0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #40 -: Април 21, 2010, 12:20:55 pm »
silvanchence, ЦС без упойка е 120лв, с упойка е 210лв.
dodinka тел. е 9655728
« Последна редакция: Април 21, 2010, 12:22:42 pm от tanj74 »
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #41 -: Април 21, 2010, 12:49:30 pm »
silvanchence, ЦС без упойка е 120лв, с упойка е 210лв.
dodinka тел. е 9655728

Благодаря  :)!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #42 -: Април 21, 2010, 14:09:26 pm »

Приблизително от началото на август приблизително до началото на септември.  :)

много благодаря за бързият отговор
« Последна редакция: Април 21, 2010, 14:12:15 pm от валерия »
*
« Отговор #43 -: Април 21, 2010, 14:16:10 pm »

Mileto6, аз също слагах такива глобули 2x1, трябваше да се слагат вечер при лягане и сутрин като се събудя.
Успех на всички.

Мадлен имаше ли ефект от глобулите?
Да, при мен имаше ефект от глобулите.

Може ли, по някакъв начин стимулацията от неуспешното Икси да е повлияла така на лигавицата. Доколкото знам, Кломид/Клостил изтъняват Л. Персенска иска да третираме лигавицата няколко месеца и ако няма успех да направим хистероскопия.
Възможно е.
« Отговор #44 -: Април 21, 2010, 14:17:05 pm »
silvanchence и tanj74 благодаря за тел.номера
*
« Отговор #45 -: Април 21, 2010, 14:26:05 pm »
Здравейте и от мен Дами.Да се включа и аз в групата чакащи инвитро при д=р Стаменов.На мен ще ми е втори опит след първи успешен преди 3 години.Имам час за 20.05 и го очаквам с нетърпение.Пожелавам успех на всички.
« Отговор #46 -: Април 21, 2010, 14:39:32 pm »
Да ви се отчета
ходих вчера на преглед, бях при д-р Персенска, всичко след аборта се е изчистило добре.
Здравей,това е добра новина:)!
Но това, което ме озадачава е, че искат да направя цветна снимка  8O , и после биопсия, пита ме д-р Персенска правила ли съм до сега и е хубаво да направим в клиниката.

Това пък защо, доколкото съм чела се прави, ако изобщо не е имало имплантация, пък аз все пак стигнах до 6 г.с., въпреки странното ЧХГ, имаше покачване ( на 17 ден 44, на 19 ден 121, на 23 ден 462 ).
Защото ако е имало инфекция преди или след аборта ,би могло да има проблем с тръбите..и евентуално при имплантацията /пример-хидросалпингса пречи на имлантацията/.А и е по-добре да си я направят те..когато се касае за толкова важни процедури и за здравето на хората не е хубаво да се разчита на стари изследвания и то от други места,където не е ясно кой ,как е зиследвал..аз така виждам нещата
За биопсията-при положение че доколкото помня имаше високо црп и пукане на мехур,биопсията  може вероятно да им даде някои отговори за локално как са нещата в матката..все пак инвитроти предстои довери им се и ги остави да изпипат всичко ,да не действат на сляпо..

Как протича и колко струва, а с упойка скъпо ли е.

Как смятате, може ли да има връзка тези стойности на ЧХГ с тръбите ми.
когато на мен ми правиха също беше 120лв. без упойка.
Не смятам че може чхг-то да има общо с тръбите ти,защо изобщо ти хрумна това?
п.п. най-добре питай защо искат да ти правят конкретна процедура ,като ти кажат,защото доктора знае най-добре какви са доводите му,а ние тук си гадаем и може да говорим празни приказки..
« Последна редакция: Април 21, 2010, 14:47:10 pm от любопитка »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #47 -: Април 21, 2010, 15:48:19 pm »
О, аз питах и всеки път по много питам  :D , но няма отговор.Казват ми, ами да, някакъв имунологичен проблем може да е, и генетичен, и в тръбите, не се знае, ще търсим.
С д-р Стаменов като говорихме преди две седмици, ми каза, че евентуално имунологични и генетични ще правим.Вчера д-р Персенска ми предлага цветна снимка и след това имунологична биопсия.Аз ще говоря и с доктора.Но съм склонна всичко да направя, и без това малко неща останаха по мен, които да не са изследвани  :? .

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #48 -: Април 21, 2010, 16:39:49 pm »
 silvanchence ,съчуствам ти .. екипа си знае работата...понякога не отговарят подробно,защото сама знаеш колко работа имат и ако ти кажат дадено нещо ,за да ти го обяснят ще последват още куп въпроси..а знаеш че това ще онеме отвремето на другите които чакат..
те са си ти казали вариантите и че ще търсят..на този етап трудно могат да ти кажат повече , довери им се

"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

nikita01

• *
  • 13
  • Не вярвай в чудеса, разчитай на тях!!!
« Отговор #49 -: Април 22, 2010, 00:06:05 am »
Момичета доколкото разбрах тази сьбота от 22.00 часа д-р Стаменов ще е гост в "Горещто" по нова тв :rainbow:
« Отговор #50 -: Април 22, 2010, 11:03:01 am »
Момичета доколкото разбрах тази сьбота от 22.00 часа д-р Стаменов ще е гост в "Горещто" по нова тв :rainbow:
Ще го гледам  :D
« Отговор #51 -: Април 22, 2010, 13:44:58 pm »
то и ние скоро ще ходим да подаваме документи за фонда в клиника Надежда (епикризата от лапарото трябва да занесем). Само чакам мъжа ми да се освободи от работа. Силвия Стефанова ми каза да отидем, без час и дата, което ми се видя много забавно.
А относно предаването - благодаря за информацията. Обикновено не гледам "Горещо", но сега ще си запиша, че да не забравя :)
*
« Отговор #52 -: Април 22, 2010, 15:08:33 pm »
Здравейте,време е вече и аз да се включа ,че досега само чета.Първо- успех на всички ,които са в процедура ,които сега започват и на всички които пишат в темичката.Стискам палци мн. силно !!! И сега въпроса -секретарките работят ли в събота и неделя ,4е май тогава се пада да звънкам да запазвам час за начало на стимулация .Доколкото разбрах от вас ще съм по къс протокол ,щом ме вика доктора на 2-ри ден.Благодаря ви ,че ви има ,доста информация взех от тук и сега като започвам ми е по-спокойно. :youwoman:
« Отговор #53 -: Април 22, 2010, 15:19:22 pm »
mimi6e май има някакви жени през уикенда, но ти защо не се обадиш утре например?
А ако не можеш да се свържеш, отиваш на деня от МЦ и чакаш пред кабинета...

Но би трябвало да можеш да се запишеш. Аз поне никога нямам проблеми.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #54 -: Април 22, 2010, 16:00:45 pm »
Искам да ви питам, какво включва пакета генетични изследвания от 150 лева?

Ние сме правили в Майчин дом за мъжа ми кариотип и ДНК анализ на У хромозома, а за мен само кариотип.

Какво още се включва?

09.04.2009 г.
*
« Отговор #55 -: Април 22, 2010, 17:03:29 pm »
mimi6e май има някакви жени през уикенда, но ти защо не се обадиш утре например?
А ако не можеш да се свържеш, отиваш на деня от МЦ и чакаш пред кабинета...

така ще направя,Благодаря ! Предполагам ,че трябва да е рано сутринта ?
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #56 -: Април 22, 2010, 17:04:20 pm »
silvanchence, само кариотип.
« Отговор #57 -: Април 22, 2010, 17:21:14 pm »
Здравейте,време е вече и аз да се включа ,че досега само чета.Първо- успех на всички ,които са в процедура ,които сега започват и на всички които пишат в темичката.Стискам палци мн. силно !!! И сега въпроса -секретарките работят ли в събота и неделя ,4е май тогава се пада да звънкам да запазвам час за начало на стимулация .Доколкото разбрах от вас ще съм по къс протокол ,щом ме вика доктора на 2-ри ден.Благодаря ви ,че ви има ,доста информация взех от тук и сега като започвам ми е по-спокойно. :youwoman:

Има секретарки и в събота, не знам за неделя. Миналата събота бях в клиниката по обяд и си записах час за преглед.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #58 -: Април 22, 2010, 17:30:09 pm »
silvanchence, само кариотип.

Искаш да кажеш, че в тези 150 лева на човек е само кариотип  8O ?

09.04.2009 г.
« Отговор #59 -: Април 22, 2010, 17:57:35 pm »
задълвителни ли са тези изследвания за кариотип? нещо не съм наясно с тези изследвания, досега само хормонални съм правила, а той сперматограма. Питам, за да знам, да не ме зарадват като отидем в клиниката, че трябва да правим изследване за 150лв :)