0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #500 -: Май 30, 2010, 15:19:26 pm »
Реми , браво имаш хубави фоликули.Дано станат почечко и порастнат на размери.
Сутрин отиваш в лабораторията независимо дали си гладна или жадна, аз поне си пиех кафето навън и тогава отивах за кръв, а и при мен си бяха доста опашки, раздават се едни номерца от регистратура, кой след кого е за лабораторията. Вземат ти венозна кръв и се изследват хормони, за да се види как реагира организма ти на стимулацията. На мен ми вземаха през ден кръв докато фоликулите не станат поне 17-18 мм няма да ти назначат пункция.Имаш време .Успех!
« Отговор #501 -: Май 30, 2010, 15:39:55 pm »
Реми , браво имаш хубави фоликули.Дано станат почечко и порастнат на размери.
Сутрин отиваш в лабораторията независимо дали си гладна или жадна, аз поне си пиех кафето навън и тогава отивах за кръв, а и при мен си бяха доста опашки, раздават се едни номерца от регистратура, кой след кого е за лабораторията. Вземат ти венозна кръв и се изследват хормони, за да се види как реагира организма ти на стимулацията. На мен ми вземаха през ден кръв докато фоликулите не станат поне 17-18 мм няма да ти назначат пункция.Имаш време .Успех!

Много благодаря, запърви път ще правим такива процедури и се притеснявам, а ми е неудобно за притеснявам докторите с мн въпроси,те така или иначе са толкова заети :). Исках да попитам след пункцията дават ли болнични и колко дни?
« Последна редакция: Май 30, 2010, 15:44:59 pm от Remi G. »
*
« Отговор #502 -: Май 30, 2010, 17:22:15 pm »
Дават , спокойно имаш право на 30 дни от деня на пункцията.Имай доверие на всички лекари в клиниката.Успех! :D
« Отговор #503 -: Май 30, 2010, 21:00:46 pm »
Момичета, да се похваля, че с Божията помощ нещата ми се подреждат повече от добре- толкова съм щастлива- обадиха ми се от фонда. Избрах си на случаен принцип да отида на 7-ми да я получа. Дойде ми цикъла , д-р Стаменов искаше да ме види на 10-ти ден за дебелината на лигавицата на матката ...10-ти ден се пада на 8-ми - прекрасно е ,че с едно пътуване ще съчетаем и няколко изследвания...
Само дето не съм запазвала час за преглед ,че съм с нередовен...и с лекарства едвам го провокирах...Дано Док е там , ще чакам, дано да мина...че ми се ще в обозримо бъдеще да направим опит...През юли ставам на 41г...Времето лети...със субсветлинна...Обещала съм си да не се натъжавам и да не плача , а да вярвам в Док и в Бог - те напред и аз след тях!
Желая късмет на всички "птички" от клиника "Надежда"! Целувам Ви!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #504 -: Май 30, 2010, 21:15:15 pm »
New love, след като имаш този проблем с нередовния цикъл, не е ли по-добре да се обадиш в клиниката, да обясниш и да помолиш да те вмъкнат за 8ми, за да си по-сигурна. Това е само идея, направи го ако смяташ за нужно, но както си написала времето лети. Желая ти успех
« Отговор #505 -: Май 30, 2010, 21:23:35 pm »
shanoar - оо, да разбира се , още утре ще се обадя, но като знам колко невъзможно е първо свързването и второ вземането на час в такъв кратък срок...Дано да мина ,пък ако ще и да е в най-невъзможния час...Всяка крачка напред е битка с времето за мен- стискайте палци! Като се върна ще пиша!
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #506 -: Май 30, 2010, 22:14:55 pm »
Ню Лав , запиши час за същия ден в който ще ходиш за заповедта или за следващия както ти си решила.Аз направих така преди 2 месеца.Разбрах кога ще ходя за заповед и се обадих на секретарката и поисках час за същата дата . Тя ме попита в стимулация ли съм, за обясних че трябва да ида точно на 10ден / за измерване дебелина на лигавица/итя ме записа точно на деня който пожелах.Няма невъзможни неща.Успех!
« Отговор #507 -: Май 31, 2010, 09:33:40 am »
New Love,
mole е права. Когато се обадиш казваш, че стартираш стимулация и те ще те запишат
Успех! :D
« Отговор #508 -: Май 31, 2010, 10:30:28 am »
Мили момичета, последно отсъстваха ли докторите и ембриолозите на конференция?
« Отговор #509 -: Май 31, 2010, 10:44:57 am »
Мили момичета, последно отсъстваха ли докторите и ембриолозите на конференция?
Да, отсъстваха.Поне така ми казаха.
Ще отсъстват и другият медец от 25 юни до 30 .
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #510 -: Май 31, 2010, 10:55:30 am »
Момичета, според вас добра идея ли е сега да си направя изследване на TSH ( два месеца след аборта ми ) , да изчакам ли още малко.
Преди второто ИКСИ беше 2.29.Трябва да си правя други изследвания, и ми се ще и това да пусна, но не знам сега може ли  :ask: .
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #511 -: Май 31, 2010, 13:07:02 pm »
Силванче,мисля че няма проблем да пуснеш сега ТСХ..
« Отговор #512 -: Май 31, 2010, 13:10:23 pm »
Благодаря на mari-al и pepinka1 - за съветите, но секретарката ме отсвири в бъдещето ...не , че съм очаквала друго, де...

Всички часове от 8-ми са преместени на 7-ми(уф..и късмета му) и категорично ми каза ,че Док е зает до 22ч и няма да мога да мина...да чакам за юли...Само , дето нямам хапчета и въобще незнам какво да правя...Определено ще си отвися пред кабинета и това си е...Каза , че и на 9-ти е същата работа. Ще се помоля на личната за 3 дни болнични и се приготвям за голямото чакане :)
Може ли да ми кажете до колко часа се движи общественият транспорт в София , че се чудя как ще се придвижвам ..оххх да не споменавам , че имам фобия от тъмното...

На 8-ми клиниката нямало да работи - не питах защо, но това ми каза приди малко по телефона секретарката.

Люба - виждам , че отговаряш за ТСХ-то , подсети ме моля те на 10-ти ден от цикъла мога ли да го пусна или беше само от 3-ти до 5-ти , че съм забравила , а и това трябва да си пусна.
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #513 -: Май 31, 2010, 13:20:05 pm »
New Love, щом си решила да пробваш без час, опитай рано сутринта преди да вземеш заповедта.
« Отговор #514 -: Май 31, 2010, 13:25:24 pm »
pop4o - колко рано имаш предвид, че незнам от колко започват 8 или 9...

И в такъв случай мога ли да пратя мъжо да вземе заповедта, а аз напрво да се изстрелвам в клиниката...
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #515 -: Май 31, 2010, 13:28:04 pm »
Най-рано съм била в 7, но не знам сега дали започват толкова рано.
Сутрин рано няма толкова много хора и по-лесно ще успееш да се видиш с доктора.
За заповедта може и мъжа си да изпратиш.
« Отговор #516 -: Май 31, 2010, 14:36:57 pm »
Моля ви дайте ми съвет :D
След неуспешен опит съм и д-р Персенска ми каза да отида на 10-12 след МЦ.
Тъй като не дават часове а съм от Варна, какво да направя:
да отида и да чакам или да си запиша час за юли?
Чудя се, защото не ми каза почини си и септември ела да те видя. За да ме вика в определени дни значи има нещо впредвид.
Не ми пречи да се изтърся пред кабинета, но не искам да пререждам и да съм нахална.
« Отговор #517 -: Май 31, 2010, 15:06:03 pm »
Felindra, защо не се обадиш и кажи на секретарките, че имате уговорка с д-р  Персенска за преглед 10-12 ден, мисля, че ще успееш
*
« Отговор #518 -: Май 31, 2010, 15:09:28 pm »
New Love ,ТСХ можеш да изследваш по всяко време на МЦ.Трябва да е на гладно ,без кафе и цигара :)
« Отговор #519 -: Май 31, 2010, 15:13:47 pm »
Не става говорих с тях в събота и на док. съобщение пуснах не ми отговаря.
За това се чудя как да постъпя, за 2,5 год. винаги съм се съобрязявала с часовете, но този път нещо не ме свърта а и не мога постоянно да тормозя док. като и звъня.
Просто май за първи път ще съм нахална :D