Аз съм с блокаж от 31.05. и ми е доста притеснено какво ще стане-дали блокажа няма да е бил напразно поставен????Благодаря ви предварително за отговорите
При първия ми опит д-р Персенска ми обясни, че блокажа действа до 28 дни и преди това време трябва да се започне стимулацията.Обикновено стимулациите почват две седмици след блокажа, а ние почнахме три седмици след това.
Разбери се с лекарите, могат да те прегледат и да ти пуснат естрадиола преди конгреса, например на 23.06.-24.06., да ти дадат инжекциите за четири дни да ти ги слагат на друго място, например от 27.06.-30.06. и на 01.07. на преглед, нещо такова.
...............................................................................................
Аз искам нещо да ви питам за мен, според вас операция за прекъсване на тръбите може ли да се направи по всяко време.
На мен д-р Стаменов ми каза, че иска с хистероскопия да ги прекъсне, не с лапароскопия, да не ме дупчи.
Доколкото знам стандартната хистероскопия се прави до 10 ден, та да не се е удебелила лигавицата, а лапароскопията по всяко време, та може би е възможно при мен да се направи по всяко време
.