0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #280 -: Май 13, 2010, 22:17:54 pm »
Утре отивам да ми сложат "лекарство", като промивката ли минава или трябва да е на пълен мехур?
*
« Отговор #281 -: Май 13, 2010, 22:21:56 pm »
Утре отивам да ми сложат "лекарство", като промивката ли минава или трябва да е на пълен мехур?
По-скоро като трансфер.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #282 -: Май 13, 2010, 22:23:26 pm »
Ясно, ще се пие вода на корем  :P. Благодаря, Попчо!
godgift, ето я първата крачка, дано е добър старт и финалът да е близък!  :bighug:
« Последна редакция: Май 13, 2010, 22:26:21 pm от mira_mimi »
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #283 -: Май 14, 2010, 08:50:20 am »
Момичета, при мен нещата се отлагат вероятно за другия месец. От една страна, защото естрадиола ми е много висок и от друга, защото нямам достатъчно големи фоликули. Доктора каза че няма смисъл да стимулираме само 1.
Малко съм разочарована :balk_144: Не мислех, че така ще се развият нещата. Уж всико ми е наред и в един момент Е2 не е норми и няма смисъл да започваме. :balk_159:
Въпросът ми е след като на 24.04 ми е сложен блокажа и няма започната стимулация, кога ще ми дойде?
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #284 -: Май 14, 2010, 09:21:38 am »
Здравейте момичета, аз от скоро съм пациентка на д-р Персенска. Направихме всички изследвания и единственото което се установи е че няма ову. Миналия месец напражихме стимулация и всичко беше добре, но за съжаление, гадната лелка ми дойде с няколко дни закъснение. Аз разбрах, че до 31.05 докторката няма да е на работа, някой знаели не6то по въпроса? Успех на всички!!!
« Отговор #285 -: Май 14, 2010, 09:33:36 am »
Добро утро дами,да попитам нещо:
Д-р Персенска ме вика на 2 ден от МЦ -т.е.утре за начало на стимулация.Обадих се сега в клиниката и ме записаха в някакъв паралелен списък 8Oкойто ще бъде обсъден довечера и "одобрените" ще бъдат извикани по телефона,а за неодобрените никакво инфо..О.К ама аз не съм от София,какво да правя?И какви са тези паралелни списъци?
Направо съм в шах :?
« Отговор #286 -: Май 14, 2010, 10:03:14 am »
Д-р Персенска ме вика на 2 ден от МЦ -т.е.утре за начало на стимулация.Обадих се сега в клиниката и ме записаха в някакъв паралелен списък 8Oкойто ще бъде обсъден довечера и "одобрените" ще бъдат извикани по телефона,а за неодобрените никакво инфо..О.К ама аз не съм от София,какво да правя?И какви са тези паралелни списъци?

Здр, на мен изоб6то не пожелаха да ми запи6ат час, аз трябваше да си запиша за следващата седмица, но миказаха, че може за следващия месец
*
« Отговор #287 -: Май 14, 2010, 12:19:18 pm »

Най-вероятно се получава преразглеждане на жените,желаещи да започнат стимулация,с оглед на това че:
 1.има жени с изтичащи заповеди;
 2.увеличената бройка на пациентките,които са определени за започване на стимулация
Просто в един момент лекарите нямат физическата възможност да поемат всички и за това има вероятност някоя пациентка да бъде отложена за следващият месец.
*
« Отговор #288 -: Май 14, 2010, 12:23:50 pm »
Това наистина е много неприятно. Аз вчера имах час за биопсия за 19:05, а влезнах в 21:25.
Разбрах, че д-р Стаменов е следващите две седмици по симпозиуми, но не знам дали непрекаснато, или само някои от дните.
Наистина е много трудно. Но д-р Стаменов вчера ми благодари за търпението, освен че ме изслуша.
« Отговор #289 -: Май 14, 2010, 13:19:27 pm »
Мече,Рина,благодаря ви за бързите отговори.
В крайна сметка реших довечера да пътувам за София и там да чакам обаждане,или ако няма такова да отида на място да се запиша за следващият месец.
Желая успех на всички :wink:
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #290 -: Май 14, 2010, 13:23:33 pm »
При нас няма да има бебеправене по естествен път, тръбите са ми тотално запушени  8O .
Преди пет години бяха силно нагънати, но пропускаха, сега контраста дори " не пропълзя ", няма сраствания нещо, напълно запушени са  :( .

Ако все пак ми предложат лапароскопия, до кой ден от цикъла се прави, има ли нещо специално преди това, имам предвид обезболяващи, ПКК, и колко дни болничен издават от клиниката?
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #291 -: Май 14, 2010, 13:35:43 pm »
Здравейте момичета , кой е в периода на голямото чакане ? Какво си правите ,лежите ли повече или повече се разхождате ? А кола дали може да се кара на кратки разстояния ?
maya_the -bee съжалявам за неуспешния ти опит ,прегръщам те и не губи кураж ,следващия ти опит ще е успешен !
Ако някоя от вас ходи тези дни до клиниката и има възможност да ми вземе болничния и да го пусне по куриер /за моя сметка /,моля да ми пише на лични ,ще съм мн задължена.
*
« Отговор #292 -: Май 14, 2010, 13:52:05 pm »
При нас няма да има бебеправене по естествен път, тръбите са ми тотално запушени  8O .
Преди пет години бяха силно нагънати, но пропускаха, сега контраста дори " не пропълзя ", няма сраствания нещо, напълно запушени са  :( .

Ако все пак ми предложат лапароскопия, до кой ден от цикъла се прави, има ли нещо специално преди това, имам предвид обезболяващи, ПКК, и колко дни болничен издават от клиниката?
Няма значение деня от цикъла. Нищо не се прави предварително, в деня на лапароскопията правят всичко на място. До 30 дни болничен издават.
*
« Отговор #293 -: Май 14, 2010, 13:59:01 pm »
Т.к. на мен ми предстои лапароскопия съвсем скоро (в Тутракан обаче), когато се записвах изрично ме питаха кога очаквам цикъл, за да може операцията да се направи в чист ден, но преди овулацията.
*
« Отговор #294 -: Май 14, 2010, 14:02:50 pm »
Моята лапароскопия беше в последните дни на цикъла, дори пих лекарства да го забавим с няколко дни. Изискването беше да е в чист ден.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #295 -: Май 14, 2010, 14:15:56 pm »
Благодаря!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #296 -: Май 14, 2010, 14:21:25 pm »
Здравейте всички, искам да ви питам нещо. Моите тестове след трансфера са все -. Изключение е един уринарен, на който се появи бледа втора линийка. След това правих още един, но и той е -. Но все още не ми идва менструацията. Понеже имах някакво покачване на ЧХГ от 1,12 на 6,7(но пак е ниско и под нормата), моят доктор в Тутракан ми каза да продължа с лекарствата до прегледа при него в понеделник. Случвало ли се е на някоя от вас така да не й идва, въпреки (-) тест? От други хора чух, че можело да има нещо закрепено, но е спряло да се развива и затова не ми идва. Взех да се притеснявам какво става, а и се тъпча с тези хапчета. Не виждам смисъл, но не смея да ги спра.
*
« Отговор #297 -: Май 14, 2010, 14:26:06 pm »
Мая,не ти идва заради хапчетата.В момента,в който спреш утрогестана и естрофема до 2- 3 дни ще ти дойде.
А защо не си изследваш пак ЧХГ-то?
« Отговор #298 -: Май 14, 2010, 17:47:37 pm »
Направо ме притеснихте, с тези отсъствия на докторите и с тези паралелни списъци  8O!Миналия месец започнахме ин витро  на ест. цикъл с пункция на яйцеклетки и замразяване на ембриони, в продължение на месеци...Д-ра каза да отида пак на 8-9 ден от цикъла,днес ми е първи ден,звъня-не мога да се свържа  :(.Изглежда ще трябва да отида на място,за да си запиша час и дано не се окаже ,че този месец ще ми се размине  :? .

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #299 -: Май 14, 2010, 23:10:34 pm »
silvanchence,в деня преди лапарото се пие очистително а също така някъде следобяд се спираше храната а малко след това и водата.В деня на операцията трябва да си гладна и жадна.При мен беше така.И можеш да си вземеш болничен ,колкото ти искаш но максимум 30дни.