0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #440 -: Май 26, 2010, 17:55:43 pm »
Така е, момичета. Искаме да имаме лекари, които са в час с последните новости в репродуктивната медицина, а тези новости се научават на конгреси. Да, конгресите не са съобразени с вашия цикъл. Да, случва се да има забавяния. Да, процедури се отлагат, часове се отменят. В крайна сметка, ще се стигне до процедура. Най-важното е тя да е добре изпипана и успешна. Изнервящо е, но това са хора, които работят с много други хора - клиниката е добра, има много пациенти и затова са натоварени и заети. Има клиники, които са далеч по-свободни. Минала съм през 2 от тях и се научих да бъда търпелива. Чаках почти година, докато започне първият ми опит там. Не съжалявам и за минута от това време.

Не мисля, че скандалът е решението.

Поздрави и успех!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #441 -: Май 26, 2010, 18:21:13 pm »
 Ами не е нужно да ходят всички и да се получават инфарктни ситуации. Може един да отиде и да информира останалите  :lol:
« Отговор #442 -: Май 26, 2010, 18:43:08 pm »
djadja, ами то по тая взаимоучителна метода, що не ходи 1 да завърши медицинска академия, пък да си обучи другите да са доктори...  :D
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #443 -: Май 26, 2010, 18:52:34 pm »
Аз единственото на което се чудя пък е,не знаят ли лекарите кога ще е тази конференция примерно и да не поемат тези часове и да няма толкова разочаровани!

Иначе е нормално при този наплив от хора да са така натоварени и да се чака повече от колкото в други клиники-.
« Отговор #444 -: Май 26, 2010, 19:00:10 pm »
Момичета, мисля, че сме малко несправедливи спрямо докторите.Вярно е, че на всяка една от нас ни се бърза, процедурите да минат и най-сетне да гушнем нашите така бленувани дечица. Но ако се замислим - тези доктори кога почиват, имат ли те личен живот като от понеделник до неделя са в клиниката!? Така че трябва да се заредим с търпение и нещата ще си дойдат на място.
« Отговор #445 -: Май 26, 2010, 19:01:40 pm »
Момичета, мисля, че сме малко несправедливи спрямо докторите.Вярно е, че на всяка една от нас ни се бърза, процедурите да минат и най-сетне да гушнем нашите така бленувани дечица. Но ако се замислим - тези доктори кога почиват, имат ли те личен живот като от понеделник до неделя са в клиниката!? Така че трябва да се заредим с търпение и нещата ще си дойдат на място.
Така е ,наистина.
Нека си помагаме тук ,а не да водим спорове.
*

yoto

• *
  • 34
  • Кой, ако не ти? Кога, ако не сега?
« Отговор #446 -: Май 26, 2010, 19:29:49 pm »
Не че ще ви оправи настроението, ако са ви отложили часа, но:

Конгресът, на който замина голяма част от екипа днес, трябваше да се проведе в края на април, но заради изригването на Вулкана Как-му-беше-името, беше отложен за тази седмица. Кой собствено трябва да поеме вината и да се извини на всички за тази ситуация?

Винаги ще има някой ощетен, но едва ли скандалите са най-адекватната реакция.
Успех в процедурите, дори и по-късно започнали!
Кой, ако не ти?
Кога, ако не сега?
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #447 -: Май 26, 2010, 19:48:12 pm »
..... Има клиники, които са далеч по-свободни. Минала съм през 2 от тях и се научих да бъда търпелива. Чаках почти година, докато започне първият ми опит там. Не съжалявам и за минута от това време.
....

cambozzola  , както винаги много точен и правилен пост .Върна ме на "земята" -и аз  аха да залитна в предварителни притеснения  ще има ли часове ,няма ли да има .Но винаги като те прочета  си казвам ,че си заслужава чакането и отлагането :wink:

Сега  имам въпрос  за инсулиновата резистентност- интересува ме има ли пациенти на клиниката ,на които е предписван Метформин  от лекар от Клиниката , а не от ендокринолог?

Знам какво представлява теста ,правила съм  го преди време .Д-р Тодорова ми предписа Метформин, но  след пиене няколко месеца ,д-р Владимиров ми каза да го спра. Питах сега д-р Персенска -дали да направя нов тест, да започна ли пак Метформина.Тя ми каза да пусна един инсулин, но обременяваето с глюкоза е съвсем друго изследване .д-р Тодорова е категорична, че трябва да приемам метформина

та сега се чудя да го почвам ли отново  , не ли...
« Последна редакция: Май 26, 2010, 19:54:42 pm от nimika »

« Отговор #448 -: Май 26, 2010, 21:31:19 pm »
...но заради изригването на Вулкана Как-му-беше-името,

Ейяфятлайокутл  :wink:
Докато не му научим името, няма да спре да изригва. Така се е заканил  :lol:
*
« Отговор #449 -: Май 26, 2010, 23:12:38 pm »
Докторите в тази клиника са достойни за невероятно уважение и търпимост от наша страна. Бях в София за 3 седмици, повярвайте за тях нямаше събота или неделя като почивни дни.Те бяха от сутрин до вечер на работа,имах чувство че не се прибират у дома.Мисля че можем да им влезем в положението - все пак отиват на конгрес.
*
« Отговор #450 -: Май 27, 2010, 00:24:06 am »
 Коментарът ми беше разбира се шега, щото при такива абсурдни ситуации на човек друго не му остава... Какво да кажеш след като всяка година се ходи по конгреси в края на май, но когато попиташ винаги те "уверяват", че ще има доктори????? Така че, гледайте догодина да не се падате на процедури в края на май  :)
*
« Отговор #451 -: Май 27, 2010, 08:00:14 am »
Dadja, аз също бях в това незавидно положение само че миналата година.Месец март бях на преглед и трябваше април или май да се направи Лапаро.Обадих се на секретарките и записах за април , после ми звъннаха да се презапиша за юни.Пак бяха на конференция.От юни ми дадоха за средата на септемврии всъщност едва тогава направих операцията.
« Отговор #452 -: Май 27, 2010, 10:52:28 am »
от Докторите в тази клиника са достойни за невероятно уважение и търпимост наша страна. Бях в София за 3 седмици, повярвайте за тях нямаше събота или неделя като почивни дни.Те бяха от сутрин до вечер на работа,имах чувство че не се прибират у дома.Мисля че можем да им влезем в положението - все пак отиват на конгрес.
:good_post:
*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
« Отговор #453 -: Май 27, 2010, 13:11:28 pm »
Моля някой, който е правил цветна снимка да ми каже колко време след това продължава кървенето? Аз я правих вчера и си мислех, че днес вече трябваше да спре, но все още има, а пък изобщо не се сетих да питам докторката.
« Отговор #454 -: Май 27, 2010, 14:36:49 pm »
Моля някой, който е правил цветна снимка да ми каже колко време след това продължава кървенето? Аз я правих вчера и си мислех, че днес вече трябваше да спре, но все още има, а пък изобщо не се сетих да питам докторката.
Аз утре ще правя за втори път .Нямах кървене първият път ,надявам се и сега да е така .При първият си път обаче док ми каза,че е нормално да ми прокърви два -три дни.Това ми е спомена от преди близо година и половина. Надявам се да те успокоя с това.
*

Sharky43

• **
  • 71
  • Не се предавам.
« Отговор #455 -: Май 27, 2010, 14:42:30 pm »

Аз кървих три-четири дена.
« Отговор #456 -: Май 27, 2010, 14:48:15 pm »
TaIChi , а док разясни ли ти какво е положението след снимката ,или ще говорите когато имаш преглед?
*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
« Отговор #457 -: Май 27, 2010, 15:28:52 pm »
Sharky43, Дидомира, благодаря за отговорите. Ще чакам в такъв случай да минат 3-4 дена, ще пия витамин C и надявам се всичко ще е ок :)

TaIChi , а док разясни ли ти какво е положението след снимката ,или ще говорите когато имаш преглед?

След като направи снимката ми каза, че няма нужда да записвам час за коментар, защото всичко е ок.
« Отговор #458 -: Май 27, 2010, 15:32:59 pm »
Sharky43, Дидомира, благодаря за отговорите. Ще чакам в такъв случай да минат 3-4 дена, ще пия витамин C и надявам се всичко ще е ок :)

След като направи снимката ми каза, че няма нужда да записвам час за коментар, защото всичко е ок.
Браво тогава.
Дано скоро се похвалиш с хубави новини.
« Отговор #459 -: Май 27, 2010, 17:02:03 pm »
Здравейте момичета!
Днес ми се обадиха от фонда - заповедта ни е готова.
Кажете ,моля, трябва ли да се обаждам предварително на Силвия, че на 7-ми ще и я занеса или направо да отивам....Чудя си се тук...притеснявам се да не сгреша нещо , че бая път бия до София.
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306