била пациент на клиниката преди. Страшно съм възхитена от всички и начина им на работа. Бяха страхотни. Бях при доктор Персенска. Трансферът го прави д-р Шефкетова. Успех на всички, които започват и да не се притесняват. Клиниката е перфектна.
*
« Отговор #61 -: Април 22, 2010, 19:31:04 pm »
silvanchence, аз си направих и изследване за тромбофилия 80лв в Майчин дом освен другите изследвания.
« Отговор #62 -: Април 22, 2010, 19:46:16 pm »
Мая,пожелавам ти около теб да пърхат три пчелички след 9 месеца!
Във вторник ни е първата среща с д-р Стаменов. Дано да ни помогне!
Момичета, аз имам установени имунологични проблеми след изследвания и консултации с доц.Конова. Д-р Стаменов дали ще ги признае или настоява да се пуснат в клиниката? Моля,ако има момичета, които са правили изследвания в КИРМ (при доц.Конова) и в "Малинов" да споделят каква е разликата в показателите и други неща,които сметнат за важни.Може и на лични за да не отклоняваме темата.
Нямаме предварително записан час за имунолог. Колко време се чака за час за имунолог?Какво е мнението ви за лекаря?
Благодаря!

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #63 -: Април 22, 2010, 20:05:20 pm »
godgift, док много държи имунологичните да са правени при имунолозите на клиниката. Не знам дали има разлика в панела на двете места, защото изсл. отиват директно при док. Според мен можеш да се довериш на имунолозите.
« Отговор #64 -: Април 22, 2010, 20:50:35 pm »
Благодаря ти,Миренце! :bighug:
Щом каже,ще ги пускаме!Имате ли впечатления от имунолозите там?Към кой лекар да се насочим?

« Отговор #65 -: Април 22, 2010, 21:02:05 pm »
Здравейте момичета моля за помощ че май направих една глупост, но моля ви помогнете че съм мн притеснена. Вчера и онзи ден си направих дамски душ - влагалищна промивка с смрадлика и лайка, защото нещо усетих дискомфорт. След около 4 дена чакам цикъл и започвам стимулация за замразен трансфер. Сега четох в интернет че не е хубаво да се правят промивки за6тото обърквам естествената среда на влагалището. Това ще обарка ли опита ми и след цикъла възтановява ли се нормалната влагалищна среда. Благодаря ви много знам ч е ще ми помогните
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #66 -: Април 22, 2010, 22:10:57 pm »
Мая,пожелавам ти около теб да пърхат три пчелички след 9 месеца!
Във вторник ни е първата среща с д-р Стаменов. Дано да ни помогне!
Момичета, аз имам установени имунологични проблеми след изследвания и консултации с доц.Конова. Д-р Стаменов дали ще ги признае или настоява да се пуснат в клиниката? Моля,ако има момичета, които са правили изследвания в КИРМ (при доц.Конова) и в "Малинов" да споделят каква е разликата в показателите и други неща,които сметнат за важни.Може и на лични за да не отклоняваме темата.
Нямаме предварително записан час за имунолог. Колко време се чака за час за имунолог?Какво е мнението ви за лекаря?
Благодаря!
Моите бяха от Плевен и  ги призна.Приложихме препоръчаната терапия от там.След това контролите бяха в Малинов и съответно промени в терапията.Успех има налице в подписа

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

nikita01

• *
  • 13
  • Не вярвай в чудеса, разчитай на тях!!!
« Отговор #67 -: Април 23, 2010, 00:57:00 am »
Здравей radostta доколкото знам тези промивки имат отношение ,ако правите опити за естествено забременяване ,но не и при АРТ.Все пак преди всяка процедура ни правят прсмивка , за твое успокоение се консултирай с доки. osi_9
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #68 -: Април 23, 2010, 08:01:33 am »
Здравейте момичета, днес се върнах от клиниката. Върнаха ми 3 ембриончета. Образувах само 3 годни яйцеклетки, но слава Богу се оплодиха. Сега ще се чака. Аз не съм била пациент на клиниката преди. Страшно съм възхитена от всички и начина им на работа. Бяха страхотни. Бях при доктор Персенска. Трансферът го прави д-р Шефкетова. Успех на всички, които започват и да не се притесняват. Клиниката е перфектна.
Пожелавам ти и трите да са силни и да ви зарадват много. Бъди спокойна, мисли позитивно.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #69 -: Април 23, 2010, 09:54:19 am »
Добро утро, момичета. Да попитам и вас. Как да изчисля в коя г.с. съм. От кога почва броенето при ин витро - от първия ден на последния цикъл (14 март) или от деня на трансфера (28 март). Много ще съм ви благодарна за помощта.
Живей за мига!

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #70 -: Април 23, 2010, 10:01:29 am »
От деня на пункцията смяташ седмиците и добавяш още две.А броенето от първия ден на последния цикъл не е точно, защото дните стимулация при всеки са различни.

А иначе как си, мила, ходи ли вече на преглед.На 20.04. към 16. часа това ти ли беше на четвърти етаж, чух когато д-р Персенска каза името ти и ми се стори, че си ти, така ли е?
« Последна редакция: Април 23, 2010, 10:03:16 am от silvanchence »
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #71 -: Април 23, 2010, 10:14:18 am »
Силванче,

аз правих генетични на 6 ет. в МД езплатно. Там се правят от студенти и не се заплаща нищо. д-р Стаменов каза, че всичко ни е наред и прие изследването.

desi10 аз знам, че се връщат 14 дни от ЕТ назад и тогава се счита за първи ден на последен цикъл. Но най-добре като отидеш на преглед да питаш, те ще ти изичслят. Мен винаги са ме питали кога е ЕТ, а не кога е била пункцията. Дори и в Токуда тала ме изчисляват.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #72 -: Април 23, 2010, 10:23:33 am »
Аз се обърках - добавят ли се или се вадят две седмици!!!!!
Живей за мига!

*
« Отговор #73 -: Април 23, 2010, 10:40:13 am »
И при мене изчисленията бяха спрямо деня на трансфера, а не на пункцията. Добавят се две седмици (преди деня на трансфера(или пункцията)).
« Последна редакция: Април 23, 2010, 10:45:01 am от bril »
« Отговор #74 -: Април 23, 2010, 12:37:27 pm »
Значи, ако ЕТ е бил на 5 март, вадиш 14 дни, което се пада 20 февруари като първи ден от последен цикъл. Така се изчислява.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #75 -: Април 23, 2010, 12:45:47 pm »
Добре, ама нали трансферът може да е на 2-ри, 3-ти, 5-ти и дори на 6-ти ден и съответно ембрионът е в различен етап на развитие? Нали при естествено забременяване се смята спрямо овулацията, а тя съвпада с деня на пункцията. Или не?
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #76 -: Април 23, 2010, 13:07:29 pm »
спрямо овулацията, а тя съвпада с деня на пункцията.

И аз така мисля  :wink: !
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #77 -: Април 23, 2010, 14:25:14 pm »
Здравейте, искам да ви попитам някоя от вас правила ли е промивки след хистероскопия и възможно ли е да ми се направи такава ако имам още кръвотечение след хистероскопията?

Огромно благодаря на доктор Стаменов!
*
« Отговор #78 -: Април 23, 2010, 15:33:13 pm »
На мен са ми правили три промивки след хистероскопия-имах си зацапване.
*
« Отговор #79 -: Април 23, 2010, 15:58:47 pm »
Може ли някой да ми каже кам колко часа сутринта почват стимулациите ? Благодаря предварително!